9 πράγματα που πρέπει να πείτε στον γιο σας

9 πράγματα που πρέπει να πείτε στον γιο σας

Σε ένα απολαυστικό, ξεκαρδιστικό κείμενο, μια μαμά-blogger γράφει στους γιους της ένα χρηστικότατο γράμμα, αναφορικά με την σχέση που πρέπει να έχουν με το... μόριό τους. Αν έχετε γιο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το διαβάσετε.

Αγαπητά μου αγόρια,

Αυτό το αιωρούμενο προσάρτημα που καταλαμβάνει τις σκέψεις και τα χέρια σας πάρα πολλές ώρες της ημέρας..; Λοιπόν, σαν μητέρα νιώθω ότι είναι υποχρέωσή μου να σας διαφωτίσω σχετικά με το πέος σας.

Χωρίς να έχω ποτέ στην κατοχή μου κάτι τέτοιο εγώ η ίδια, δεν θα μπορούσα ποτέ να θεωρηθώ η πλέον ειδική στο θέμα αυτό, αλλά θέλω να πιστεύω ότι η εμπειρία που απέκτησα μεγαλώνοντάς σας μετρά. Εξάλλου, επικρατεί τέτοια γύμνια στο σπίτι καθημερινά που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί παραλία γυμνιστών. Έτσι, για εσάς και για τα υπόλοιπα αγόρια εκεί έξω, ακολουθούν εννέα σημαντικές πληροφορίες γύρω από το μόριό σας:

- Χαλαρώστε. Το πουλάκι σας δεν θα πέσει. Θα βρίσκεται πάντα εκεί, μέσα στο παντελόνι σας (δεδομένου ότι φοράτε παντελόνι), γι'αυτό μπορείτε να σταματήσετε να το κρατάτε κάθε φορά που βλέπετε τηλεόραση ή να πέφτετε για ύπνο με αυτό μπλεγμένο στα δάχτυλά σας. Θα το έχετε μαζί σας για την υπόλοιπη ζωή σας, γι'αυτό ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε να είστε λιγότερο «σκληροί» μαζί του.

- Μία εξαίρεση: Το να το κρατάτε καλά συνιστάται -και είναι προτιμώμενο- όταν χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Καθώς τινάσσεται, όταν δεν το ελέγχετε, πιτσιλάει αριστερά και δεξιά.

- Φυλάτε το στο «συρτάρι» σας, εντάξει; (Αυτή η συμβουλή θα έχει διαφορετικό -αλλά εξίσου σημαντικό- νόημα στην εφηβεία σας, γι'αυτό μην την ξεχάσετε). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ακουμπάτε στο μπράτσο του αδερφού σας. Ή να το βουτάτε στο γάλα με κακάο σας. Ή να δοκιμάζετε αν χωράει στην τρύπα του DVD. Ή να το τυλίγετε γύρω από το πιρούνι σας. Ή γύρω από το μολύβι. Ή -ακόμα χειρότερα- γύρω από το μολύβι του αδερφού σας.

- Μπορεί να μην πονά εσάς όταν το τεντώνετε 15 χιλιόμετρα σα να είναι φτιαγμένο από λάστιχο, αλλά πονά εμένα και μόνο που το βλέπω, γι'αυτό σταματήστε το.

- Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί και να το αφήσετε από το χέρι σας προκειμένου να πιάσετε κάτι άλλο. Όπως ένα σάντουιτς ή το πρόσωπο του αδερφού σας. Στις ελάχιστες αυτές στιγμές, σας παρακαλώ πλύνετε τα χέρια σας πριν πιάσετε οτιδήποτε άλλο, τόσο για υγιεινή όσο και από ευγένεια.

- Δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου αν είναι λίγο στραβό ή έχει «τσαλακωθεί» από το εσώρουχο. Δεν χρειάζεται να κλαίτε και να χτυπιέστε.

- Είναι πράγματι εύχρηστο που είναι φορητό και τα σχετικά, αλλά το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε πιπί όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε, δεν σημαίνει και ότι πρέπει να το κάνετε.

- Αν επιμένετε να το τραβάτε, να το ζουλάτε, να το στρίβετε, να το τυλίγετε ή τέλος πάντων να το χειρίζεστε όπως εσείς νομίζετε, σας παρακαλώ κάντε το στο δωμάτιό σας και γλυτώστε μας από τις αμήχανες αυτές στιγμές. Σας παρακαλώ.

- Το έχω δει ένα εκατομμύριο φορές, γι'αυτό δεν χρειάζεται να το κουνάτε προς το μέρος μου μετά το μπάνιο, ούτε να το χορεύετε και να το χοροπηδάτε όταν χτυπιέστε σαν τον Έλβις με το χούλα-χουπ. (Αυτό ισχύει και για εσένα μπαμπά, γι'αυτό μάζεψε το μεζεδάκι σου).

Ελπίζω αυτό το γράμμα σας να σας χρησιμεύσει αναφορικά με τα εθιμοτυπικά του πέους σας και να σας δημιουργήσει την αίσθηση της αξιοπρέπειας για το μόριό σας.

Θα με ευχαριστήσετε άλλη ώρα... ή θα το κάνει κάποτε η γυναίκα σας.

Με πολύ αγάπη,
Μαμά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v