Από τότε που γέννησα είμαι συνεχώς άρρωστη. Τι να κάνω;

Από τότε που γέννησα είμαι συνεχώς άρρωστη. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Είμαι έπειτα από εγκυμοσύνη και θηλάζω την κόρη μου που είναι 4 μηνών. Προσπαθώ να τρώω σωστά, χωρίς λιπαρά, και ξεκίνησα και γυμναστήριο. Όμως κάθε φορά που ξεκινάω δίαιτα, το ανοσοποιητικό μου σύστημα πέφτει. Έτσι και αυτή τη φορά είμαι συνεχώς άρρωστη και συναχωμένη. Μπορεί να μου λείπουν και βιταμίνες αλλά δεν μπορώ να πάρω συμπληρώματα διατροφής αφού θηλάζω. Τι να κάνω;
Απάντηση:

Το ανοσοποιητικό παίζει βασικό ρόλο σ’αυτές τις περιπτώσεις και ένας έλεγχος σε έναν παθολόγο ή ανοσολόγο θα είχε μεγάλη σημασία για σας. Μια γενική συμβουλή μέσω του ιντερνέτ δεν μπορώ να σας δώσω γιατί είναι πολύ εξατομικευμένο το θέμα, θέλει ειδική έρευνα και θα έλεγα πολύ ψάξιμο για να φτάσετε στο σωστό αποτέλεσμα και να βρείτε τι φταίει και αν τελικά βρεθεί κάτι ώστε να βοηθηθείτε. Γενική συμβουλή είναι φυσικές τροφές χωρίς έντονο μαγείρεμα και ήπια άσκηση.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr.

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v