5 απίθανα gadgets για μικρούς μαθητές!

5 απίθανα gadgets για μικρούς μαθητές!

Αν ψάχνετε τρόπους για να διεγείρετε λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον των παιδιών για το σχολείο και να τους δώσετε ένα παραπάνω κίνητρο για να ξυπνούν κάθε πρωί με χαρά για μάθηση, τα παρακάτω gadgets σίγουρα θα βοηθήσουν! Χρηστικά, έξυπνα και άκρως διασκεδαστικά υπόσχονται να κάνουν την ζωή των μικρών μαθητών λίγο πιο εύκολη και πολύ πιο ευχάριστη!

Boogie Board eWriter

Ιδανικό gadget για παιδιά που μαθαίνουν τώρα γραφή. Πρόκειται για ένα gadget μορφής tablet, με λεπτή μαύρη επιφάνεια, μια ενσωματωμένη γραφίδα που αποσπάται και ένα κουμπί που σβήνει. Τι προσφέρει στο παιδί; Την δυνατότητα να γράφει και να σβήνει ό,τι θέλει, χωρίς να σπαταλά άσκοπα χαρτιά και μολύβια! Λειτουργεί με μπαταρίες.

Τιμή: 56,58 ευρώ.

Aγοράστε το από εδώ.

Ενσύρματο πληκτρολόγιο για παιδιά Turbo-X

Για μικρά παιδιά που θα χρειαστεί να κάνουν χρήση υπολογιστή κατά το διάβασμά τους στο σπίτι ή απλά για εκείνα που απολαμβάνουν να «σερφάρουν» σε εκπαιδευτικά sites, βρήκαμε το ιδανικό πληκτρολόγιο! Διαθέτει μεγάλα πλήκτρα και ευδιάκριτο, πολύχρωμο διαχωρισμό αριθμών και γραμμάτων.

Τιμή: 11,90 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Πλαίσιο.

Ξυπνητήρι Onaroo OK to Wake

Ένα απίθανο ξυπνητήρι που... μαθαίνει στο παιδί να κοιμάται και να ξυπνά! Είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε κατά την διάρκεια της νύχτας να εκπέμπει ένα ζεστό κίτρινο φως (αν το παιδί έχει συνηθίσει να κοιμάται με φωτάκι), ενώ όταν έρχεται η ώρα να ξυπνήσει το παιδί το φως γίνεται έντονο πράσινο! Επίσης, διαθέτει και ειδικό ξυπνητήρι (ανεξάρτητο από το πρωινό) για τους απογευματινούς ύπνους. Πέρα από τον ήχο που κάνει όταν χτυπά το ξυπνητήρι, στην οθόνη εμφανίζεται και μία χαμογελαστή φατσούλα, για να ξεκινά η μέρα του παιδιού ακόμα πιο ευχάριστα!

Τιμή: 27 ευρώ.

Αγοράστε το online από το Amazon.

Δοχείο Φαγητού Goodbyn Hero

Η καλύτερη λύση για το κολατσιό του παιδιού στο σχολείο, καθώς το δοχείο αυτό έχει τρεις «χώρους» για να διαχωρίζεται το γεύμα του παιδιού, ενώ είναι άκρως ασφαλές, απαλλαγμένο από BPA και φθαλικές ενώσεις, και 100% ανακυκλώσιμο.

Τιμή: 18,10 ευρώ.

Αγοράστε το online από το Sunny Side.

Μαγνητικός παγκόσμιος χάρτης

Ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό παιχνίδι που θα βοηθήσει τρομερά τα παιδιά στην Γεωγραφία! Με τον χάρτη αυτόν, ο οποίος κρεμιέται στον τοίχο, τα παιδιά μαθαίνουν να τοποθετούν τις σημαίες των χωρών ή τα κύρια μνημεία τους. Οι ήπειροι διαφοροποιούνται με χρώματα, ενώ υπάρχουν 287 διαφορετικές σημαίες, 40 εικόνες μνημείων και 5 λευκές ετικέτες για να τοποθετήσουν τα παιδιά.

Τιμή: 14,95 ευρώ.

Θα τον βρείτε στα καταστήματα Imaginarium.

v