Τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας

Τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας

Οι γονείς πάντα στύβουν το μυαλό τους προσπαθώντας να βρουν πρωτότυπες ιδέες για δώρα στα παιδιά τους. Τα παιδιά σας είναι ό, τι πολυτιμότερο έχετε. Γιατί να συμβιβαστείτε με ένα δώρο του εμπορίου, τετριμμένο και ίδιο με εκατοντάδες άλλα, όταν υπάρχουν οι αυτοσχέδιες λύσεις; Χαρίστε στα παιδιά σας ένα δώρο μοναδικό, όπως τους αξίζει.

Φυτέψτε ένα δέντρο μαζί. Το παιδί θα διδαχθεί να νοιάζεται για το περιβάλλον, έχοντας ταυτόχρονα μια ζωντανή υπενθύμιση που θα μπορεί να επισκέπτεται και να απολαμβάνει.

Ένα κουτί για να κρατάει αποκόμματα εισιτηρίων. Έτσι το παιδί θα μπορεί να θυμάται για πάντα όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνατε παρέα.

Κορνιζομένα νομίσματα, κομμένα τις χρονιές που γεννήθηκαν τα μέλη της οικογένειας σας. Απλό, φθηνό και με νόημα.

(φωτο: tlife.gr)

Μια "πρώτη" εμπειρία. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να πηγαίνετε το παιδί σας στην πρώτη του θεατρική παράσταση, συναυλία ή αθλητικό αγώνα.

 

Έναν πίνακα με το οικογενειακό σας δέντρο. Το παιδί σας θα κοιτάζει αυτόν τον πίνακα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Καταγραφές από τα χρόνια που πέρασαν. Βιντεοσκοπήστε ή μαγνητοφωνήστε το παιδί σας να τραγουδάει ή μια συζήτηση της οικογένειάς σας γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι και φυλάξτε το βίντεο. Χρόνια μετά, το βίντεο ή η μαγνητοφώνηση αυτή μπορεί να είναι εκπληκτικά δώρα για το παιδί σας, που δεν θα πιστεύει στα μάτια του (ή στ'αυτιά του).

Μια νέα έκδοση του αγαπημένου του παιδικού βιβλίου όταν ήταν μικρός/ή. Φροντίστε να γράψετε και μια ζεστή αφιέρωση.

Ένα κορνιζομένο οικογενειακό γράμμα. Έχετε στην κατοχή σας κάποιο γράμμα από τους παππούδες προς το παιδί; Ή ένα δικό σας γράμμα προς τον σύντροφο σας τα πρώτα χρόνια της σχέσης σας; Εάν ναι, κορνιζώστε το.

Ένα κρεμαστό κόσμημα που θα φέρει χαραγμένο χειρόγραφο μήνυμα από κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο. Ένα δώρο που αποκτά ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, ειδικά στην περίπτωση που το αγαπημένο πρόσωπο δεν είναι πλέον εν ζωή.

Το αγαπημένο του παιδικό παιχνίδι τοποθετημένο σε μια κορνίζα ή τελάρο. Τρυφερή υπενθύμιση της παιδικής του ηλικίας.

Ένα λεύκωμα με την οικογενειακή σας ιστορία. Αφιερώστε λίγο χρόνο τώρα για να φτιάξετε το λεύκωμα και τα παιδιά σας θα έχουν μια σύνδεση με την οικογένειά σας, η οποία δεν θα χαθεί με το πέρασμα του χρόνου.

 

Κρατήστε σε ειδικό πλαίσιο ένα αγαπημένο του λούτρινο ζωάκι. Έτσι το παιδί κρατάει ένα αγαπημένο του παιδικό παιχνίδι για καιρό ακόμα, το οποίο ταυτόχρονα είναι πολύ όμορφο διακοσμητικά.

Ένα "μαγικό" βραχιόλι. Γεμίστε το με μικρά «φυλαχτά» που αντανακλούν τη σχέση σας με το παιδί, όπως το κλειδί του παιδικού του δωματίου, μια σφυρίχτρα ή τη μικρογραφία του αγαπημένου του παιδικού ήρωα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v