Δώρα για νεογέννητα: Όμορφες και πρωτότυπες ιδέες!

Δώρα για νεογέννητα: Όμορφες και πρωτότυπες ιδέες!

Αρκετά με τα diaper cakes και τα μπαλόνια! Αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά χρήσιμο δώρο στους αγαπημένους σας που μόλις απέκτησαν μωρό, τα παρακάτω σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν!

BayB Bean Bag

Ένα δώρο που θα θέλατε και για τον εαυτό σας! Πρόκειται για ένα απίστευτα αναπαυτικό κάθισμα μωρού, το οποίο είναι αρκετά μαλακό για να μην πιέζεται το κεφαλάκι του μωρού. Μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, είναι εξοπλισμένο με ζώνη για να μην κινδυνεύει το μωρό από πτώσεις, ενώ καθώς το παιδί θα μεγαλώνει μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα εξαιρετικό πουφ για το δωμάτιό του!

Τιμή: Περί τα 80 δολάρια (περί τα 60 ευρώ, μαζί με τα έξοδα μεταφοράς).
Αγοράστε το online από το Amazon.

Πολυσυσκευή μαγειρέματος Natural Steam, της Chicco

Εύκολη και πρακτική και στον καθαρισμό, με τη συσκευή αυτή έχετε τη δυνατότητα να ετοιμάσετε το φαγητό του μωρού στον ατμό και με μία κίνηση να το ομογενοποιήσετε. Έχει αποσπώμενο δοχείο με εργονομικό άνοιγμα, ιδανικό για προσθαφαίρεση συστατικών και μεγάλο καλάθι. Είναι απίστευτα βολική για κατεψυγμένες τροφές, αφού ξεπαγώνει, μαγειρεύει και πολτοποιεί σε ελάχιστο χρόνο. Στη συσκευασία περιέχονται 2 δοχεία (120 ml) καθώς και βιβλίο συνταγών.

Τιμή: 149,90 ευρώ.
Αναζητήστε την στα καταστήματα βρεφικών ειδών.

Καλάθι δώρου «όμορφα νανουρίσματα», από το Babycarrots

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Babycarrots.gr θα βρείτε υπέροχα καλάθια δώρων για νεογέννητα αγόρια και κορίτσια, αλλά και για τη νέα μαμά. Ενδεικτικά, το συγκεκριμένο καλάθι περιλαμβάνει ένα όμορφο κοντομάνικο κορμάκι, από 100% οργανικό βαμβάκι, με χαριτωμένο σχέδιο, και ένα υπέροχο βιβλιο-CD με 23 νανουρίσματα από όλον τον κόσμο. Τα δωράκια περιλαμβάνονται σε μία όμορφη και βολική τσάντα από υλικό γιούτας, ζωγραφισμένη στο χέρι.
Το Babycarrots αναλαμβάνει αποστολές και σε μαιευτήρια!

Τιμή σετ: 38,86 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Φορητό φως νυχτός με μουσική και προβολή, της Joycare

Ό,τι πρέπει για... όνειρα γλυκά. Η συσκευή αυτή διαθέτει τρεις θέσεις λειτουργίας: φως, μουσική, φως και μουσική, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, για να κοιμάται υπό τις καλύτερες συνθήκες το μωρό.

Τιμή: 30,19 ευρώ.
Αναζητήστε την στα καταστήματα Λητώ.

Γούρι για νεογέννητο, από το Happy Hippie

Στο κατάστημα Happy Hippie θα βρείτε όμορφα γούρια για νεογέννητα, μεταξύ των οποίων και αυτό με την ασημένια σαλοπέτα για αγόρι. Είναι φτιαγμένη από μασίφ ασήμι 925, πιασμένη στο όμορφο μαξιλαράκι με ασημένια παραμάνα, ματόχαντρο, fresh water pearls και άλλες ημιπολύτιμες πέτρες. Το παραλαμβάνετε στο κουτί του και είναι 100% χειροποίητο.

Τιμή: 76 ευρώ.
Μάθετε περισσότερα για το Happy Hippie εδώ.

Αναλυτής κλάματος μωρού, από την WhyCry Plus

Κάντε τη ζωή των νέων γονιών λίγο πιο εύκολη με αυτό το απίθανο gadget, το οποίο έχει τη δυνατότητα να βοηθά τους γονείς να καταλαβαίνουν σωστά και να αντιδρούν σε κάθε συναίσθημα, προωθώντας τις αισθήσεις ασφάλειας και τη συναισθηματική ηρεμία του βρέφους. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Μετά από μελέτες των ήχων και του κλάματος μωρών, διαφόρων εθνικοτήτων, οι κατασκευαστές του κατάφεραν να καταγράψουμε έναν ενιαίο διαχωρισμό του κλάματος σε 5 κατηγορίες. Έτσι, κάθε φορά που το μωρό κλαίει το λαμπάκι του αντίστοιχου συναισθήματος στη συσκευή ανάβει, ώστε να προσφέρουν οι γονείς αυτό που το μωρό έχει ανάγκη τη στιγμή εκείνη.

Τιμή: 49,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στο κατάστημα UR Safe: Λ.Κηφισίας 194 & Λαλέχου 1, Ν.Ψυχικό. Τηλ. 210 67 77 921.

Σετ δώρου για το πρώτο μπανάκι, απο το Happy Rooms

Όμορφο και πρακτικό δώρο, για αγόρια και κορίτσια, το οποίο αποτελείται απο πήλινο κασπώ ζωγραφισμένο στο χέρι, μικρή πλεκτή πετσετούλα από οργανικό νήμα, πλεκτό τρίφτη από οργανικό νήμα, βιολογικό χειροποίητο σαπούνι και απαλό αφρόλουτρο με λεβάντα και καλέντουλα, από τη σειρά βιολογικών προϊόντων Margo's Aromatherapy.

Τιμή: 40 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Happyrooms.gr.

v