Φθηνές οικογενειακές διακοπές σε 5 πανέμορφα ξενοδοχεία!

Φθηνές οικογενειακές διακοπές σε 5 πανέμορφα ξενοδοχεία!

Αν ακούγοντας «φθηνές οικογενειακές διακοπές» σας έρχονται στο μυαλό ξεπεσμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην άκρη κάποιου βουνού... μάλλον δεν το έχετε ψάξει σωστά! Υπάρχουν, βέβαια, και αυτά, όμως υπάρχουν και τα άλλα, τα ωραιότατα πλήρως εξοπλισμένα και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις διαμερίσματα, σε πανέμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς, τα οποία διαθέτουν εξαιρετικές προσφορές, ακόμα και τον Αύγουστο!

Ξεχωρίσαμε για εσάς πέντε υπέροχα οικογενειακά ξενοδοχεία σε δημοφιλείς ηπειρωτικούς προορισμούς (για να γλυτώσετε και τα έξοδα των ακτοπλοϊκών), με δωμάτια για έως 4 άτομα, διαθεσιμότητα ακόμα και για τον Αύγουστο και σε τιμές από 55 ευρώ ανά βραδιά! Τι άλλο θέλετε;

«Κτήμα Δάφνες», στο Ναύπλιο

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Κτήμα Δάφνες», στο Ναύπλιο, έχει δημιουργήσει φέτος μια πολύ αξιόλογη προσφορά για οικογένειες, την οποία μπορείτε να αγοράσετε σε μορφή πακέτου από το ekdromi.gr. Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά αφορά δύο ενήλικες με δύο παιδιά έως 14 ετών, για διαμονή σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με τρόφιμα διαθέσιμα για πρωινό και η τιμή της είναι 119 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις. Υπάρχει, βέβαια, και δυνατότητα περισσότερων διανυκτερεύσεων με την ίδια προσφορά. Έτσι, για 4 διανυκτερεύσεις θα πληρώσετε 238 ευρώ, ενώ για 6 διανυκτερεύσεις θα πληρώσετε 375 ευρώ. Διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή υπάρχει για όλο το καλοκαίρι εκτός από τις ημερομηνίες 10 με 20 Αυγούστου.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου βρίσκονται περικυκλωμένα από ένα καταπράσινο κτήμα, σε υπερυψωμένο σημείο με υπέροχη θέα στην θάλασσα, ενώ όλα διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση plasma με DVD Player, κλιματισμό, internet, ενώ στον κήπο του ξενοδοχείου υπάρχει και παιδική χαρά. Στο ξενοδοχείο επιτρέπονται και τα κατοικίδια. Το ξενοδοχείο απέχει 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία.

Δείτε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

«Saint John», στην Λευκάδα

Τα διαμερίσματα Saint John απέχουν 1 χλμ. από την παραλία του Αγ. Ιωάννη και 2 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας και βρίσκονται τοποθετημένα σε ένα μεγάλο κτήμα που διαθέτει και παιδική χαρά. Είναι πλήρως εξοπλισμένα για να μπορείτε να ετοιμάζετε εκεί τα γεύματά σας, καθώς περιέχουν φουρνάκι, ψυγείο και τραπεζαρία, ενώ υπάρχει και χώρος μπάρμπεκιου στις εγκαταστάσεις. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα είτε στην θάλασσα είτε στον βουνό, καθώς και wi-fi.

Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 ενήλικες, καθώς διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο και καναπέδες που γίνονται άνετα κρεβάτια στον χώρο του καθιστικού.

Το κόστος ενός διαμερίσματος για 6 διανυκτερεύσεις ανέρχεται στα 390 ευρώ για δωμάτιο που μπορεί να φιλοξενήσει 3 ενήλικες και 420 ευρώ για δωμάτιο 4 ενηλίκων. Διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο υπάρχει ακόμα για όλο το καλοκαίρι.

