6 μυστικά για καλύτερο σεξ!

6 μυστικά για καλύτερο σεξ!

Είστε σίγουροι ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ; Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και για τα πιο ερωτευμένα και πρόθυμα να πειραματιστούν ζευγάρια, στο σεξ δεν υπάρχουν όρια! Βρήκαμε, λοιπόν, έξι μυστικά που υπόσχονται να προσφέρουν στις σεξουαλικές σας συνευρέσεις απολαύσεις που δεν είχατε φανταστεί!

1. Αυτοπεποίθηση

Οι γυναίκες που νιώθουν αυτοπεποίθηση με τα γεννητικά τους όργανα έχουν περισσότερους οργασμούς. Ενημερώστε τον σύντροφό σας ότι τα κολακευτικά του σχόλια για την σεξουαλικότητά σας... θα φέρουν αποτελέσματα!

2. Βγάλτε τα τακούνια

Όταν η γυναίκα έρχεται σε οργασμό η πύελος (λεκάνη) δημιουργεί ένα συγκεκριμένο τοξωτό σχήμα. Τα τακούνια -ειδικά τα ψηλοτάκουνα- αναγκάζουν την πύελο να μην κινηθεί φυσιολογικά, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ένταση του οργασμού.

3. Πίνετε αρκετό νερό

Πέρα από ευχαρίστηση, το σεξ αποτελεί και εξαιρετική άσκηση για το σώμα. Θα πηγαίνατε για τρέξιμο αν λίγη ώρα πριν δεν είχατε πιει αρκετό νερό; Όταν έχετε ενυδατώσει καλά το σώμα σας, του έχετε προσφέρει και την απαραίτητη... λίπανση.

4. Μην πίνετε αλκοόλ

Παρόλο που το αλκοόλ και το σεξ πολλές φορές πηγαίνουν μαζί, το αλκοόλ λειτουργεί αντίθετα από το νερό, δηλαδή «στεγνώνει» το σώμα. Η αφυδάτωση μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία ή να «στεγνώσει» τον κόλπο με αποτέλεσμα η σεξουαλική πράξη να γίνει δυσάρεστη.

5. Να φοράτε κάλτσες

Σε μία μελέτη οι γιατροί εξέτασαν ζευγάρια που προσπαθούσαν να φέρουν ο ένας τον άλλον σε οργασμό. Κάποια ζευγάρια παραπονέθηκαν ότι δυσκολεύονται επειδή κρυώνουν. Οι επιστήμονες τους πρόσφεραν να φορέσουν κάλτσες. Από τα ζευγάρια χωρίς κάλτσες, μόνο το 50% κατάφερε να έρθει σε οργασμό, ενώ το 80% των ζευγαριών που φόρεσαν κάλτσες τα κατάφεραν μια χαρά!

6. Ποικιλία!

Σύμφωνα με μία μελέτη, οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό όταν συμμετέχουν σε ποικιλία σεξουαλικών πράξεων και στάσεων. Ξεσαλώστε, λοιπόν, και πειραματιστείτε στο κρεβάτι!

Πηγή: Buzzfeed

v