Μακιγιάζ για το καλοκαίρι 2014: Οι τάσεις που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας!

Μακιγιάζ για το καλοκαίρι 2014: Οι τάσεις που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας!

Φέτος το καλοκαίρι οι τάσεις στο μακιγιάζ έρχονται για να κάνουν την γυναίκα ακόμα πιο όμορφη και θηλυκή! Η μόδα στα χρώματα για φέτος ορίζει έντονο ροζ, βεραμάν, μοβ, πορτοκαλί και κίτρινο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και εφαρμόζοντας τις τάσεις που ακολουθούν στο δικό σας πρόσωπο, θα καταφέρετε να εκτινάξετε την εμφάνισή σας τόσο κάτω από τον καυτό ήλιο όσο και υπό το φως του φεγγαριού!

Βλέμμα σε μοβ αποχρώσεις

Το μοβ σε όλες τις αποχρώσεις του καταλαμβάνει τις σκιές και τα μολύβια ματιών. Μπορείτε, επίσης, να εφαρμόσετε την τάση και στα χείλη ή, για πιο extreme καταστάσεις, και στην μάσκαρα! Απλά τηρήστε τις ισορροπίες. 

Λευκό μολύβι

Μια πολύ αγαπημένη τάση των 90s επιστρέφει φέτος! Το λευκό μολύβι στην εσωτερική γωνία ή στο κάτω μέρος των ματιών έρχεται να δώσει ένταση και φως, να "ανοίξει" το μάτι και να κάνει το βλέμμα ακόμα πιο λαμπερό.  

Έντονα πορτοκαλί χείλη

Από κοραλί μέχρι neon, το πορτοκαλί κραγιόν παίρνει τον πρώτο ρόλο και δίνει στα χείλη όλο τον αισθησιασμό που χρειάζονται. Χρησιμοποιείτε μολύβι χειλιών για να σταθεροποιείτε το χρώμα, το οποίο θα δείξει τέλεια σε μαυρισμένη επιδερμίδα. 

Φυσική ομορφιά

Η κυρίαρχη τάση για το φετινό καλοκαίρι είναι το λίγο (ή και καθόλου!) μακιγιάζ. Μία ενυδατική κρέμα με χρώμα και αντηλιακό δείκτη προστασίας αρκεί, ενώ μπορείτε να δώσετε λίγη έμφαση στα μάτια με ένα μολύβι, αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο να δείχνει απολύτως φυσικό!   

Έντονο eyeliner

Το eye liner παίρνει για ακόμα μία φορά δυναμικό ρόλο στο μακιγιάζ, προσθέτοντας γραμμές και σχέδια που μέχρι τώρα δεν είχαν λόγο. Πριν το υιοθετήσετε κάντε δοκιμές στον καθρέφτη και προτιμήστε κυρίως για τις βραδινές ώρες. 

Έντονα φρύδια

Και για αυτή την σεζόν ξεχάστε τα λεπτεπίλεπτα φρύδια με την έντονη καμάρα. Η τάση θέλει τα γυναικεία φρύδια όσο πιο φυσικά γίνεται, δηλαδή αρκετά έντονα και χοντρά, πάνω όμως από όμορφα βαμμένα μάτια. 

Ροδοκόκκινα ζυγωματικά

Μια τάση που ποτέ δεν εξαφανίζεται μιας και μπορεί πραγματικά να τονίσει όλο το πρόσωπο. Τα έντονα ζυγωματικά σε ροδακινί, ροζ και μπρονζέ χρώμα μπορούν να δώσουν την αίσθηση της λαμπερής, σέξι και υγιούς επιδερμίδας. 

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Μπορεί μερικές γυναίκες να θεωρούν πως είναι υπερβολή, ωστόσο το 60s μακιγιάζ έρχεται με... φόρα να επιβληθεί και στο φετινό καλοκαίρι. Για τις πιο τολμηρές, δοκιμάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και στα κάτω βλέφαρα!

Μπλε σκιά

Μέχρι πέρυσι οι make-up artists την θεωρούσαν κιτς! Φέτος, όμως, η μπλε σκιά αποτελεί το απόλυτο trend του μακιγιάζ. Αν την προσθέσετε και στο κάτω βλέφαρο τότε θα μεταμορφωθείτε σε μια πραγματικά σέξι καλοκαιρινή γοργόνα!

v