Οι εντυπωσιακότερες τάσεις στα μαλλιά για την άνοιξη 2014

Οι εντυπωσιακότερες τάσεις στα μαλλιά για την άνοιξη 2014

Τα μαλλιά τη φετινή άνοιξη δεν χρειάζεται να είναι... περίπλοκα για να είναι εντυπωσιακά. Οι πιο γνωστοί hairstylists προτείνουν φυσικές αποχρώσεις, λιγότερο εξεζητημένα κουρέματα και χτενίσματα που διευκολύνουν την γυναίκα στην καθημερινότητά της, χαρίζοντάς της παράλληλα στυλ και θηλυκότητα.

Κουρέματα

Μεσαίο μήκος

Ενώ τον περασμένο χειμώνα οι περισσότερες τάσεις είχαν να κάνουν με το μακρύ και το κοντό κούρεμα, η φετινή άνοιξη δίνει βάση στο μεσαίο μήκος. Φιλαριστό, με μπούκλες ή απλά ίσιο, το μεσαίο μήκος δίνει άλλον αέρα και κομψότητα στο πρόσωπο και στο στυλ της σύγχρονης γυναίκας. 

Κοντές φράντζες

Οι φράντζες κόβονται άναρχα ή σε συμμετρία αλλά σε κάθε περίπτωση κάνουν το σύνολο πιο εκκεντρικό και πρωτοποριακό. Σε κοντό ή μακρύ μαλλί, η φράντζα μπαίνει σε πρώτο πλάνο, τονίζει την δική της προσωπικότητα και κλέβει τις εντυπώσεις από το υπόλοιπο σύνολο. 

Μακρύ καρέ 

Ένα από τα top trends της άνοιξης, που θα δούμε σε πολλές παραλλαγές! Θα το συναντήσετε ίσιο ή ασύμμετρο, στιλιζαρισμένο ή ατημέλητο, με όγκο ή βρεγμένο και κολλημένο πίσω, με κοντές ή μακριές αφέλειες. Το μακρύ καρέ ταυτίζεται με το look της φετινής άνοιξης.

Ίσια μακριά μαλλιά
 
 
Τα είδαμε και φέτος στα catwalks και δεν παύουν ποτέ να λανσάρουν το δικό τους στιλ. Για εσάς που έχετε ήδη ίσια μαλλιά για φέτος το καλοκαίρι κάντε τα χωρίστρα (στη μέση ή στο πλάι) ή πιάστε τα πίσω σε μια χαλαρή χαμηλή αλογοουρά. Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό, προτείνουμε το wet look.

Χρώματα

Ξανθό

Κυρίαρχη τάση στα χρώματα για φέτος ανακηρύσσεται (και πάλι) το ξανθό σε διάφορες αποχρώσεις. Το είδαμε στις πασαρέλες σε μακρύ μήκος... αλλά και σε πιο κοντό είναι το ίδιο εντυπωσιακό. 

Ombre

Το ombre look είναι και πάλι στη μόδα σε διάφορα μήκη, μιας και κάνει το αποτέλεσμα πιο σέξι από ποτέ! Αν το συνδυάσετε και με ανεπιτήδευτες μπούκλες τότε κανένα αρσενικό βλέμμα δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί. 

Ανταύγειες

Οι ανταύγειες έρχονται για να πάρουν τον πρώτο ρόλο στο παιχνίδι των μαλλιών. Τις είδαμε έντονα σε καστανά χρώματα, μιας και καταφέρνουν να φωτίσουν το πρόσωπο και να του δώσουν την "γλύκα" που χρειάζεται.

Κόκκινο

Το κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα είναι ιδιαίτερο από μόνο του... Φέτος, όμως, "έπαιξε" πολύ στις τάσεις των μαλλιών. Δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αν όμως σας πάει, τότε να το προτιμήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Χτενίσματα

Πλεξούδες σε διάφορα στυλ

Από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για φέτος οι πλεξούδες μοιάζουν εμπνευσμένες από την μεξικάνικη κουλτούρα. Από την απλή γαλλική πλεγμένη σε διαφορετικά σημεία έως ίσια ή στο πλάι (χαλαρά ή σφιχτά) πλεγμένη μαζί με κορδέλες.. η πλεξούδα μπορεί να γίνει το απόλυτο χτένισμα από το πρωί ως το βράδυ.

Το look της ...γοργόνας!

Αφήνετε στην άκρη τα επιτηδευμένα κύματα με τα πιστολάκια και δημιουργείτε χαλαρές κυματιστές σκάλες στα μαλλιά για ανάλαφρο λουκ. Για να το πετύχετε πλέκετε τα μαλλιά, όταν είναι ακόμα νωπά, σε φαρδιές πλεξούδες για αραιά κύματα, ή λεπτές πλεξούδες για πιο πυκνά και τα λύνετε μόλις στεγνώσουν.

Χαμηλή αλογοουρά

Για όσες έχετε μακριά μαλλιά, ένα διαφορετικό είναι η χαμηλή αλογοουρά σε διάφορες παραλλαγές. Για κομψές εμφανίσεις, προτιμήστε αλογοουρές καλά ισιωμένεε ενώ για πιο casual, κάντε αλογοουρές σε πιο ανεπιτήδευτο ύφος. Ταιριάζουν με όλα τα ντυσίματα, αρκεί να επιλέξετε το κατάλληλο αξεσουάρ. 

Χωρίστρα στα πλάγια

Η χωρίστρα στα πλάγια ήρθε φέτος για να μείνει. Σε μακριά ή κοντά μαλλιά, σε σγουρά ή ίσια... η χωρίστρα στη μέση κάνει τη γυναίκα περισσότερο κομψή και θηλυκή, της δίνει πόντους σεξουαλικότητας ενώ ταιριάζει πολύ σε συνδυασμό και με την χαμηλή αλογοουρά. Tip: Πάει γάντι με κόκκινο κραγιόν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v