Διάσημες μαμάδες που θηλάζουν δημόσια

Διάσημες μαμάδες που θηλάζουν δημόσια

Αψηφώντας τους paparazzi που καραδοκούν πάντα και παντού, οι παρακάτω διάσημες μαμάδες δεν διστάζουν να... ξεκουμπωθούν και να θηλάσουν τα μωρά τους σε κοινή θέα. Και δε μπορούμε παρά να τις επικροτήσουμε για αυτό.

Δείτε ποιες έχει «πιάσει» μέχρι στιγμής ο φακός της δημοσιότητας:

Miranda Kerr

Το super-model της Victoria Secret Miranda Kerr και ο σύζυγός της Orlando Bloom υποδέχθηκαν τον γιο τους Flynn τον Ιανουάριο του 2011. Λίγο καιρό μετά το μοντέλο πόσταρε στο Twitter τις υπέροχες φωτογραφίες που βλέπετε. Στη μία από τις δύο, μάλιστα, η Kerr ετοιμάζεται για φωτογράφιση.

Kourtney Kardashian

Η reality-star Kourtney Kardashian εθεάθη να θηλάζει την ενός έτους κόρη της Penelope σε παραλία του Μαϊάμι, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και το μπάνιο της. Η star είναι φανατική υπέρ του θηλασμού, τόσο που προσέχει ιδιαίτερα την διατροφή της προκειμένου το μωρό της να λαμβάνει μόνο υγιεινές και θρεπτικές ουσίες.

Gwen Stefani

Η ροκ-σταρ μαμά Gwen Stefani μοιράζεται την πιο τρυφερή στιγμή της μητρότητας με τον νεώτερο, 3 μηνών, γιο της Zuma σε πάρκο του Λος Άντζελες.

Maggie Gyllenhaal

Όταν οι paparazzi «έπιασαν» τη Maggie Gyllenhaal να θηλάζει δημόσια την 7 μηνών κόρη της, σε πάρκο της Νέας Υόρκης, έγινε ένας μικρός σάλος στα μέσα ενημέρωσης, για το κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι σωστό. Η Gyllenhaal αδιαφόρησε εντελώς, λέγοντας ότι τι θεωρεί ο καθένας καλύτερο για το παιδί του είναι δική του υπόθεση.

Angelina Jolie

Σε τεύχος του περιοδικού W, το 2008, η Angelina Jolie φωτογραφήθηκε από τον σύζυγό της, στο σπίτι τους, σε τρυφερές στιγμές με το μωρό της. Ωστόσο, η ίδια έχει ουκ ολίγες φορές ειδωθεί να θηλάζει δημόσια.

Pink

Η Pink δεν σταμάτησε να θηλάζει την κόρης της ακόμα κι όταν βρισκόταν σε τουρ για συναυλίες.

Salma Hayek

Σε φιλανθρωπικό ταξίδι της στη Sierra Leone η Salma Hayek φωτογραφήθηκε να θηλάζει το μωρό μιας μητέρας, η οποία δεν τρεφόταν επαρκώς ώστε να μπορεί να παράγει γάλα.

Keely Shaye Smith

Ο Piece Brosnan και η σύζυγός του, πρώην δημοσιογράφος, Keely Shaye Smith είχαν φωτογραφηθεί με τον τότε 11 μηνών γιο τους Dylan για τεύχος του 1997, του περιοδικού Redbook.

Mariah Carey

Τα δίδυμα της Mariah Carey γεννήθηκαν πρόωρα και η ίδια ξεκίνησε να τα θηλάζει από την πρώτη στιγμή.

Lucy Lawless

Θυμάστε την πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Xena (Ζίνα) Lucy Lawless; Η ίδια είχε φωτογραφηθεί το 2002 με τον 3 μηνών γιο της Judah, προκειμένου να προωθήσει μία καμπάνια θηλασμού.

v