Οι πιο ωραίες φωτογραφίες μαμάδων με τις κόρες τους!

Οι πιο ωραίες φωτογραφίες μαμάδων με τις κόρες τους!

Για τις περισσότερες γυναίκες οι μαμάδες τους είναι το παν. Στα μάτια της κόρης σας εσείς είστε μία μικρή θεά. Το μικρό σας κοριτσάκι θέλει να σας μοιάσει, να φέρεται όπως εσείς, θέλει να βρίσκεται συνέχεια δίπλα σας και να κάνει πράγματα ακριβώς όπως τα κάνετε εσείς. Όσο κι αν μεγαλώσετε, ο δεσμός που θα έχετε με την κόρη σας δεν θα αλλάξει ποτέ. Ακόμα κι όταν θα ανοίξει τα φτερά της για να πετάξει, πάντα θα επιστρέφει σε εσάς. Κι αυτό θα αποτελεί απόδειξη του πόσο καλή μαμά είστε.

Οι παρακάτω φωτογραφίες επισφραγίζουν με τον πιο συγκινητικό τρόπο τον πολύτιμο δεσμό μητέρας και κόρης:

Οι μαμάδες είναι αστείες, δουλεύουν σκληρά, είναι αφοσιωμένες στα παιδιά τους, είναι καλές. Οι μαμάδες «βγαίνουν» σε κάθε σχήμα, μέγεθος και... ταμπεραμέντο! Κάποιες γελούν δυνατά, άλλες είναι ήσυχες και διακριτικές, αλλά μέσα σε κάθε μαμά βρίσκεται ένα μικρό κορίτσι... το κοριτσάκι της!

Μία τέτοια μαμά είναι η Laura Sykora, καθηγήτρια Yoga, η οποία έχει ενθουσιάσει το Instagram με τις απίθανες «ακροβατικές» φωτογραφίες που βγάζει με την κόρη της, η οποία είναι βέβαια η πιο πιστή μαθήτριά της.

Από τις πιο τρυφερές στιγμές είναι όταν η μαμά ετοιμάζεται και η κόρη στέκεται δίπλα και παρακολουθεί ή «κλέβει» πινελιές από τα ρουζ και τα κραγιόν της!

Όλες οι κόρες λατρεύουν να είναι ίδιες με τις μαμάδες τους (και οι μαμάδες... δεν πάνε πίσω!).

Οι μαμάδες μαθαίνουν στις κόρες τον πιο αξιαγάπητο τρόπο για να δείχνουν την δυσαρέσκειά τους.

Ευτυχισμένα παιδικά χρόνια έχει το κορίτσι που ξέρει πως ό,τι κι αν συμβεί, η μαμά της θα είναι πάντα εκεί να της κρατά το χέρι...

Θα μπορούσατε να περνάτε κάθε στιγμή της ημέρας με την κόρη σας –και για εκείνη δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v