5 επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις για το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου

5 επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις για το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Νοεμβρίου

Ολοκαίνουριες παιδικές παραστάσεις, αλλά και μερικές που συνεχίζονται σας περιμένουν να τις απολαύσετε με τα παιδιά σας, στα θέατρα της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης. Οι «Burger Project» παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή μουσικοθεατρική παράσταση, η θεατρική ομάδα «Τσόκαρα» παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή του Κοντορεβυθούλη, ενώ το Θέατρο «Ακροπόλ» σας καλεί στο οικολογικό παραμύθι «Ψαρόσουπα». Όσο για την Θεσσαλονίκη σας περιμένει «Ο Τρελαντώνης» και το παιδικό παραμύθι «Χένσελ και Γκρέτελ».

Εσείς τι θα επιλέξετε γι' αυτό το Σαββατοκύριακο;

Οι Burger Project στον «Ελληνικό Κόσμο»

Oι Βurger Project επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στον «Ελληνικό Κόσμο» με την παράσταση «Μαμά, θα κάνω μπάντα 3» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο! Όλες τις Κυριακές από Νοέμβριο έως και Φεβρουάριο το γνωστό μουσικό συγκρότημα θα ξεσηκώσει τους μικρούς του φίλους αλλά και τους μεγάλους οπαδούς του, αφού το «To Mαμά θα κάνω Μπάντα 3» απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες!

H εξέλιξη της επιτυχημένης παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης στέλνει τους Burger Project σε «Περιοδεία στο γαλαξία»! Υπό την καθοδήγηση του Δόκτωρ Κορνηλίου, οι τέσσερις μουσικοί ψάχνουν να βρουν τη super παρτιτούρα που είναι κρυμμένη σε κάποιον από τους πλανήτες! Μέσα από το ταξίδι τους θα μυήσουν μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού, της μελωδίας και του αυτοσχεδιασμού! Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την πρόσφατη ομώνυμη δισκογραφική δουλειά τους αλλά και ολοκαίνουργια μουσικά κομμάτια.

Πού: «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος
Πότε: Κάθε Κυριακή στις 12:00
Είσοδος: 10 ευρώ για τα παιδιά, 7 ευρώ για τους ενήλικες

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0600

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Η Ιστορία Του Κοντορεβυθούλη Αλλιώς

Η θεατρική ομάδα «Τσόκαρα», εμπνευσμένη από το Journal secret du Petit Poucet του Philippe Lechermeier, χτίζει μια παράσταση μπροστά στα μάτια του κοινού και ερευνά τα όρια της παιδικής φαντασίας και της μεταμόρφωσης, δημιουργώντας ένα θέαμα με στοιχεία θεάτρου σκιών, τεχνικές σωματικού θεάτρου και ζωντανή μουσική, για μικρούς και μεγάλους.

Πού: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ studio, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Πότε: Κάθε Κυριακή στις 12.00
Είσοδος: 7 €

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

«Ψαρόσουπα» στο θέατρο Ακροπόλ

Το σύγχρονο οικολογικό παραμύθι του Γιώργου Λεμπέση «Ψαρόσουπα» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στο Θέατρο Ακροπόλ. Μια ιστορία που αγαπήθηκε πολύ μέσα από την ομότιτλη σειρά βιβλίων- best seller (εκδόσεων «Ψυχογιός») και έκανε περισσότερες από 50.000 πωλήσεις. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Σοφία Κουρτίδου, ενώ σε ρόλο έκπληξη θα συμμετέχει ο Διονύσης Σαββόπουλος σε... απευθείας μετάδοση από το νησί της Μήλου!

Πού: Θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9-11
Πότε: Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου (πρεμιέρα), στις 14:00
Κάθε Σάββατο στις 15:00
Κάθε Κυριακή στις 11:30 και στις 15:00
Είσοδος:10 ευρώ για τα παιδιά, 12 για τους ενήλικες

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Για την Θεσσαλονίκη

Ο Τρελαντώνης στην Παιδική Σκηνή θεσσαλονίκης

Το κλασικό κι αγαπημένο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα «ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ» - σε θεατρική διασκευή Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου – παρουσιάζεται στην Σκηνή του Ράδιο Σίτυ. Πρόκειται για μια διασκεδαστική ιστορία, όπου περιγράφεται το συναρπαστικό καλοκαίρι που έζησε η ίδια η Πηνελόπη Δέλτα με τ' αδέρφια της, στις διακοπές τους στην Καστέλα του Πειραιά στο σπίτι των θείων τους. Τα τέσσερα παιδιά φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή των ενηλίκων: αντιπαλότητες, συμμαχίες, ξεγνοιασιά, παιχνίδι, καυγάδες, κλάματα, φιλιώματα, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Ο Αντώνης, ο πιο σκανδαλιάρης απ' όλους, με αρχηγικές τάσεις και με ακέραιο χαρακτήρα, παραδέχεται αντρίκια κάθε του αταξία και γίνεται με τις απολαυστικές περιπέτειές του σύμβολο εντιμότητας και θάρρους.

Πού: Παιδική Σκηνή, σκηνή Ράδιο Σίτυ, Παρασκευοπούλου 9 και Βας. Όλγας 11
Πότε: Κάθε Κυριακή 11:30 πμ
Είσοδος: 10 ευρώ γενική είσοδος, 7 ευρώ για τα σχολεία

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Χένσελ και Γκρέτελ στο Θέατρο « Κολοσσαίο»

Η μεγάλη επιτυχία της παιδικής σκηνής «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ» ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη μόνο για δύο παραστάσεις. Ένα από τα δημοφιλέστερα παιδικά παραμύθια των αδελφών Γκριμ που έχει ως στόχο να αναδείξει την δύναμη, την γενναιότητα, αλλά και την εξυπνάδα των μικρών παιδιών που τα κάνει να καταφέρνουν τα ακατόρθωτα. Επίσης οι ήρωες του έργου Χένσελ και Γκρέτελ, δίνουν το καλό παράδειγμα της αγάπης, της προστατευτικότητας και της ενότητας των αδελφιών μεταξύ τους.

Πού: Θέατρο «ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ», Βας. Όλγας 150
Πότε: Κυριακή 2 και 9 Νοεμβρίου 2014 στις 11.30
Είσοδος: 8 ευρώ.

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο: 2310-834996

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v