Πώς θα χαρίσετε στα παιδιά ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο!

Πώς θα χαρίσετε στα παιδιά ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο!

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο δραστηριότητες και συγκινήσεις για τα παιδιά! Μια νέα ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους, μια ψηφιακή παράσταση με οικολογικό χαρακτήρα ξεκινά στο Ευγενίδειο, ένα τεράστιο πικ-νικ διοργανώνεται στο Πάρκο του Παλαιού Φαλήρου και ένα εργαστήρι για την... βαρεμάρα έρχονται να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους. 

Γνωρίστε τον Έμμετ!, στα καταστήματα Public

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO» σε DVD και BLU-RAY™, καθώς και του νέου βίντεο παιχνιδιού “The LEGO Movie”, τα Public προσκαλούν τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν από κοντά τον ήρωα της ταινίας, Έμμετ, να παίξουν μαζί του και να βγάλουν υπέροχες φωτογραφίες! Χιλιάδες τουβλάκια LEGO από τα αγαπημένα παιχνίδια “The LEGO Movie” θα σας περιμένουν για να δημιουργήσετε μοναδικές κατασκευές.

Συλλεκτικό Δίπλωμα κατασκευαστή LEGO περιμένει όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Πού και πότε:

Σάββατο 21/6 στα Public The Mall Athens, 18.00-20.00

Σάββατο 21/6 στα Public Athens Metro Mall, 12.00-16.00

"Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2", στους κινηματογράφους

Όταν ο νεαρός Βίκινγκ Ψάρης και ο ιπτάμενος δράκος του Φαφούτης ανακαλύπτουν μια σπηλιά από πάγο γεμάτη εκατοντάδες άγριους δράκους, βρίσκονται μπροστά σε ένα καινούργιο θανάσιμο κίνδυνο, ο οποίος απειλεί ολόκληρο το βασίλειο. Μια νέα παιδική ταινία που θα ενθουσιάσει! Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά τις ώρες και ημέρες των προβολών. 

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

To μεγαλύτερο πικ-νικ, στο Πάρκο Παλαιού Φαλήρου

Η Elite προσπαθεί να καταρρίψει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, στρώνοντας το μεγαλύτερο σε μήκος τραπέζι πικ-νικ και γιορτάζοντας με λαχταριστές λιχουδιές Elite, δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους, αλλά και με μια ξεχωριστή συναυλία των Onirama. Για κάθε άτομο που θα καθίσει στο τραπέζι, η εταιρία Elite θα ενισχύσει την Κιβωτό του Κόσμου με 10 ευρώ, ενώ θα προσφέρει και προϊόντα σε ποσότητες ίδιες με αυτές που θα καταναλωθούν στο τραπέζι πικ-νικ.

Πότε: Κυριακή 22 Ιουνίου, στις 8 μ.μ.
Πού: Πάρκο Παλαιού Φαλήρου
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαδραστική έκθεση και εργαστήριο, στο Μουσείο Συναισθημάτων

«Βαρεμάρα το πρωί, βαρεμάρα μεσημέρι, βαρεμάρα και τ' απόγευμά, μα και το βράδυ βαρεμάρα; Όχι, όχι το εργαστήρι δεν θα είναι καθόλου βαρετό, κάθε άλλο! Θα είναι ανατρεπτικό και περιπετειώδες! Πώς; Ταξιδεύοντας στον κόσμο των παραμυθιών εκεί που η βαρεμάρα έχει τη δική της δύναμη!» Το δημιουργικό εργαστήρι «Παραμυθοκαμώματα της Βαρεμάρας!» βοηθάει μέσα από τη μυθοπλασία και τη διάδραση με το παραμύθι να επεξεργαστούν και να διαχειριστούν τα παιδιά το συναίσθημα της βαρεμάρας και της πλήξης. Πριν το εργαστήρι, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν την διαδραστική έκθεση «Γεια σου κύριε Φόβε» (10πμ-1μμ) με το ίδιο εισιτήριο του εργαστηρίου. 

Πότε: 21 και 22 Ιουνίου. 1μ.μ. έως 2μ.μ.
Πού: Μουσείο Συναισθημάτων (Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου 56, 117 41 Φιλοπάππου, τηλ. 210 921832 )
Ηλικίες: 5 έως και 12 ετών
Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Ψηφιακή παράσταση "Η Ζωή του κυρίου Δεντρούλη", στο Ίδρυμα Ευγενίδου

H Δανάη Πασχαλίτσα και ο Λάμπης Πυγολαμπίδας σε ρόλο δημοσιογράφων-ερευνητών, αναλαμβάνουν να ταξιδέψουν τους μικρούς τους φίλους στον υπέροχο κόσμο του κυρίου Δεντρούλη και να εξηγήσουν γιατί τα δέντρα είναι τόσο σημαντικά για την ύπαρξη όλων μας. Με τρόπο απλό και διασκεδαστικό, που όμως δεν χάνει την επιστημονική του ορθότητα, περιγράφουν πώς τα δέντρα μεγαλώνουν, πώς τρέφονται και κυρίως πώς προσφέρουν το απαραίτητο για τη ζωή όλων μας οξυγόνο.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Πότε: Σάββατο και Κυριακή, ώρες 12:30-13:00 και 17:30-18:00.
Που: Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Παλ. Φάληρο, τηλ: 210 9469600).
Είσοδος: 4 ευρώ για τα παιδιά και 6 ευρώ για τους ενήλικες.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v