Ιασώ Παίδων: Προσφορά προληπτικού ελέγχου για την παιδική παχυσαρκία

Ιασώ Παίδων: Προσφορά προληπτικού ελέγχου για την παιδική παχυσαρκία

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ανθρωπομετρικές μετρήσεις (ανάλυση σύστασης σώματος, μέτρηση τοπικού λίπους, προσδιορισμό υποδόριου λίπους και κατανομή του στο σώμα) και να μετρήσουν το βασικό τους μεταβολισμό με το πιο σύγχρονο μηχάνημα Body Comporistion Tracking System (The BOD POD S/T) που διαθέτει μόνο το Κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας του ΙΑΣΩ.

Επιπρόσθετα, το ΙΑΣΩ Παίδων θέλοντας να εξασφαλίσει μία ολοκληρωμένη φροντίδα για τα παιδιά προσφέρει επίσκεψη σε Ομάδα ειδικών που στελεχώνεται από Παιδίατρο -Παιδο - Ενδοκρινολόγο, Κλινικό Διατροφολόγο - Διαιτολόγο και Ψυχολόγο στο Τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας του ΙΑΣΩ Παίδων στοχεύοντας στην πρόληψη και αντιμετώπιση της Παιδικής Παχυσαρκίας.

Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ Παίδων, συνεχίζοντας να εκφράζει την αγάπη και τη φροντίδα της για τα παιδιά, προσφέρει τα ανωτέρω στη συμβολική τιμή των 50 ευρώ.

Επίσης, αν ζητηθούν περαιτέρω εξετάσεις και δεν υπάρχει βιβλιάριο ΕΟΠΥΥ, θα γίνεται έκπτωση 50%.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 & 210 6383917 και προγραμματίσουν το ραντεβού τους μέχρι και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v