Τα καλοκαιρινά φορέματα που θα ξεχωρίσουν έως 30 ευρώ!

Τα καλοκαιρινά φορέματα που θα ξεχωρίσουν έως 30 ευρώ!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Φορέματα σε ζωηρά χρώματα και σχέδια κατακλύζουν ήδη τις βιτρίνες, με την υπόσχεση να κάνουν την εμφάνισή σας δροσερή και εντυπωσιακή. Διαλέξαμε για εσάς τα πιο όμορφα φορεματάκια του φετινού καλοκαιριού και μάλιστα στις πιο... οικονομικές τιμές!

Μίνι με τιράντες, Mango

Δροσερό φόρεμα για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, για πολύ άνετη και casual εμφάνιση. Συνδυάστε το με πλατφόρμες, με σανδάλια, με σαγιονάρες ή με κάποιο πέδιλο, σε περίπτωση που θέλετε να το κάνετε λίγο πιο... βραδινό. 

Τιμή: 29,99 ευρώ

Αναζητήστε το στα καταστήματα Mango.

Φόρεμα με ρίγες, H&M

Ριγέ φόρεμα σε ασπρόμαυρο χρώμα και σε ασύμμετρο ύφος, με ύφασμα που μπροστά είναι μίνι και πίσω κατεβαίνει έως το γόνατο. Φορέστε το με πέδιλα για μια εμφάνιση που μπορείτε να υιοθετήσετε από το πρωί έως το βράδυ. 

Τιμή: 19,95 ευρώ

Αναζητήστε το στα καταστήματα H&M.

Πράσινο με τιράντες στην πλάτη, Bershka

Φόρεμα σε έντονο πράσινο χρώμα και σε χαλαρή γραμμή που μπορεί να κρύψει και ατέλειες στην περιφέρεια! Η πλάτη είναι δετή με τιράντες ενώ ένα ζευγάρι σανδάλια και ένα τσαντάκι το αποθεώνουν. 

Τιμή: 24,99 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Bershka.

Φόρεμα με τουλίπες, Topshop

Ένα πολύ χαριτωμένο φόρεμα με print τουλίπες, ιδανικό για όμορφες βόλτες ή καθημερινά ψώνια. Με σανδάλια ή χαμηλά πέδιλα και χωρίς περιττά αξεσουάρ θα δείξει πάνω σας πολύ εντυπωσιακό. 

Τιμή: 26 ευρώ.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από τα Topshop

Φόρεμα με μαργαρίτες, Asos

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε, τότε αυτό το φόρεμα είναι για εσάς! Με print μαργαρίτες και σε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, συνδυάζεται με λευκά ή μπλε πέδιλα, ένα μικρό τσαντάκι και ένα μεγάλο καπέλο.

Τιμή: 30,92 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε online από τα Asos.

Κοραλί σε 60s γραμμή, Zara

Μια πιο μίνιμαλ επιλογή για καθημερινές καλοκαιρινές βόλτες, με ένα κοραλί φόρεμα σε ρετρό ύφος. Ένα ζευγάρι σανδάλια και μεγάλα κοκάλινα γυαλιά ηλίου θα τονίσουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση. 

Τιμή: 15,99 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Zara. 

Φλοράλ φόρεμα, Pull & Bear

Ένα υπέροχο φόρεμα με λουλούδια σε μπλε σκούρο και μοβ αποχρώσεις είναι μια ιδανική πρόταση για ένα όμορφο καθημερινό ντύσιμο. Ένα ζευγάρι πέδιλα ή ακόμη και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες το ολοκληρώνουν. 

Τιμή: 25,99 ευρώ

Αναζητήστε το στα καταστήματα Pull & Bear.

v