Το μέγεθος δεν μετράει: Προκαταρκτικά και στάσεις για όλους!

Το μέγεθος δεν μετράει: Προκαταρκτικά και στάσεις για όλους!

Το μέσο πέος σε στύση υπολογίζεται ότι έχει μήκος περί τα 15,30 εκατοστά. Είτε ο σύντροφός σας κυμαίνεται σε λίγο μικρότερα είτε λίγο μεγαλύτερα μεγέθη, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι η απόδοσή του στο σεξ χρειάζεται να χωλαίνει. Και παρόλο που είναι γεγονός ότι το μέγεθος έχει τα πλεονεκτήματά του, οι περισσότερες γυναίκες θα συμφωνήσουν ότι δεν είναι τόσο το μήκος που μετράει όσο το πάχος.

Κι όσο κι αν ένα μικρό μόριο δημιουργεί προσδοκίες για.. κάτι περισσότερο, από την άλλη, καμία γυναίκα δεν απολαμβάνει την επίπονη διείσδυση, η οποία μπορεί να συμβεί όταν ο σύντροφός της είναι υπερβολικά προικισμένος. Γι'αυτό παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες στάσεις (και προτάσεις) είτε ο σύντροφός σας εμπίπτει στην κατηγορία του small size είτε σε αυτήν του extra large.

Στάσεις για... small size

Ο σωστός συνδυασμός προκαταρκτικών και διέγερσης μπορεί να σας κάνει να εκτιμήσετε ένα μικρό πέος τόσο όσο και ένα μεγάλο! Δοκιμάστε τις παρακάτω στάσεις:

Προκαταρκτικά

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στο σεξ από την διείσδυση και οι περισσότεροι άνδρες συμφωνούν στα πλεονεκτήματα των προκαταρκτικών. Ιδιαίτερα οι άνδρες με μικρό πέος επωφελούνται περισσότερο από τα προκαταρκτικά μεγάλης διάρκειας, προκειμένου να έρθουν σε πλήρη στύση. Ταυτόχρονα, όμως, επωφελούνται και οι γυναίκες, γιατί όσο πιο κοντά έχουν φτάσει με τα προκαταρκτικά στον οργασμό, τόσο πιο εύκολο θα τους είναι να κορυφώσουν κατά την διείσδυση –ειδικά αν αυτή γίνει με τις παρακάτω στάσεις.

Στάση 1: Στα τέσσερα

Όταν πραγματοποιείται από σωστή γωνία, η στάση αυτή μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο μικρό πέος να φαίνεται μεγάλο. Η γυναίκα θα πρέπει να στέκεται έτσι ώστε να ακουμπά αναπαυτικά το κεφάλι και τους ώμους της σε μαξιλάρι, ενώ τα οπίσθιά της είναι ανασηκωμένα ψηλά. Για να πετύχετε την καλύτερη γωνία, η πλάτη της γυναίκας θα πρέπει να σχηματίζει τόξο και οι μηροί της να είναι στο ίδιο ύψος. Πρόκειται για μία εύκολη και αρκετά δημοφιλή στάση στα ζευγάρια που ανήκουν στην κατηγορία small.

Συμβουλή: Ο άνδρας μπορεί να γύρει μπροστά κατά την διείσδυση, για να διατηρήσει όσο γίνεται περισσότερο τη σωματική επαφή. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσει τη γυναίκα να έρθει σε οργασμό πιο γρήγορα.

Στάση 2: Η αντιλόπη

Η στάση αυτή είναι μια καλή παραλλαγή της προηγούμενης. Και οι δύο θα πρέπει να γονατίσετε στο πάτωμα γέρνοντας προς τον καναπέ ή ένα αντίστοιχο έπιπλο. Η γυναίκα θα ανοίξει τα πόδια, προκειμένου να επιτευχθεί διείσδυση από πίσω. Η στάση αυτή είναι εξαιρετική γιατί αφήνει το ένα χέρι της γυναίκας ελεύθερο προκειμένου να διεγερθεί και μόνη της, εφόσον το επιθυμεί.

Συμβουλή: Οι στάσεις «από πίσω» στις οποίες ο άνδρας έχει πιο «κυριαρχική» θέση προσφέρονται για επιβολή ισχύος εκ μέρους του, οπότε μερικές σφαλιάρες στα οπίσθια ή και αντίστοιχα παιχνίδια ρόλων βοηθούν ώστε να γίνουν λίγο πιο πικάντικα τα πράγματα.