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

«Le Due Sorelle», στην Σπηλιά Φωκίδας

Αν αναζητάτε ένα κατάλυμα σε μία πραγματικά ήσυχη τοποθεσία και σε κοντινή σχετικά απόσταση από την Αθήνα, το Le Due Sorelle αποτελεί ιδανική λύση! Βρίσκεται στο ψαροχώρι Σπηλιά Φωκίδας, σε απόσταση 230 χιλιομέτρων από την Αθήνα, 45 χιλιομέτρων από την Πάτρα και 25 χιλιομέτρων από την Ναύπακτο, την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε για πιο κοσμοπολίτικες βραδινές βόλτες. Ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο βρίσκεται το πανέμορφο, μικροσκοπικό νησάκι Τριζόνια, το μοναδικό κατοικημένο του Κορινθιακού κόλπου!

Το Le Due Sorelle αποτελείται από 12 πλήρως εξοπλισμένα δίχωρα διαμερίσματα, τα οποία μπορούν κάλλιστα να φιλοξενήσουν οικογένειες 4 ατόμων, καθώς διαθέτουν καθιστικό με καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, κουζίνα με όλες τις απαραίτητες παροχές για να ετοιμάζετε εκεί τα γεύματά σας και μεγάλο μπαλκόνι με θέα στην θάλασσα. Στον όμορφο κήπο του ξενοδοχείου υπάρχει δυνατότητα πρωινού γεύματος με επιπλέον χρέωση στα 8 ευρώ κατ'άτομο.

Διαθεσιμότητα υπάρχει ακόμα για όλο το καλοκαίρι, πλην ίσως κάποιων ημερών τον Αύγουστο (τηλεφωνήστε για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες). Το κόστος για μία οικογένεια 4 ατόμων, για 6 διανυκτερεύσεις την υψηλή περίοδο, ανέρχεται στα 324 ευρώ, αν πραγματοποιήσετε την κράτησή σας μέσω Booking.

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

«Pansion Koroni», στην Κορώνη

Σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την παραλία της Κορώνης, τα νεόδμητα διαμερίσματα Pansion Koroni διαθέτουν ό,τι μπορεί να χρειαστεί μια οικογένεια για καλοκαιρινές διακοπές: Καλά εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, επίπεδη LCD τηλεόραση, κλιματισμό και μπαλκόνι με θέα. Τα διαμερίσματα είναι αρκετά ευρύχωρα (40 τ.μ.), ενώ τα κρεβάτια των παιδιών βρίσκονται σε χωριστό επίπεδο για περισσότερη ιδιωτικότητα. Η απόσταση του ξενοδοχείου από το κέντρο της Κορώνης είναι 800 μέτρα.

Διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο υπάρχει και για τον Αύγουστο, αρκεί να κάνετε εγκαίρως την κράτησή σας. Το κόστος για μία τετραμελή οικογένεια, για 6 διανυκτερεύσεις, ανέρχεται στα 360 ευρώ, αν κάνετε την κράτησή σας μέσω Booking.

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

«Mediterranean Princess Hotel», στην Κατερίνη

Το Mediterranean Princess Hotel στην Κατερίνη είναι ένα εντυπωσιακό θέρετρο 4 αστέρων, το οποίο διαθέτει μια εξίσου εντυπωσιακή προσφορά για το φετινό καλοκαίρι! Προσφέρει, λοιπόν για τον Αύγουστο, για οικογένειες με ένα παιδί έως 12 ετών, διαμονή με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό), με κόστος 549 ευρώ για πέντε διανυκτερεύσεις!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία της Κατερίνης, απέχοντας μόλις 120 μέτρα από την θάλασσα, ενώ διαθέτει δωρεάν ξαπλώστρες για τους πελάτες του. Στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου θα βρείτε πισίνα, pool bar, παιδική πισίνα, παιδότοπο, ενώ διατίθεται και φυλασσόμενο parking.

Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση LCD, κλιματισμό, ίντερνετ, στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι με όμορφη θέα. Το πρωινό και το βραδινό μπουφέ σας θα απολαύσετε στο εστιατόριο «Απελλής».

Διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο υπάρχει όλο το καλοκαίρι. Το πακέτο της προσφοράς για τις 5 διανυκτερεύσεις με 549 ευρώ θα το αγοράσετε από το ekdromi.gr. Για 10 διανυκτερεύσεις στα διπλά λεφτά μπορείτε απλά να αγοράσετε ένα ακόμα πακέτο προσφοράς!

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.

v