Οι πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις και … τι σημαίνουν για εσάς!

Οι πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις και … τι σημαίνουν για εσάς!

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις αποτελούν ονειροπολήσεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Οράματα της φαντασίας μας. Παιχνιδιάρικες σκέψεις που σπάνια, όμως, μοιραζόμαστε με κάποιον άλλον. Όλοι οι άνθρωποι έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις, είναι απόλυτα φυσιολογικές, και σε καμία περίπτωση μία φαντασίωση -από την πιο κοινή μέχρι την πιο περίεργη- δεν σημαίνει ότι το άτομο θέλει οπωσδήποτε να την πραγματοποιήσει. Μπορεί, ωστόσο, να σημαίνει άλλα πράγματα, τα οποία είχαμε την περιέργεια να ψάξουμε και να βρούμε!

Μία γενική ερμηνεία που δίνουν οι ψυχαναλυτές για τις φαντασιώσεις είναι ότι συνήθως αντιτίθενται στις πραγματικές προτιμήσεις του ατόμου. Μπορεί, δηλαδή, να περιλαμβάνουν ετεροφυλικές, ομοφυλικές, σαδομαζοχιστικές, ομαδικές επαφές και πολλές άλλες που δεν συνάδουν με τις πραγματικές του ερωτικές πράξεις. Είναι πιθανό να φαντασιώνεται κάποιος ακόμα και αιμομιξίες ή βιασμούς. Οι ειδικοί απαντούν σε αυτό ότι το περιεχόμενο των σεξουαλικών φαντασιώσεων ποικίλει και έχει τις βάσεις του στην ιδιοσυγκρασία του κάθε ανθρώπου αλλά και στην σχέση με το άλλο φύλο».

Δείτε, λοιπόν, τις πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών και τι μπορεί να σημαίνουν για την ιδιοσυγκρασία σας:

Σεξ με κάποιον άγνωστο (ή διάσημο)

Η φαντασίωση αυτή, την οποία έχουν συνήθως οι γυναίκες, είναι από τις πιο ανομολόγητες –ειδικά για τις δεσμευμένες. Περιλαμβάνει μία «απαγορευμένη» πράξη ή πράξη ταμπού (το σεξ με κάποιον εντελώς άγνωστο), ενώ μπορεί και να προκαλέσει και χλευαστικά σχόλια αν το πρόσωπο της φαντασίωσης είναι κάποιος διάσημος.

Μία τέτοια φαντασίωση δεν σημαίνει ότι δεν είστε ικανοποιημένες από τη σεξουαλική σας ζωή, αλλά ότι σας αρέσουν οι νέες εμπειρίες και (καθόλου παράλογα) οι πολύ ωραίοι άνδρες. Μπορείτε, λοιπόν, να ομολογήσετε στον άνδρα σας ότι θα σας άναβε πολύ αν κάποιο βράδυ προσποιούσασταν ότι είστε ξένοι και αλλάζατε κάπως το συνηθισμένο σας φέρσιμο... Η ιδέα του «βρώμικου» σεξ με έναν άγνωστο σίγουρα θα διεγείρει και τους δυο σας!

Παιχνίδια κυριαρχίας

Είτε το να είστε κυρίαρχοι στο σεξ είτε το να υποτάσσεστε σε κάποιον κυρίαρχο και οι δύο αυτές φαντασιώσεις είναι τρομερά δημοφιλείς και στα δύο φύλα. Οι γυναίκες, συγκεκριμένα, φαντασιώνονται συχνά να έχουν έναν ισχυρό άνδρα δεμένο στα πόδια τους, να ζητιανεύει για να κάνει σεξ μαζί τους. Ο άνδρας αυτός πρέπει να λατρεύει το σώμα της και να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα ...βασανάκια που του ετοιμάζει. Γιατί αρέσει στις γυναίκες αυτό; Γιατί έχουν επιτέλους απόλυτη αφοσίωση από τον άνδρα τους, σε όλη την διαδικασία!

Από την άλλη, βέβαια, δεν είναι λίγες και οι γυναίκες που λατρεύουν το παιχνίδι της υποταγής. Ακόμα και η πιο σύγχρονη, δυναμική γυναίκα θέλει να έχει δίπλα της έναν άνδρα που, όπως λέει ο λαός «θα την βάλει κάτω...» Η γυναίκα αυτή θέλει «άγρια» έως και βίαια παιχνίδια! Θέλει να ανήκει ολοκληρωτικά στον άνδρα της, να την εξουσιάζει –αλλά μόνο μέσα στην κρεβατοκάμαρα! Με τον τρόπο αυτόν απολαμβάνει την θηλυκότητά της, τιμώντας παράλληλα τις φεμινιστικές της ιδέες.