Στάση 3: Τα αυτιά του λαγού

Για τη στάση αυτή η γυναίκα πρέπει να ξαπλώσει ανάσκελα και να ανοίξει τα πόδια της με τα γόνατα λυγισμένα. Ο σύντροφός της θα πρέπει να σηκώσει τα πόδια της έτσι ώστε τα γόνατά της να φτάσουν κοντά στα αυτιά της. Ένα μαξιλάρι κάτω από τα οπίσθια της γυναίκας θα βοηθήσει ώστε να τοποθετηθεί ο κόλπος της σε καλύτερη γωνία και να επιτρέπει βαθύτερη και πιο έντονη διείσδυση. Όσο το σεξ θα γίνεται πιο έντονο, βέβαια, μπορεί να είναι δύσκολο για τη γυναίκα να κρατήσει τα πόδια της στη στάση αυτή. Γι'αυτό θα χρειαστεί ο άνδρας να στερεώνει καλά τα πόδια της με τα χέρια του. Μπορεί, ακόμα, να έχει το ένα χέρι στο κρεβάτι για να στηρίζεται και το άλλο στο πίσω μέρος του ενός γονάτου της.

Συμβουλή: Η στάση αυτή βολεύει τη γυναίκα να διεγείρει μόνη της την κλειτορίδα της, για ακόμα πιο έντονο οργασμό.

Στάσεις για... extra large size

Στον κόσμο του σεξ υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι «όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο». Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, η υπερβολή μπορεί να είναι επίπονη έως και επικίνδυνη, ενώ ορισμένες στάσεις είναι απαγορευτικές. Οπλιστείτε με αντοχές και μπόλικο... λιπαντικό και δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

Προκαταρκτικά

Για έναν άνδρα με extra large μέγεθος τα προκαταρκτικά ίσως να μην έχουν μεγάλη σημασία. Για τη γυναίκα, όμως, είναι απαραίτητα, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη είσοδο! Καλό είναι, μάλιστα, κατά την προετοιμασία να γίνει και χρήση λιπαντικού, ενώ οπωσδήποτε η διείσδυση πρέπει να γίνεται ήρεμα και αργά.

Στάση 1: Γυναίκα από πάνω

Η στάση αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι η γυναίκα μπορεί να ελέγχει το βάθος της διείσδυσης. Μπορεί, λοιπόν, να είναι πάνω στον άνδρα, ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, και να ανεβοκατεβαίνει με τον δικό της ρυθμό, όσο εκείνη θέλει.

Συμβουλή: Η γυναίκα μπορεί ακόμα να τεντώσει το σώμα της προς τα πίσω, έτσι ώστε να στηρίζει τα χέρια της στο κρεβάτι, στο ύψος των γονάτων του.

Στάση 2: Το κουτάλι

Ξαπλώστε και οι δύο στο ίδιο πλευρό και ζητήστε από τον άνδρα σας να σας αγκαλιάσει από πίσω. Λυγίστε και οι δύο τα γόνατά σας και με τα πόδια σας τυλίξτε, από την εξωτερική πλευρά, τα δικά του. Η στάση αυτή αφήνει στον άνδρα το παιχνίδι του ρυθμού και της διείσδυσης, αλλά εξασφαλίζει ότι αυτή δε θα μπορεί να είναι τόσο βαθιά ώστε να πονέσετε. Επιπλέον, πρόκειται για στάση που ενισχύει τη μεταξύ σας τρυφερότητα, καθώς έρχεστε πολύ-πολύ κοντά.

Συμβουλή: Με τη στάση αυτή έχετε, τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας, πρόσβαση στην κλειτορίδα σας, την οποία μπορείτε να διεγείρετε, ενώ εκείνος μπορεί ταυτόχρονα να αγγίζει και το στήθος σας.

Στάση 3: Ο επισκέπτης

Τη στάση αυτή μόνο ένας αρκετά προικισμένος άνδρας μπορεί να φέρει εις πέρας, καθώς δεν θα «γλιστρά» εύκολα προς το έξω κατά τη διείσδυση. Πρόκειται για όρθια στάση, για την οποία η γυναίκα μπορεί να στηρίζεται με την πλάτη σε τοίχο, κοιτάζοντας τον άνδρα που είναι όρθιος απέναντί της. Εκείνος μπορεί να της ανασηκώσει το ένα πόδι, κρατώντας το κάτω από το γόνατο, για να διευκολύνεται στη διείσδυση.

Συμβουλή: Αν η γυναίκα είναι αρκετά μικρόσωμη για τη στάση αυτή, ο άνδρας θα χρειαστεί να την σηκώσει με τα χέρια του στον αέρα και εκείνη να αγκαλιάσει με τα πόδια της τη μέση του. Στην περίπτωση αυτή ο τοίχος είναι άκρως απαραίτητος για στήριξη!

v