Νυφικά 2014: Οι τάσεις και τα πιο όμορφα φορέματα του καλοκαιριού

Νυφικά 2014: Οι τάσεις και τα πιο όμορφα φορέματα του καλοκαιριού

Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε το ερχόμενο καλοκαίρι, βρίσκεστε ήδη σε διαδικασία αναζήτησης του τέλειου νυφικού! Το budget σας μπορεί να είναι περιορισμένο, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να πάρετε ιδέες από τις τάσεις και προτάσεις των μεγαλύτερων οίκων στα νυφικά για την άνοιξη/καλοκαίρι 2014. Έτσι, θα σας είναι πιο εύκολο να επιλέξετε το νυφικά που σας ταιριάζει από έναν λιγότερο γνωστό οίκο ή ακόμα και να το ράψετε!

(Κεντρική φωτό: Ines Di Santo Spring/Summer 2014, έμφαση στην πλάτη και τον στολισμό του φορέματος)

Οι τάσεις στα καλοκαιρινά νυφικά

Διάφανη δαντέλα στα μανίκια

Η δαντέλα είχε αρχίσει να εκλείπει από τα μανίκια των νυφικών, μέχρι τον γάμο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλτον, της οποίας το νυφικό, με την πλούσια δαντέλα, αποθεώθηκε.

Legends By Romona Keveza

Jenny Packham 

Λεπτομέρεια στην πλάτη

Οι λεπτομέρειες στην πλάτη υιοθετήθηκαν από πολλούς σχεδιαστές νυφικών για την ερχόμενη Άνοιξη. Έμφαση δόθηκε στα βαθιά ανοίγματα, σε «αρχιτεκτονικές» πτυχώσεις και σε μοντέρνα σχέδια.

Peter Langner

Angel Sanchez

Εντυπωσιακά στολίδια

Λίγη λάμψη ή κάποιες εντυπωσιακές λεπτομέρειες κρίθηκαν από τους σχεδιαστές απαραίτητα στοιχεία των καλοκαιρινών νυφικών. Έτσι, θα δείτε φέτος πολλά νυφικά κεντημένα από πάνω μέχρι κάτω με χάντρες, καθώς και με τρισδιάστατα λουλούδια –για τις πιο εκκεντρικές.

Kenneth Pool

Vera Wang

Πολυτελές layering

Το layering γίνεται μόδα και στα νυφικά φέτος, είτε με πολυτελή υφάσματα που δημιουργούν στρώσεις πάνω από το κεντρικό φόρεμα, είτε με τούλια και οργάντζες που αγκαλιάζουν τους ώμους.

Marchesa

Oscar De La Renta

Πάνω από το γόνατο

Γιατί αν δεν φορέσετε το Καλοκαίρι ένα κοντό νυφικό, πότε θα το φορέσετε; Ειδικά τα νυφικά που τελειώνουν ακριβώς πάνω από το γόνατο αποτέλεσαν φέτος κεντρική ιδέα στις περισσότερες επώνυμες κολεξιόν. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε!

Monique Lhuillier

Elizabeth Fillmore

v