Gadgets για μαμάδες: 10 απίστευτες αγορές!

Gadgets για μαμάδες: 10 απίστευτες αγορές!

Δεν φαντάζεστε πόσες πρακτικές λύσεις έχουν εφευρεθεί προκειμένου εσείς που περιμένετε παιδί ή είστε νέα μαμά να κάνετε την ζωή σας όχι λίγο αλλά πολύ πιο εύκολη! Τα παρακάτω, τα οποία θα πρέπει βέβαια να αγοράσετε online, είναι κάποια μόνο από αυτά που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Ακούστε τον παλμό της καρδιάς του μωρού σας...

Με αυτό το εξάρτημα που συνδέεται με το smartphone και σας επιτρέπει να ακούτε τους παλμούς της καρδιάς του μωρού σας, ενώ αυτό βρίσκεται ακόμα και στην κοιλιά σας, καθώς και να παρακολουθείτε την εγκυμοσύνη σας!
Παραγγείλετέ το από εδώ, με περίπου 110 ευρώ.

Αν πάλι ψάχνετε κάτι ακόμα πιο εξελιγμένο...

Smartphone Ultrasound

Ναι, είναι αυτό που φαντάζεστε: Συσκευή υπερήχων που συνδέεται με το κινητό, για να βλέπετε το μωρό σας από την οθόνη! Η συσκευή απευθύνεται βασικά σε γυναικολόγους, ωστόσο πωλείται ελεύθερα για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται. Βέβαια, για να την αποκτήσετε θα πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι την Αμερική και να κανονίσετε συνάντηση με την εταιρία MobiSante που την κατασκευάζει, για να σας εξηγήσουν πώς λειτουργεί.

Πιπίπλα που κλείνει καθώς πέφτει

Επιτέλους, δεν θα χρειάζεται να πλένετε και να αποστειρώνετε πιπίλες κάθε λίγο και λιγάκι! Μπορείτε να την αγοράσετε online από το Amazon με 3,70 ευρώ.

Ελαστικές προεκτάσεις για φορμάκια

Κουμπώνουν στο κάτω μέρος από τα φορμάκια του μωρού, με αποτέλεσμα να μπορεί να τα φορέσει για μερικούς μήνες ακόμα! Μπορείτε να τα αγοράσετε από το Etsy, με περίπου 11 ευρώ για ένα σετ των τριών.

Υφασμάτινη θέση για ταξίδια

Διπλώνει, ξεδιπλώνει και μεταφέρεται παντού, προκειμένου να εφαρμόζει σε καρέκλες και να κάθεται αναπαυτικά το μωρό σας! Ιδανικό για παιδιά από 6 έως 30 μηνών. Αγοράστε το online από εδώ με περίπου 24 ευρώ.

Εκπαιδευτικό ποτηράκι για... φάρμακα!

Με αυτό το ποτηράκι, το παιδί θα πίνει το σιρόπι του χωρίς να καταλαβαίνει την δυσάρεστη γεύση! Αγοράστε το online από το Amazon, με περίπου 8 ευρώ.

Σκίαστρο για παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου

Τέλος η γκρίνια για το καυτό καθισματάκι! Το υφασμάτινο αυτό σκίαστρο φροντίζει η θερμοκρασία στο κάθισμα του παιδιού σας να μην ξεπερνά τους 20 βαθμούς. Αγοράστε το online από το Amazon με περίπου 5 ευρώ.

Μπαταρία ντουζιέρας για μικρά παιδιά

Τα μικρά παιδιά δυσκολεύονται όταν η μπαταρία της ντουζιέρας είναι σταθερή και σε ψηλό σημείο. Όχι πια, με αυτό το εξάρτημα που συνδέεται με την μπαταρία της ντουζιέρας και τοποθετείται στο επιθυμητό ύψος! Αγοράστε το online από εδώ με 12 περίπου ευρώ.

Πατάκι για το μπάνιο του μωρού

Δεν χρειάζεται να καταπονείτε τα γόνατά σας κάθε φορά που κάνετε μπάνιο το μωρό! Το αξεσουάρ αυτό έχει και ειδικές θήκες για τα σαμπουάν του! Αγοράστε το online από το Amazon, με περίπου 15 ευρώ.

Μουσικός καθρέφτης για το αυτοκίνητο

Αν το μωρό σας κάθεται ακόμα με το καθισματάκι να κοιτάζει ανάποδα, αυτός ο καθρέφτης είναι ό,τι χρειάζεστε για να βλέπετε συνέχεια το μωρό ενώ οδηγείτε, ενώ είναι φωτιζόμενος αν ταξιδεύετε νύχτα και παίζει μουσική για να διασκεδάζει το μωρό σας! Αγοράστε το online από το Amazon, με περίπου 45 ευρώ.

v