Τι θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες στο σεξ; Δείτε τι απαντούν!

Τι θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες στο σεξ; Δείτε τι απαντούν!

Είναι γεγονός ότι οι άνδρες δεν ανοίγονται εύκολα, ειδικά όταν καλούνται να μιλήσουν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Είναι, όμως, επίσης, γεγονός ότι η φήμη πως τους αρκεί απλά να κάνουν σεξ... δεν αληθεύει. Ποια είναι, όμως η αλήθεια, τι αρέσει πραγματικά στους άνδρες στο σεξ; Τι θέλουν από τη γυναίκα τους για να εισπράττουν πλήρη ικανοποίηση; Ζητήσαμε από 7 άνδρες να μας αποκαλύψουν τα πιο κρυφά μυστικά τους, σα να μιλούσαν στους κολλητούς τους...

...και ελπίζουμε οι απαντήσεις τους να σας βοηθήσουν να τους εντυπωσιάσετε τόσο ώστε να μην παίρνουν ούτε τα μάτια, ούτε τα χέρια τους από πάνω σας!

«Από τη γυναίκα μου στο σεξ θέλω ανταπόκριση», μας λέει ο Γιάννης, 33 ετών και μπαμπάς ενός μικρού κοριτσιού. «Θέλω να το ευχαριστιέται πρώτα εκείνη, γιατί αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση. Επίσης, θέλω να μην έχει κωλύματα. Να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο απελευθερωμένη. Και αυτό όχι γιατί είμαι ο Grey [αναφέρεται στο πρωταγωνιστή του βιβλίου 50 Shades of Grey με τις σαδο-μαζοχιστικές προτιμήσεις], αλλά γιατί έτσι θα το ευχαριστιέται περισσότερο και κατά συνέπεια (προφανώς) και εγώ. Κατά τα άλλα δεν έχω θέματα. Μου αρέσει και το χαλαρό και το πιο άγριο, και το μουγγό και το φωναχτό (γελάει!). Μ'αρέσουν όλα...»

Πιο συγκεκριμένος είναι ο 35 ετών Μιχάλης, ο οποίος θα γίνει σύντομα για πρώτη φορά μπαμπάς: «Πέρα από τα πολύ κλασσικά που όλοι οι άνδρες θέλουμε (στοματικό, να μας κοιτάτε στα μάτια εκείνη τη στιγμή, ποικιλία στις στάσεις κ.λ.π.), θα έλεγα τα εξής:

1. Σεξουαλικές εκπλήξεις (π.χ. στα γόνατα στον καναπέ όταν είμαι έτοιμος να φύγω για δουλειά, τέτοια πράγματα).
2. να τυλίγει τα πόδια της στην πλάτη μου.
3. να με γδύνει εκείνη.
4. γόβες-ζαρτιέρες είναι must!
5. να μιλά / να αναστενάζει, να βογγά, είναι ωραίο! Ο μόνος λόγος για να μην βγάζει άχνα είναι να έχει κάτι άλλο στο στόμα (γελάει!).
6. να με προετοιμάζει για ό,τι έρχεται. Για παράδειγμα, με τρελαίνει να είμαι με την γυναίκα μου έξω σε ένα μπαρ με πολύ κόσμο, να με αγγίζει διακριτικά αλλά σεξουαλικά και να μου λέει τι θα γίνει μόλις φύγουμε...»

Λιγότερες αναστολές ζητά από την σεξουαλική του παρτενέρ και ο 28χρονος Λεωνίδας, για τον οποίον το ιδανικό σεξ πρέπει να θυμίζει ταινία πορνό. «Να μην έχει αναστολές και να μην ντρέπεται!» λέει και συμπληρώνει ότι η ιδανική σεξουαλική συνεύρεση είναι αυτή που θα ξεκινήσει με στοματικό σεξ, «χωρίς η γυναίκα να γκρινιάζει ότι δε μπορεί, σιχαίνεται κλπ». Στην πράξη συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας εξηγεί ότι εκτιμά την παρτενέρ που θυμίζει... πορνοστάρ. «Μου αρέσει να 'σπάει' τη λεκάνη της, όπως οι επαγγελματίες, και να φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί το 'μουγκό΄είναι απογοητευτικό». Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις πιο «άγριες» προτιμήσεις του, όπως το πρωκτικό σεξ, για το οποίο λέει «θέλω η σύντροφός μου να μην έχει ενδοιασμούς».

«Μου αρέσει όταν η γυναίκα μου αυνανίζεται μπροστά μου», λέει ο Φίλιππος 34 ετών και μπαμπάς ενός μικρού αγοριού. «Είναι κάτι που το κάνει σχεδόν πάντα, προκειμένου να έρθει πιο εύκολα σε οργασμό και πραγματικά με τρελαίνει!». Συμπληρώνει, πάντως, ότι «αυτό που φτιάχνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε εκείνη είναι το γεγονός ότι είναι πάντα πρόθυμη να κάνουμε σεξ και ότι συχνά κάνει το πρώτο βήμα. Νομίζω ότι η σεξουαλική μας χημεία είναι αυτή που, παρά τους όποιους τσακωμούς μας, μας κρατά τόσα χρόνια μαζί».

Ο Γρηγόρης, 33 ετών, εξηγεί ότι για εκείνον τεράστιο ρόλο παίζει η εικόνα. «Θέλω να κοιτάζω τη γυναίκα μου και να ερεθίζομαι. Θέλω να είναι περιποιημένη, να βλέπω ότι έχει προσέξει τον εαυτό της, ότι έχει φορέσει σέξι εσώρουχα και έχει κάνει μπάνιο πριν κάνουμε σεξ –το μπάνιο είναι πολύ βασικό, γιατί οποιαδήποτε περίεργη μυρωδιά μπορεί να με ξενερώσει αμέσως!».

Ο Διονύσης, 37 ετών, αποκαλύπτει ότι του αρέσει να παίρνει η σύντροφός του το πάνω χέρι στο σεξ. «Παλαιότερα είχα μία-δύο κοπέλες τις οποίες αποκαλούσα στους φίλους μου 'γκόμενες-αστερίες΄, γιατί καθ'όλη τη διάρκεια του σεξ παρέμεναν ξαπλωμένες με τα χέρια και τα πόδια ανοιχτά. Όσο όμορφες κι αν ήταν αυτές οι κοπέλες, όσο καλοί χαρακτήρες, σεξουαλικά δε με κάλυπταν. Οι γυναίκες που πάντα με γοήτευαν στο θέμα αυτό ήταν όσες με έπαιρναν από το χέρι και μου έλεγαν: τώρα θα κάνεις αυτό!»

v