Μόδα για εγκύους: 5 υπέροχα φθινοπωρινά φορέματα

Μόδα για εγκύους: 5 υπέροχα φθινοπωρινά φορέματα

Ένα λιτό, κομψό φόρεμα, συνδυασμένο με ένα οπάκ καλσόν ή κολάν, αποτελεί πάντα την ασφαλέστερη λύση και την πιο άνετη ενδυματολογική επιλογή για τις μέλλουσες μανούλες.

Δείτε τα πέντε πιο χαριτωμένα φθινοπωρινά φορέματα που βρήκαμε στην αγορά, για κάθε στιλ και κάθε ώρα της ημέρας και επιλέξτε το δικό σας!

Πλεκτό φόρεμα, H&M

Εφαρμοστό φόρεμα, μέχρι το ύψος του γονάτου, με τρουακάρ μανίκι και λεπτή πλέξη, από cotton και βισκόζη, με λεπτό ζωνάκι στη μέση. Ό,τι πρέπει για casual εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδυάστε το με χαμηλά μποτάκια και δώστε χρώμα με έντονα αξεσουάρ, π.χ. ένα κόκκινο κασκόλ!

Τιμή: 29,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Φόρεμα τύπου ντεπιέ, Prenatal

Πολύ χαριτωμένο και κομψό, το φόρεμα αυτό αποτελείται από μονόχρωμο πάνω μέρος και χαριτωμένη πουά φούστα. Συνδυάστε το με ένα οπάκ καλσόν στην απόχρωση της μπλούζας και ψηλές μπότες.

Τιμή: 40 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Prenatal.

Φόρεμα «γραφείου», Omor

Ιδανικό για κλασικό και στιλάτο ταυτόχρονα ντύσιμο γραφείου, το φόρεμα αυτό είναι από πολυεστέρα και βισκόζη, ιδιαίτερα απαλό και ζεστό, με χαριτωμένη διχρωμία στο σχέδιο. Διατίθεται στο μπλε της φωτογραφίας αλλά και σε μαύρο.

Τιμή: 40 ευρώ.

Αγοράστε το online από το Omor.gr.

Πλεκτό φόρεμα με δαντελένιο κολάρο, από τα Asos

Το κόκκινο βουργουνδίας είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία χρώματα της σεζόν και το φόρεμα αυτό είναι ιδανικό για κομψές απογευματινές εμφανίσεις. Είναι από 100% βαμβάκι και κουμπώνει με χαριτωμένο κουμπάκι στην πλάτη. Συνδυάστε το με μαύρα χαμηλοτάκουνα μπουτάκια.

Τιμή: 47,17 ευρώ.

Αγοράστε το online από το Asos.com.

Casual φόρεμα, Mothercare

Λιτό και απέριττο, ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις, συνδυασμένο είτε με κολάν είτε με εμπριμέ καλσόν, και με πολύ χαριτωμένο στρογγυλό γιακαδάκι. Από πολυεστέρα και βαμβάκι, το φόρεμα αυτό θα σας βολέψει όλον τον χειμώνα, όσο κανένα άλλο!

Τιμή: 55 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mothercare.

v