Οι ειδικοί λένε ότι η φαντασίωση αυτή σας επιτρέπει να εμπλακείτε χωρίς ενοχές σε σεξουαλικά παιχνίδια που είναι ενδεχομένως ταμπού. Το να φαντάζεστε τον εαυτό σας υποταγμένο, μπορεί να μεταφράζεται στην επιθυμία σας να χάσετε τον έλεγχο. Εξάλλου, η ελευθερία από τις ευθύνες είναι διεγερτική!

Σεξ σε δημόσιο χώρο – Επιδειξιμανία

Μια πολύ κοινή φαντασίωση, ιδιαίτερα μεταξύ γυναικών που αρέσκονται να δείχνουν το κορμί τους. Στις ίδιες γυναίκες μπορεί ακόμα να αρέσει να τις κινηματογραφούν ή να τις φωτογραφίζουν την ώρα που κάνουν σεξ. Σπάνια, όμως, το τολμούν, αφενός γιατί το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι παράνομο και αφετέρου γιατί συνήθως είναι πάρα πολύ ντροπαλές για να πραγματοποιήσουν στ' αλήθεια μια τέτοια ερωτική φαντασίωση.

Και ναι, ενώ το σεξ σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται και μπορεί να γίνει επικίνδυνο, το κινηματογραφημένο σεξ με τον σύντροφό σας είναι εντελώς αθώο. Η επιθυμία σας, λοιπόν, για κάτι τόσο ακραίο και απαγορευμένο μπορεί εν μέρει να καλυφθεί με το να στήσετε μία κάμερα σε κάποια καλή γωνία του δωματίου.

Τρίο με δύο άντρες

(ή με δύο γυναίκες για τους άνδρες)

Η γυναίκα που έχει αυτή την πολύ συχνή και έντονη φαντασίωση θέλει πάνω από όλα να νιώθει ότι την λατρεύουν και την ποθούν δύο πανέμορφοι άνδρες –για την ακρίβεια, ο δικός της και κάποιο απωθημένο της, ακόμα και ο καλύτερός του φίλος. Κάποιες γυναίκες δεν φαντασιώνονται την ενεργή συμμετοχή του τρίτου άνδρα, απλά την παρουσία του, δηλαδή να την κοιτάζει ενώ κάνει σεξ με τον άλλον. Οι άνδρες, αντίστοιχα, θέλουν να ικανοποιήσουν ταυτόχρονα και τις δύο γυναίκες που φαντασιώνονται πως έχουν στο κρεβάτι τους.

Αυτή η φαντασίωση είναι το απόλυτο ταμπού για σχεδόν κάθε γυναίκα, με αποτέλεσμα αν ποτέ στην ζωή της δοθεί η δυνατότητα να την πραγματοποιήσει... να μην την αποκλείσει εντελώς!

Οι ειδικοί λένε ότι αν φαντάζεστε τον εαυτό σας με δύο άνδρες, θέλετε να σας αγαπήσουν και να σας λατρέψουν (και γιατί όχι, ίσως και να παλέψουν για εσάς). Το ίδιο ισχύει και για τον άνδρα που φαντάζεται δύο γυναίκες, ο οποίος ωστόσο επιθυμεί να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του με τον τρόπο αυτόν.

Σεξ με άλλη γυναίκα

Αυτή κι αν είναι ανομολόγητη φαντασίωση, κι ας λένε οι έρευνες ότι την έχει σκεφτεί το 50% των γυναικών. Αυτό, βέβαια, λένε οι ειδικοί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αμφιβάλλετε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό σας. Αντιθέτως, δείχνει ότι εκτιμάτε την ελκυστικότητα του γυναικείου σώματος και ότι είστε ανοιχτόμυαλη σε ό,τι αφορά την ευχαρίστησή σας. Από την άλλη, αν ο μόνος τρόπος για να έρθετε σε οργασμό είναι να φαντάζεστε ότι κάνετε σεξ με άλλη γυναίκα... ίσως έχετε μια σοβαρή συζήτηση να κάνετε με τον εαυτό σας!

v