Τα καλύτερα σουτιέν για γυναίκες με μικρό στήθος

Τα καλύτερα σουτιέν για γυναίκες με μικρό στήθος

Το στήθος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο θηλυκά χαρακτηριστικά της γυναίκας. Αν και οι περισσότεροι άνδρες το προτιμούν, όπως λένε, πιο πλούσιο... έχει και το μικρότερο στήθος τα προτερήματά του. Αν ανήκετε στις γυναίκες που έχουν μικρό στήθος, σας βρήκαμε τα πιο όμορφα σουτιέν που μπορούν να το αναδείξουν!

Με στολίδια που δίνουν όγκο

Ένα πολύ καλό κόλπο για να ενισχύσετε το σημείο του στήθους είναι να επιλέξτε ένα σουτιέν που θα έχει διάφορα στολίδια πχ. φιογκάκια, κοσμήματα, βολάν ή παράξενα σχέδια, τα οποία θα δώσουν τον επιθυμητό όγκο. Αρκεί να αποφύγετε να τα φορέσετε με πολύ στενή μπλούζα που διαγράφει.

Η πρότασή μας:

Τιμή: 39,44 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε online από τα Asos. 

Μπαλκονέ σουτιέν

 

Μια πιο σέξι εκδοχή του σουτιέν και ένα είδος που μπορούν εύκολα να φορέσουν οι γυναίκες που δεν έχουν πλούσιο μπούστο. Ταιριάζει ιδανικά με φορέματα ή μπλουζάκια που έχουν ανοιχτό ντεκολτέ.  

H πρότασή μας:

Τιμή: 50 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ από τα Agent Provocateur. 

Χωρίς ενίσχυση

 

Τα σουτιέν χωρίς ενίσχυση είναι επίσης μια... πολυτέλεια των γυναικών χωρίς στήθος. Με δαντέλα ή χωρίς, σε πιο αθλητικό ή πιο σέξι ύφος, τα σουτιέν χωρίς ενίσχυση βγάζουν προς τα έξω την κοριτσίστικη πλευρά της γυναίκας. 

Η πρότασή μας:

Τιμή: 12,99 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ από τα Oysho.

Με μπανέλα και ενίσχυση

 

Μπορεί μια γυναίκα να μην νιώθει άσχημα για το μικρο της στήθος, ωστόσο λίγη ενίσχυση δεν έβλαψε ποτέ! Η μπανέλα και το μαξιλαράκι στα σουτιέν μπορεί να χαρίσει εύκολα την ψευδαίσθηση του όγκου!

Η πρότασή μας:

Τιμή: 10,99 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ από τα καταστήματα Mango. 

Σουτιέν - κορσές

 

Το σουτιέν σε στιλ κορσέ είναι μια λίγο πιο ιδιαίτερη επιλογή. Βολεύει περισσότερο ίσως τον χειμώνα που το σώμα χρειάζεται παραπάνω θέρμη, αλλά και το καλοκαίρι μπορεί να γίνει μια αισθησιακή επιλογή, ειδικά μέσα από ένα ρομαντικό φόρεμα. 

Η πρότασή μας:

Τιμή: 14,99 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ από τα H&M.

v