Πώς θα είναι ο καιρός τη Μ. Εβδομάδα και τις ημέρες του Πάσχα

Πώς θα είναι ο καιρός τη Μ. Εβδομάδα και τις ημέρες του Πάσχα

Ο καιρός είναι ένας αστάθμητος παράγοντας που μπορεί πραγματικά να... φτιάξει ή να χαλάσει την διάθεσή μας, πόσο μάλλον κάποιες προγραμματισμένες εκδρομές. Ενόψει του Πάσχα, όλοι επιθυμούμε ήλιο και ζέστη για να κάνουμε πολλές και χαλαρές βόλτες ενώ παράλληλα να απολαύσουμε οικογενειακές στιγμές στην πόλη ή στο χωριό. Ας δούμε παρακάτω τι ορίζει το μετεωρολογικό δελτίο.

Όλα δείχνουν πως ο καιρός στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας θα κυλίσει σχετικά καλός σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, τα προγνωστικά στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας δίνουν άστατο καιρό με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην βόρεια και δυτική Ελλάδα, με θερμοκρασίες κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου. 

Για το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη την χώρα από νότο προς βορρά, ενώ για την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται επίσης πολύ καλός καιρός, με ζέστη και θερμοκρασίες που σε περιοχές όπως για παράδειγμα η Λάρισα, η Αθήνα, η Καλαμάτα, η πόλη των Σερρών, της Δράμας και γενικότερα περιοχές που είναι ευπαθείς στις θερμές αέριες μάζες, θα αγγίζουν ή μπορεί και να ξεπερνούν τους 29-30 βαθμούς Κελσίου !!

Μια ομπρέλα λοιπόν στην τσέπη (για κάθε ενδεχόμενο) και θα περάσουμε ένα υπέροχο Πάσχα!

Πηγή: greek-weather.org

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v