Τα τρίδυμα μωρά με τα βαμμένα νύχια ποδιών: Έτσι τα ξεχωρίζουν οι γονείς τους!

Τα τρίδυμα μωρά με τα βαμμένα νύχια ποδιών: Έτσι τα ξεχωρίζουν οι γονείς τους!

Μπορεί τα τρίδυμα να είναι ευτυχία για τους γονείς, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσουν και... δυσκολίες. Ένα ζευγάρι από την Ουαλία που, όπως αναφέρει το ίδιο, δεν μπορούσε με τίποτα να τα ξεχωρίσει αποφάσισε να τους βάψει τα νύχια των ποδιών με διαφορετικό χρώμα. Η είδηση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Οι τρίδυμες Φιόν, Μάντισον και Πέιτζ γεννήθηκαν πριν από έναν χρόνο και κατάφεραν να επιζήσουν, παρά το γεγονός ότι μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο. Τα πανομοιότυπα κοριτσάκια χαίρουν άκρας υγείας, όμως οι γονείς τους ισχυρίζονται πως δεν μπορούν να τις ξεχωρίσουν!

Για τον λόγο αυτό, σκέφτηκαν μια ανορθόδοξο λύση. Τους βάφουν τα νύχια των ποδιών με διαφορετικά χρώματα για να τις αναγνωρίσουν. Η Φιόν έχει φούξια μανό στα νύχια της, η Μάντισον το πράσινο της μέντας και η Πέιτζ μωβ! Η επιλογή των χρωμάτων μάλιστα δεν είναι τυχαία, καθώς έχει σχέση με το αρχικό γράμμα του αγγλικού ονόματος της κάθε μίας. Η μητέρα τους εξήγησε η ιδέα αυτή έχει αποτέλεσμα και τους έχει λύσει τα χέρια! 

Οι τρισευτυχισμένοι γονείς, που εκτός από τα τρίδυμα έχουν ένα ακόμα 4χρονο κοριτσάκι, πιστεύουν πάντως πως οι μικρές θα αναπτύξουν διαφορετικά χαρακτηριστικά μεγαλώνοντας και έτσι δεν θα χρειάζεται να συνεχίσουν με αυτή την λύση για πολύ ακόμη. 

Εσάς αλήθεια πώς σας φαίνεται αυτή η μέθοδος;

Πηγή: dailymail.co.uk

v