Δείτε τις φωτογραφίες μαμάδων που λογοκρίθηκαν από το Facebook και το Instagram!

Δείτε τις φωτογραφίες μαμάδων που λογοκρίθηκαν από το Facebook και το Instagram!

Το "Project για τα Σώματα του Τέταρτου Τριμήνου" είναι ένα φωτο-ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από την φωτογράφο και μητέρα Ashlee Wells Jackson. Είναι αφιερωμένο σε όλους όσους θέλουν να αγκαλιάσουν την γυναικεία ομορφιά που αλλάζει αλλά παράλληλα γίνεται πιο ισχυρή μέσα από την μητρότητα, τον θηλασμό και την ανατροφή των παιδιών.

Το project ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2013 και από τότε η Ashlee Wells Jackson και η συνεργάτης της Laura Weetzie Wilson έχουν φωτογραφήσει 450 γυναίκες δημιουργώντας έτσι ένα ντοκιμαντέρ με στόχο να "γιορτάσουν" το σώμα της γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη. .

Σε όλο αυτό το διάστημα, ο λογαριασμός της Jackson στο Instagram, στον οποίο ανέβαζε φωτογραφίες με γυναίκες που είχαν σημάδια εγκυμοσύνης στο σώμα τους, λογοκρίθηκε και έκλεισε εννέα φορές! Η ίδια "κλειδώθηκε" έξω από το Facebook για περίπου 100 μέρες. Πολλές φωτογραφίες με μητέρες που θήλαζαν ή φορούσαν τα εσώρουχά τους θεωρήθηκαν σχεδόν πορνογραφικό υλικό και λογοκρίθηκαν επίσης. 

Η ίδια αναφέρει πως σκοπός του project της είναι να εξοικειωθεί ο κόσμος περισσότερο με το γυναικείο σώμα που έχει γεννήσει και να το αποδεχτεί κοινωνικά. Επιθυμία της είναι να μην υπάρχει ρατσισμός, αλλά αντίθετα σεβασμός και αποδοχή ενός σώματος που έχει κουβαλήσει και γεννήσει μια ανθρώπινη ζωή. 

Δείτε τις φωτογραφίες που λογοκρίθηκαν στο παρακάτω βίντεο: 

Πηγή: huffingtonpost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v