Απίθανες ιδέες για ανανέωση κρεβατοκάμαρας

Απίθανες ιδέες για ανανέωση κρεβατοκάμαρας

Η κρεβατοκάμαρα είναι χώρος του σπιτιού που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Είναι το μέρος όπου χαλαρώνουμε, κοιμόμαστε, μοιραζόμαστε προσωπικές στιγμές με το σύντροφό μας και σίγουρα είναι η πρώτη εικόνα όταν ξυπνάμε το πρωί. Προκειμένου λοιπόν να μας δημιουργούνται συναισθήματα ηρεμίας και χαράς, μπορούμε να επιχειρούμε συχνά μικρές πινελιές ανανέωσης μέσα στο υπνοδωμάτιο με εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Το κρεβάτι της γιαγιάς

Πάρτε ένα παλιό κρεβάτι και ανανεώστε το πλήρως. Βάψτε το σύμφωνα με το γούστο σας και κάντε έτσι μόδα το ρετρό. Μπορείτε να κρεμάσετε και μια κουνουπιέρα για να τονίσετε ακόμα περισσότερο το vintage στοιχείο.

Πιατάκια στους τοίχους

Ένας υπέροχος και εξαιρετικά οικονομικός τρόπος είναι να κρεμάσετε πιατάκια πάνω από το κρεβάτι. Καλό, βέβαια, είναι να τα ταιριάξετε με την υπόλοιπη διακόσμηση, δηλαδή ανάλογα με το χρώμα του τοίχου, των σεντονιών κλπ.

Καλοκαιρινή γωνιά

Τώρα που αρχίζει να κάνει κρύο, μπορείτε να μεταφέρετε στο υπνοδωμάτιο την αγαπημένη καρέκλα της βεράντας και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας ζεστής γωνιάς που... κουβαλά ακόμα πάνω της και λίγο καλοκαίρι.

Καλλιτεχνικές ανησυχίες

Αν θέλετε να βρείτε τον πιο ανέξοδο τρόπο για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα, τότε εκφράστε το δημιουργικό σας ταλέντο. Ζωγραφιές ή φωτογραφίες μπορούν να κοσμήσουν άνετα τους όμορφους τοίχους σας.

Mαξιλάρια με υπογραφή

Για να κάνετε το υπνοδωμάτιο ένα ακόμα πιο ξεχωριστό μέρος, δικό σας και του συντρόφου σας, ράψτε πάνω στις μαξιλαροθήκες τα αρχικά σας γράμματα ή κάτι που δένει εσάς τους δύο και θυμίζει πάντα τον έρωτά σας.

Μαγικός καθρέφτης

Κάθε υπνοδωμάτιο θέλει τον καθρέφτη του και αυτός μπορεί να είναι μοναδικός. Πάρτε έναν απλό καθρέφτη, βάλτε κόλλα γύρω-γύρω και κολλήστε φτερά, υφάσματα, φωτογραφίες, παλιά κοσμήματα ή ό,τι άλλο σας αρέσει.

Ύφασμα στον τοίχο

Διαλέξτε ένα παλιό ύφασμα, τύπου λαχούρι, και κρεμάστε το πάνω από το κρεβάτι. Μπορείτε με το ίδιο ύφασμα να φτιάξετε και μαξιλαράκια για να υπάρχει χρωματική ισορροπία στο χώρο. Μόλις αποθεώσατε το boho στυλ!

Παλιό κομοδίνο

Ένα παλιό κομοδίνο που μπορεί να έχει φθαρεί ή να έχει χάσει τη γυαλάδα του δε χρειάζεται να πάει στα σκουπίδια. Βάψτε το σε άλλο χρώμα και με βάση αυτό, δημιουργήστε νέους συνδυασμούς μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Τα λουλούδια κάνουν τη διαφορά

Ένα μπουκέτο λουλούδια στην άκρη του κρεβατιού δίνει άλλη αίσθηση μέσα στο χώρο. Πόσο μάλλον όταν αυτά ταιριάζουν χρωματικά και με άλλες λεπτομέρειες, όπως είναι τα μαξιράρια ή μια κορνίζα ή ένα ράφι με βιβλία.

Πηγή: bhg.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v