Οι πιο στιλάτες γόβες της άνοιξης έως 70 ευρώ!

Οι πιο στιλάτες γόβες της άνοιξης έως 70 ευρώ!

Χρώμα, «τρυπητό» δέρμα, λεπτές ή διπλές σόλες, αλλά και ογκώδεις πλατφόρμες ήταν κάποιες από τις τάσεις που κυριάρχησαν στις Εβδομάδες Μόδας του εξωτερικού, όπου παρουσιάστηκαν τα πιο εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα υποδήματα για τη φετινή θερινή σεζόν.

(φωτό: Dior - 2014 Cruise Collection)

Στις ανοιξιάτικες γόβες, λοιπόν, οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν είναι οπωσδήποτε η μπαρέτα γύρω από τον αστράγαλο, τα χοντρά, τετράγωνα τακούνια που αποπνέουν ρετρό αέρα, αλλά και οι λεπτεπίλεπτες κλασικές, μυτερές γόβες (όχι πολύ μυτερές!), συχνά σε laser-cut σχέδιο και σε παλ αποχρώσεις.

Ας δούμε τις οικονομικότερες εκδοχές τους, όπως τις βρίσκουμε στην ελληνική αγορά.

Σανδάλια με λουριά, H&M

Σανδάλια με λουριά σε ombre αποχρώσεις του μπεζ, από συνθετικό δέρμα και σουέντ, και με λουράκι που προσαρμόζεται στον αστράγαλο. Συνδυάζονται υπέροχα με παντελόνι σε φαρδιά, ανδρική γραμμή ή με μακριά, boho φούστα. Ύψος τακουνιού:11,5 εκ.

Τιμή: 29,95 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα H&M.

Ψηλοτάκουνα σανδάλια, Pull & Bear

Πολύ αναπαυτικά και στιλάτα σανδάλια για όλες τις ώρες της ημέρας χάρη στο χοντρό τακούνι τους, από τις πρωινές εμφανίσεις στο γραφείο με business τύπου παντελόνι, μέχρι το βράδυ, με ένα μαύρο, κομψό φόρεμα. Είναι φτιαγμένα από συνθετικό δέρμα.

Τιμή: 39,99 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.

Μυτερές ροζ γόβες, Asos

Πολύ χαριτωμένες ροζ γόβες από συνθετικό «τρυπητό» σουέντ, σε λεπτεπίλεπτη γραμμή που ταιριάζει καλύτερα στις λεπτές σιλουέτες. Συνδυάστε τις με μίντι φλοράλ φούστα ή φόρεμα ή ακόμα και με ντένιμ παντελόνι και ροζ φαρδύ πουκάμισο! Ύψος τακουνιού: 12 εκ.

Τιμή: 42,14 ευρώ.
Αγοράστε τις online από τα Asos.com.

Σουέντ γόβες, Mango

Υπέρκομψες γόβες από σουέντ, σε διακριτικό laser-cut σχέδιο και σε πολύ όμορφο μπλε σκούρο χρώμα. Μπορείτε να τις φορέσετε τις πρωινές ώρες με ρούχα «γραφείου», αλλά και στις απογευματινές βόλτες σας, π.χ. με ένα λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή. Ύψος τακουνιού: 10 εκ.

Τιμή: 49,99 ευρώ.
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Mango.

Δερμάτινα πέδιλα, Zara

Δερμάτινα πέδιλα με αζούρ διχτυωτό σχέδιο από δέρμα. Ιδανικά για τις βραδινές σας εμφανίσεις, είτε με cropped παντελόνι είτε με κοντή φούστα. Ύψος τακουνιού: 10 εκ.

Τιμή: 59,95 ευρώ.
Αναζητήστε τα στα καταστήματα Zara.

Δερμάτινες γόβες, Sisley

Πολύ κομψές δερμάτινες γόβες, από οικολογικό δέρμα σε κίτρινο χρώμα -διατίθενται ακόμα σε κόκκινο και σε μπλε, με λεπτό ξύλινο τακούνι. Ταιριάζουν ιδανικά με casual ντύσιμο και σπορ σακάκι, καθώς και με φλοράλ κοντό φόρεμα. Ύψος τακουνιού: 11 εκ.

Τιμή: 69,95 ευρώ.
Θα τις βρείτε στα καταστήματα Sisley.

v