Ποιο βραδινό φόρεμα ταιριάζει στο σωματότυπό σας

Ποιο βραδινό φόρεμα ταιριάζει στο σωματότυπό σας

Η μόδα ανθίζει την άνοιξη και κάνει τις γυναίκες να δείχνουν ακόμα πιο θηλυκές και γοητευτικές. Με όλους αυτούς τους θερινούς γάμους και τις βαφτίσεις να πλησιάζουν, οι περισσότερες θα έχετε ήδη ξεκινήσει να αναζητάτε το ιδανικό φόρεμα για τις ιδιαίτερες αυτές περιστάσεις. Ανεξάρτητα από το χρώμα και το στιλ, όμως, το φόρεμα που θα διαλέξετε θα πρέπει να κολακεύει τη σιλουέτα σας!

Ανακαλύψαμε πέντε υπέροχα φορέματα για ιδιαίτερες, καλοκαιρινές περιστάσεις, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Δείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και από πού θα το αγοράσετε φθηνότερα!

Φαρδιά περιφέρεια

 

Αν θέλετε να είστε ιδιαίτερα κομψή αλλά παράλληλα να κρύβετε τις όποιες ατέλειες στην περιφέρεια, φορέσετε ένα φόρεμα σε 60s ύφος και σκούρο χρώμα, που θα μπορεί να καμουφλάρει τα "ψωμάκια". Ένα ψηλό τακούνι θα το αναδείξει. 

Φόρεμα φωτογραφίας: Asos

Τιμή: 24,58 ευρώ.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από τα Asos.

Μεγάλο μπούστο

 

Αν ανήκετε στην κατηγορία των -κατά τ' άλλα τυχερών- γυναικών που έχουν μεγάλο στήθος, τότε αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην έχετε εμπριμέ χρώμα ή έντονα σχέδια στο πάνω μέρος του φορέματος. Ένα φόρεμα με μονόχρωμο, κλειστό μπούστο και διχρωμία στο κάτω μέρος δίνει αέρα, δεν "μπουκώνει" και φέρνει ισορροπία στο σύνολο. Εναλλακτικά, προτιμήστε ένα αμάνικο φόρεμα με βαθιά V λαιμόκοψη.

Φόρεμα φωτογραφίας: Raxevsky

Τιμή: 116 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Raxevsky.

Παραπάνω κιλά και καμπύλες

 

Αναδείξτε όλη σας τη θηλυκότητα, επιλέγοντας ένα φόρεμα από σκληρό ύφασμα, το οποίο δεν θα διαγράφει, και με στενή μέση, ώστε να δίνεται έμφαση στις έντονες καμπύλες σας.

Φόρεμα φωτογραφίας: Mango

Τιμή: 49,99 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Mango.

Μικροσκοπική σιλουέτα

Στις βραδινές τους εξόδους, οι γυναίκες που δεν προικίστηκαν με ύψος, έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν όσο πιο ψηλό τακούνι αντέχουν, αλλά και μίνι φόρεμα, χωρίς να παρεξηγηθούν από κανέναν! Για τις σιλουέτες αυτές ιδανικά είναι τα φορέματα με cut-out, δηλαδή με γεωμετρικά κοψίματα, καθώς και αυτά σε ίσια γραμμή, τα οποία μακραίνουν τη σιλουέτα.

Φόρεμα φωτογραφίας: Zara

Τιμή: 49,95 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Zara

Ψηλόλιγνο σώμα

 

Αν ανήκετε στις γυναίκες με ψηλή και λεπτή, οστεώδη σιλουέτα, χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες, επιλέξτε ένα μακρύ φόρεμα με σχέδια ή peplum που θα δώσει χάρη αλλά και όγκο στην αέρινη παρουσία σας. 

Φόρεμα φωτογραφίας: Benetton

Τιμή: 69,95 ευρώ.

Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Benetton.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v