Οι συνήθειες που έχουν όλες οι όμορφες γυναίκες

Οι συνήθειες που έχουν όλες οι όμορφες γυναίκες

Πόσες γυναίκες κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και αναγνωρίζουν στο είδωλό τους μια πραγματικά όμορφη γυναίκα; Πόσες βαδίζουν ανάμεσα σε κόσμο νιώθοντας απολύτως καλά με τον εαυτό τους, έχοντας πλήρη αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή τους και -κυρίως- γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουν για να δείχνουν πάντα όμορφες; Όχι πολλές! Τι είναι, λοιπόν, αυτό που κάνουν οι πραγματικά όμορφες γυναίκες και ξεχωρίζουν; Ακολουθήστε τις συμβουλές τους:

1. Να ενυδατώνεστε. Πάντα.

2. Να ξέρετε, όταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο, ότι σας αξίζει να βρίσκεστε εκεί. Είτε πρόκειται για το γραφείο, είτε για ένα ραντεβού, είτε για έξοδο με τους φίλους, μια όμορφη γυναίκα δεν νιώθει ποτέ ότι κάποιος της κάνει χάρη που βρίσκεται εκεί.

3. Να φοράτε ρούχα που σας κάνουν να δείχνετε όμορφες αλλά και με τα οποία νιώθετε άνετα. Αν δεν μπορείτε να περπατήσετε καλά με ψηλοτάκουνα, μπορείτε να δείχνετε πάντα υπέροχες με τα φλατ παπούτσια σας.

4. Όταν βάφεστε μην προσπαθείτε να καλύψετε όλο σας το πρόσωπο ή να παραλλάξετε χαρακτηριστικά σας. Κάθε γυναίκα έχει κάποια όμορφα στοιχεία στην εμφάνισή της που μπορούν να αναδειχτούν με το μακιγιάζ και να την κάνουν να δείχνει ως μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού της (και όχι ως κάποια άλλη).

5. Να έχετε περιποιημένο μανικιούρ. Διαφορετικά αφήστε τα νύχια σας άβαφτα.

6. Ακόμα κι αν δεν είστε άτομο με αυτοπεποίθηση, προσποιηθείτε μέχρι να τα καταφέρετε! Δεν λένε ότι αν πιέζετε τον εαυτό σας να γελά, στο τέλος θα γίνετε πιο χαρούμενοι; Το ίδιο ισχύει και με την αυτοπεποίθηση: Πείτε μερικά «τονωτικά» λόγια στον εαυτό σας, στον καθρέφτη, περπατήστε με το σώμα στητό και το κεφάλι ψηλά και όχι μόνο θα νιώσετε, αλλά και θα δείχνετε πιο λαμπερή!

7. Αγοράστε κάτι επειδή σας κάνει να νιώθετε ότι δείχνετε υπέροχη! Ακόμα κι αν είναι κάτι υπερβολικό ή εκκεντρικό, τι πειράζει; Σας αξίζει να δείχνετε -και κυρίως να νιώθετε- εντυπωσιακή!

8. Φροντίστε και θρέψτε σωστά το σώμα σας, γιατί κάνει τόσα για εσάς! Απολαύστε εξίσου μία χορταστική σαλάτα, καθώς και ένα ζουμερό κομμάτι πίτσα.

9. Γελάτε όταν κάτι σας φαίνεται πραγματικά αστείο και γελάτε με την ψυχή σας!

10. Χαμογελάτε πλατειά στις φωτογραφίες!

11. Μην ξεχνάτε ποτέ να λέτε «ευχαριστώ» όταν κάποιος κάνει κάτι για εσάς. Οι όμορφες γυναίκες ξέρουν πώς να κάνουν και τους ανθρώπους γύρω τους να νιώθουν όμορφα.

12. Ποτέ μην λυπάστε να ξοδέψετε χρήματα για την γυμναστική σας ή για την περιποίηση του προσώπου σας, γιατί η υγεία και η ευεξία σας πρέπει να έρχονται σε προτεραιότητα.

13. Αποδεχτείτε ό,τι σας δίνει η ζωή και αξιοποιήστε το: Αν σας «έτυχε» να έχετε κακή επιδερμίδα, φροντίστε την όσο καλύτερα γίνεται με θεραπείες και κρέμες που θα την κρατούν πάντα σε υγιή επίπεδα. Αν σας «έτυχε» να έχετε από νωρίς λευκές τρίχες στα μαλλιά, βάψτε όλα σας τα μαλλιά ασημί και δημιουργήστε ασυναγώνιστο look! Αν έχετε έντονες καμπύλες, προτιμάτε φορέματα που τονίζουν την μέση και που θα σας κάνουν να δείχνετε σαν... σεξοβόμβα!

14. Φοράτε ό,τι σας κάνει να νιώθετε και να δείχνετε όμορφη και όχι απαραίτητα ό,τι είναι στη μόδα.

15. Μία στο τόσο βρείτε χρόνο για να απολαμβάνετε πολύωρα, πολυτελή αφρόλουτρα, με αιθέρια έλαια και μάσκες για τα μαλλιά και το πρόσωπο!

16. Εκτιμήστε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Θαυμάστε τον εαυτό σας. Κάντε κομπλιμέντα στον εαυτό σας.

17. Όταν κάποιος σας κάνει κάποιο κομπλιμέντο, μην διστάσετε να το αποδεχθείτε με χάρη. Αυτό δεν θα σας κάνει «ψωνισμένη», αλλά θα δείξει ότι αγαπάτε τον εαυτό σας.

18. Μην ξεχνάτε το κορίτσι που κρύβετε μέσα σας και μην νιώθετε ανώριμη αν λατρεύετε το ροζ πουλόβερ σας!

19. Αφιερώστε χρόνο για να ετοιμαστείτε εν όψει μιας ιδιαίτερης περίστασης. Για να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας με μία μάσκα λάμψης, να κάνετε σωστά αποτρίχωση, να φτιάξετε όμορφα τα μαλλιά σας. Η φροντίδα του εαυτού σας θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο όμορφη.

20. Αν εργάζεστε σκληρά, να μην ξεχνάτε να επιβραβεύετε τον εαυτό σας με όμορφα δώρα, όπως κάνετε έτσι κι αλλιώς για τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

21. Να ενυδατώνεστε. Πάντα.

Πηγή: Thought Catalog

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v