11 tips για να τον κάνετε καλύτερο στο κρεβάτι

11 tips για να τον κάνετε καλύτερο στο κρεβάτι

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο για να κάνετε τον σύντροφό σας καλύτερο εραστή. Για την ακρίβεια, θέλει 11 τρόπους. Δείξτε του πώς θα βελτιωθεί και «εκπαιδεύστε» τον, χωρίς να θίξετε τον εγωισμό και τον αντρισμό του.

Πιάστε την κουβέντα (αλλά όχι στο κρεβάτι)

Πείτε του τι θα θέλατε να αλλάξει στον τρόπο που κάνετε σεξ, αλλά κάντε το κάποια άσχετη στιγμή μέσα στη μέρα. Φροντίστε, μάλιστα, να ξεκινήσετε την κουβέντα από τα θετικά της ερωτικής σας ζωής.

Βγείτε από τη ρουτίνα

Αν νιώθετε ότι το σεξ γίνεται πάντα με πρόγραμμα, μία συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού, αλλάξτε το και ξυπνήστε ξανά το ενδιαφέρον του. Πείτε του, για παράδειγμα, ότι για αλλαγή δεν θα κάνετε σεξ απόψε το βράδυ αλλά οποιαδήποτε άλλη στιγμή της επόμενης ημέρας. Καθώς οι άνδρες είναι από τη φύση τους ανταγωνιστικοί, θα θελήσει να σας αποδείξει ότι μπορεί να κρατηθεί, αλλά και θα γίνει πιο δημιουργικός. Προσοχή: το κλειδί είναι να αλλάξετε το πρόγραμμα, όχι να αναβάλλετε το σεξ επ’ αόριστον.

Αγάλι, αγάλι…

Μήπως ο σύντροφός σας έχει παραγίνει «γρήγορο πιστόλι»; Όλοι έχουμε πιεσμένο ωράριο, όμως το σεξ αποτελεί πολύ σπουδαία απόλαυση για να γίνεται γρήγορα. Κάντε τον να το καταλάβει, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά και τραβώντας το σώμα σας κάθε φορά που… πλησιάζει η στιγμή.

Πάρτε τον έλεγχο

Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που σας αγγίζει ή κάποια στάση, πάρτε το χέρι του και βάλτε το ακριβώς εκεί που θέλετε, ίσως και με λίγη λεκτική παρότρυνση. Κανένας άντρας δεν θέλει να νιώθει ότι είναι κακός στο κρεβάτι, αρκεί να του δείξετε τον τρόπο να μην είναι.

Αλλάξτε στάση

Αρκετά με την ιεραποστολική στάση. Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή βάζοντας κι άλλες στάσεις ή «θέσεις» στο παιχνίδι, κάθε φορά που κάνετε σεξ.

Αυξήστε τη συχνότητα

Επιδιώξτε να κάνετε σεξ ακόμα πιο συχνά, προκαλώντας τον με όποιον τρόπο μπορείτε (π.χ. βάλτε ένα σέξι εσώρουχο στην τσάντα της δουλειάς του).

Ξυπνήστε τον

Μπορεί να είναι πολύ κουρασμένος, όμως μην τον αφήνετε να παραχαλαρώσει. Βάλτε μουσική και ξεκινήστε να τον χαϊδεύετε και να τον φιλάτε. Το πιθανότερο είναι ότι τελικά… θα ξυπνήσει.

Μεγαλώστε το πάθος του

Κάντε κάτι περιπετειώδες μαζί, οτιδήποτε θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη, από το να κάνετε bungee jumping μέχρι... να δείτε ένα θρίλερ.

Ανοίξτε του τα μάτια

Αγοράστε σέξι εσώρουχα, περιποιηθείτε και «φορέστε» το πιο ερωτικό σας βλέμμα. Θυμίστε του τι μπορείτε να κάνετε μαζί του στο κρεβάτι.

Θυμηθείτε το παρελθόν

Κάθε ζευγάρι έχει αναμνήσεις έντονου, παθιασμένου σεξ, σε κάποιο μέρος που είχαν πάει διακοπές. Μερικές φορές και μόνο η ανάμνηση αυτών των στιγμών, μπορεί να ξυπνήσει το πάθος και να θελήσετε να αναβιώσετε την εμπειρία…

Εστιάστε

Μην δοκιμάσετε να τα κάνετε όλα σε ένα βράδυ (και σέξι εσώρουχα και ταινία τρόμου και 50 διαφορετικές στάσεις). Επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο «κόλπο» και δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσετε κάτι νέο, π.χ. να κλείσετε δωμάτιο σε ένα love hotel.

Πηγή: iVillage

v