8 καταστήματα με τα πιο στιλάτα ρούχα για παχουλές!

8 καταστήματα με τα πιο στιλάτα ρούχα για παχουλές!

Θέλετε να είστε μέσα στην μόδα, αλλά δυσκολεύεστε να βρείτε ρούχα στο μέγεθος σας; Υπάρχουν σχεδιαστές που «δουλεύουν» για εσάς. Ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και αξεσουάρ, σε μεγάλα μεγέθη που ακολουθούν πιστά τις επιταγές της μόδας και σας κάνουν να νιώθετε ξεχωριστή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Κι αν δεν θέλετε να μπείτε στον κόπο να επισκεφτείτε τα καταστήματα, σας δίνεται η δυνατότητα να ψωνίσετε από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, καθώς διαθέτουν πλήρη οδηγό για το πώς να βρείτε το νούμερό σας, και να φτάσουν στην πόρτα σας με ένα ...κλικ.

Δείτε οκτώ δημοφιλείς διευθύνσεις με στιλάτα ρούχα XLARGE

Happy Sizes

Με σεβασμό στις ανάγκες των γυναικών με καμπύλες, η εταιρεία Happy Sizes διαθέτει μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ που τονίζουν την θηλυκότητα σε μεγέθη 48-64. Επιπλέον, στα καταστήματά τους υπάρχει η υπηρεσία personal stylist, μέσω της οποίας βοηθούν τις γυναίκες με καμπύλες να τονίσουν το προσωπικό τους στυλ.

Ξεχωρίσαμε την ασύμμετρη κάπα σε κόκκινο χρώμα με leather like τελειώματα.

Τιμή: 63,20 ευρώ.

Θα την βρείτε στα καταστήματα Happy Sizes, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online και από εδώ.

Just Perfect

Με το σύνθημα «beauty comes in all sizes» η αλυσίδα ενδυμάτων Just Perfect διαθέτει μοντέρνα, casual ενδύματα για γυναίκες κάθε ηλικίας και διαστάσεων και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές. Ξεχωρίσαμε το γκρι φόρεμα της φωτογραφίας στα 34,10 ευρώ, το οποίο θα βρείτε ακόμα και σε καφέ.

Τιμή: 34,10 ευρώ.

Θα τo βρείτε στα καταστήματα Just Perfect

Happy Monday

Για γυναίκες που θέλουν να είναι καλοντυμένες όλες τις ώρες, η εταιρεία Happy Monday Fashion διαθέτει στιλάτα ρούχα χαμηλού κόστους, αλλά απίστευτου σχεδιασμού, σε μεγάλα και πολύ μεγάλα νούμερα. Ξεχωρίσαμε το φόρεμα της φωτογραφίας με άνοιγμα στο μανίκι και λάστιχο στο τελείωμά του.

Τιμή: 43 ευρώ.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

XL Closet

Αν ψάχνετε μοδάτα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη η εταιρεία XL Closet θα σας καλύψει πλήρως με μια μεγάλη γκάμα από βραδινά φορέματα, casual ρούχα και αξεσουάρ. Ξεχωρίσαμε το midi κρεπ φόρεμα της φωτογραφίας, το οποίο συνοδεύεται από μπλούζα μουσελίνας με τελείωμα από κρόσσια.

Τιμή: 89 ευρώ.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ

Αlexakis XXL

Μοντέρνα ρούχα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων με την υπογραφή της εταιρείας Alexakis XXL, για έφηβες και νέες γυναίκες σε πολύ προσιτές τιμές. Ξεχωρίσαμε την φόρμα λαχούρ με τον κόμπο στη μέση.

Τιμή: 70 ευρώ.

Μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ.

Mat.Fashion

Casual και κομψά ρούχα σε μοντέρνες γραμμές και λογικές τιμές, όπως το φόρεμα της φωτογραφίας.
Φόρεμα με patchwork μοτίβα με μαύρη μονόχρωμη πλάτη.

Τιμή: 55,00 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mat.Fashion, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.

Dina XL

Με ρούχα απαράμιλλης ποιότητας που αφουγκράζονται τον παλμό της XL μόδας, η εταιρεία Dina xl υπόσχεται να σας καταπλήξει. Κομψά και άνετα ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις. Ξεχωρίσαμε την μπλέ μπλούζα της φωτογραφίας, από βισκόζ με τελειώματα laser-cut.

Τιμή: 42 ευρώ.

Μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ.

La Stampa

Ρούχα με άποψη και μοναδικό στυλ, από μαλακά υφάσματα που σας κολακεύουν χωρίς να σας περιορίζουν. Η εταιρεία La Stampa με πολλά σημεία πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό θα σας καταπλήξει με την υψηλή της αισθητική. Ξεχωρίσαμε το μακρύ φόρεμα της φωτογραφίας, από μαλακό πλεκτό ζέρσευ.

Τιμή: 102,20 ευρώ.

Μπορείτε να το αγοράσετε και στα καταστήματα La Stampa, αλλά και online από εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v