19 απίστευτα πρακτικές ιδέες οργάνωσης για μικρά σπίτια

19 απίστευτα πρακτικές ιδέες οργάνωσης για μικρά σπίτια

Ποιος είπε ότι τα μικρά σπίτι απαιτούν από εσάς να θυσιάσετε την άνεσή σας; Δείτε παρακάτω μοναδικές κατασκευές, πανέξυπνα αξεσουάρ και σούπερ πρακτικά μικροέπιπλα που θα κάνουν το μικρό σας σπίτι να δείχνει... παλατάκι!

Μπαλάκια για καλώδια

Το μόνο που σας έλλειπε στο μικρό σας σπίτι είναι τα αμέτρητα μπλεγμένα καλώδια των ηλεκτρονικών συσκευών! Λύστε το πρόβλημα με αυτά τα πανέξυπνα και πολύ design-άτα μπαλάκια που μπορούν να χωρέσουν έως και 1,5 μέτρο αναδιπλούμενου καλωδίου. Μπορείτε να τα αγοράσετε από εδώ (με περίπου 8,30 ευρώ).

Ραφάκια για τον νιπτήρα

Πανέξυπνη ιδέα για μπάνια με μικρούς νιπτήρες! Πώς γίνεται να μην το είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι σήμερα; Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ (με περίπου 13 ευρώ).

Αναδιπλούμενο καλάθι για άπλυτα

Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, το διπλώνετε και το αποθηκεύετε οπουδήποτε! Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ (περίπου 22 ευρώ).

Βάση για χαρτί τουαλέτας ΚΑΙ εφημερίδα

Ό,τι πιο πρακτικό για την τουαλέτα σας. Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ (περίπου 29 ευρώ).

Κάθετη βάση για μπουκάλια

Κερδίστε χώρο στα ράφια σας, τοποθετώντας τα μπουκάλια του κρασιού ή των ποτών σε κρεμαστές βάσεις, στον τοίχο! Μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ (περίπου 59 ευρώ).

Το όλα-σε-ένα περιστρεφόμενο ντουλαπάκι

Είναι καθρέφτης, είναι πίνακας ανακοινώσεων, είναι κρεμάστρα και ντουλάπα και βιβλιοθήκη! Και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ (με περίπου 183 ευρώ).

Συρτάρι για μαχαίρια κάτω από το ντουλάπι

Μία πανέξυπνη κατασκευή που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, ακολουθώντας αναλυτικές οδηγίες από εδώ.

Θήκη για το καυτό ψαλίδι (ή για άλλα εργαλεία κομμωτικής)

Να πού θα αποθηκεύετε με ασφάλεια από εδώ και στο εξής το καυτό ψαλίδι, την πρέσα ή και άλλα εργαλεία για το χτένισμα των μαλλιών σας! Μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ (περίπου 15 ευρώ).

Τραπεζάκι για το μπράτσο του καναπέ

Δεν έχετε χώρο για τραπεζάκι σαλονιού; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε είτε να κατασκευάσετε ένα όπως αυτό είτε να το αγοράσετε από εδώ.

Το πτυσσόμενο κρεβάτι – Ottoman

Η ιδανική λύση αν θέλετε να φιλοξενήσετε κάποιον στο μικρό σας σπίτι! Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ (με περίπου 146 ευρώ).

Συρταράκια σε ντουλάπια για τρόφιμα

Εξαιρετική ιδέα για να αξιοποιήσετε και στο ύψος τα ντουλάπια της κουζίνας! Μπορείτε να τα αγοράσετε από εδώ (με περίπου 15 ευρώ).

Συρταρωτό ραφάκι (15 εκατοστών)

Σας περισσεύει λίγος χώρος μεταξύ ψυγείου και τοίχου; Δείτε εδώ πώς μπορείτε να τον αξιοποιήσετε για να αποθηκεύετε τρόφιμα!

Κρεμαστή... κρεμάστρα!

Το ταβάνι αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος στην ανεύρεση αποθηκευτικού χώρου στο σπίτι. Δείτε πώς θα κάνετε την συγκεκριμένη κατασκευή εδώ.

Κουρτίνα μπάνιου με... τσέπες!

Ιδανική για εσάς που έχετε τουλάχιστον 10 σαμπουάν και αφρόλουτρα! Μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ (με περίπου 15 ευρώ).

Κεφαλάρι με χώρους αποθήκευσης

Προσφέρει άνεση και αποθηκευτικούς χώρους που δεν είχατε καν φανταστεί! Η εταιρία που το κατασκευάζει εκτελεί αποστολές μόνο στην Αμερική, ωστόσο μπορείτε να το παραγγείλετε από κάποια ελληνική βιοτεχνία που κατασκευάζει κεφαλάρια.

Ottoman για παπούτσια

Ένα στιλάτο Ottoman που ανοίγει και περιέχει θήκες για να αποθηκεύετε μέσα του παπούτσια! Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ (με περίπου 168 ευρώ).

Το «κρεμαστό» γραφείο για το μπαλκόνι

Ειδικά τώρα με τις ζέστες... είναι ό,τι πρέπει! Αγοράστε το online από εδώ (με 128 ευρώ).

Μαγνητικά αυτοκόλλητα

Φανταστική ιδέα για τα μεταλλικά αξεσουάρ που έχετε στο μπάνιο! Μπορείτε να αγοράσετε ένα σετ με τρία τέτοια αυτοκόλλητα από εδώ (με περίπου 11 ευρώ).

Ο καθρέφτης-σιδερώστρα

Πιθανότατα η πιο πρακτική και καλοσχεδιασμένη σιδερώστρα που είχατε ποτέ! Το ακριβές ...έπιπλο έχει εξαντληθεί, ωστόσο ένα παρεμφερές μπορείτε να αγοράσετε από εδώ (με περίπου 123 ευρώ).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v