6 εντυπωσιακοί συνδυασμοί ρούχων για το φθινόπωρο

6 εντυπωσιακοί συνδυασμοί ρούχων για το φθινόπωρο

Διακοπές τέλος. Λεφτά τέλος (πριν ακόμα ξεκινήσουν οι διακοπές) και το Φθινόπωρο προ των πυλών, για να μας θυμίσει πως η γκαρνταρόμπα μας σύντομα θα χρειάζεται ανανέωση. Μην απογοητεύεστε: Το στιλ δεν απαιτεί πάντα παχουλό πορτοφόλι. Δείτε τι στιλιστικούς συνδυασμούς μπορείτε να κάνετε, με ρούχα και αξεσουάρ που πιθανώς ήδη έχετε, και υποδεχθείτε τη νέα σεζόν με εντυπωσιακό και άκρως οικονομικό look.

Μικρό φόρεμα – Μεγάλο κολιέ

Ένα λιτό μονόχρωμο φόρεμα, που κολακεύει τις καμπύλες χωρίς όμως να διαγράφει, μπορεί να αναδειχθεί με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο αν συνδυαστεί με ένα μεγάλο, statement κολιέ.

Φωτό: Αμάνικο φόρεμα από πολυεστέρα και ελαστάνη H&M (τιμή: 39,95 ευρώ), κολιέ Fullah Sugah με πολύχρωμες πέτρες (τιμή: 9 ευρώ).

Στενή μπλούζα – φαρδιά φούστα

Το στιλ προέρχεται από την δεκαετία του '50 και έχει το σημαντικό πλεονέκτημα να λεπταίνει τρομερά τη μέση, να κολακεύει τις καμπύλες και να χαρίζει τελικά ένα άκρως θηλυκό look. Για να το εκμοντερνίσετε συνδυάστε μονόχρωμο τοπ με εμπριμέ φαρδιά φούστα ή το αντίστροφο.

Φωτό: Βαμβακερή μπλούζα με πεταλούδες Monsoon (τιμή: 70 ευρώ), δερμάτινη κλος φούστα μέχρι το γόνατο από τα Zara (τιμή: 150 ευρώ).

Τοπ σε γραμμή Α – slim παντελόνι – μπαλαρίνες

Ιδανικό για το γραφείο, το look αυτό θα σας κάνει να δείχνετε κομψή αλλά και στιλάτη, ενώ θα σας προσφέρει άνεση στις μετακινήσεις σας όλη την ημέρα.

Φωτό: Λευκό τοπ από τα Mango (τιμή: 29,99 ευρώ), παντελόνι σε slim γραμμή από τα Gap (τιμή: 43,70 ευρώ), μπαλαρίνες Jane Klain από το My Shoe (τιμή: 20 ευρώ).

Φαρδύ πουλόβερ – κολάν από σκληρό ύφασμα – σέξι γόβες

Δώστε έμφαση στην υφή και αναδείξτε την διάθεσή σας. Επιλέξτε ένα πουλόβερ με χοντρή πλέξη και υψηλή περιεκτικότητα σε κασμίρ ή μοχέρ, ένα πολύ στενό σατινέ παντελόνι ή γυαλιστερό κολάν και ένα ζευγάρι σέξι γόβες και αποκτήστε αυτόματα λαμπερό look.

Φωτό: Μεταλλιζέ κολάν Lovelysally (τιμή: 45 ευρώ), πουλόβερ από μοχέρ και μαλλί American Vintage (τιμή: 133 ευρώ), πέδιλα με φωσφοριζέ σόλα Bershka (τιμή: 15,99 ευρώ).

Σακάκι – τοπ – τζιν παντελόνι

Ένα ντύσιμο για όλες τις ώρες, με αέρα casual sport αλλά και chic εφόσον συνδυαστεί με αξεσουάρ όπως ένας φάκελος και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Φωτό: Σακάκι Massimo Dutti (τιμή: 135 ευρώ), τοπ και τζιν σε ίσια γραμμή H&M (τιμή: 4,95 ευρώ και 39,95 ευρώ αντίστοιχα).

Φόρεμα σε ίσια γραμμή – οπάκ καλσόν – γόβες με χοντρό τακούνι

Ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή με ένα εμπριμέ φλοράλ σχέδιο, συνδυασμένο με οπάκ καλσόν σας βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι κομψές πλατφόρμες ή γόβες με χοντρό τακούνι για ακόμα περισσότερη άνεση στις καθημερινές εμφανίσεις. Μάλιστα, αν θέλετε να κάνετε τα πόδια σας φαίνονται πιο μακριά, επιλέξτε ένα καλσόν στο ίδιο ακριβώς χρώμα με τις γόβες σας!

Φωτό: Wrap φόρεμα Monsoon (τιμή: 99 ευρώ), γόβες με χοντρό τακούνι Clarks (τιμή: 83,95 ευρώ).

v