Πώς να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα των παιδιών από τοίχους και έπιπλα

Πώς να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα των παιδιών από τοίχους και έπιπλα

Σε όλους τους γονείς έχει συμβεί: Πριν προλάβετε να τα πάρετε είδηση, τα παιδιά έχουν κολλήσει τα καινούργια τους αυτοκόλλητα σε ντουλάπες και τοίχους και το να τα αφαιρέσετε μοιάζει με άθλο. Όχι πια! Βρήκαμε το μυστικό για να αφαιρείτε τα αυτοκόλλητα των παιδιών από κάθε επιφάνεια στο σπίτι, χωρίς να την καταστρέψετε και να αφήσετε σημάδια.

Θα μας πείτε, τι το κακό έχουν μερικά πολύχρωμα αυτοκόλλητα στα ράφια της βιβλιοθήκης; Θα θέλετε, όμως, να βλέπετε τα Hot Wheels και την Ντόρα την Εξερευνήτρια κολλημένα εκεί για πάντα; Το χειρότερο δε είναι ότι όταν τα παιδιά βαρεθούν να τα βλέπουν θα τα ξεκολλήσουν όπως-όπως, αφήνοντας πίσω χειρότερα σημάδια.

Η λύση είναι μία: Το σεσουάρ των μαλλιών!

Βάλτε το σε λειτουργία για 5 δευτερόλεπτα, στοχεύοντας απευθείας πάνω στο αυτοκόλλητο! Η μέθοδος αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι, χωρίς να καταστρέφει το χρώμα το τοίχου ή του επίπλου, στεγνώνει τόσο πολύ την κόλλα του αυτοκόλλητου, ώστε, όταν τελειώσετε με το σεσουάρ, το μόνο που αρκεί να κάνετε είναι να τραβήξετε το αυτοκόλλητο από μία άκρη του. Αυτό θα ξεκολλήσει αμέσως, χωρίς να αφήσει ίχνος κόλλας πίσω του!

Την ίδια μέθοδο μπορείτε να εφαρμόσετε και σε άλλα σημεία όπου υπάρχουν κολλημένα αυτοκόλλητα, όπως π.χ. γυάλινα ποτήρια ή μεταλλικές επιφάνειες. Κι αν το αυτοκόλλητο επιμένει, δοκιμάστε απλά να το «στεγνώσετε» με το σεσουάρ για λίγα παραπάνω δευτερόλεπτα!

Πηγή: theshabbycreekcottage.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v