Δείτε πώς αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη τους αυτές οι μανούλες!

Δείτε πώς αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη τους αυτές οι μανούλες!

Γεγονός είναι ότι τη στιγμή που μία γυναίκα μαθαίνει ότι είναι έγκυος, το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να έχει την ψυχραιμία για να προετοιμάσει έναν ευφάνταστο τρόπο που θα ανακοινώσει στον σύντροφό της το χαρμόσυνο νέο. Κι όμως, οι παρακάτω μανούλες δημιούργησαν λεπτομερή σενάρια και σκηνοθέτησαν τόσο καλά την συγκινητική αυτή στιγμή που η αντίδραση των συντρόφων τους μας άφησε άφωνους!

Δείτε παρακάτω τις 5 πιο εντυπωσιακές αναγγελίες εγκυμοσύνης από μαμάδες προς τους συντρόφους τους!

Αναγγελία εγκυμοσύνης-έκπληξη στον φωτογραφικό θάλαμο

Η Jessica και ο σύντροφός της συνηθίζουν να βγάζουν φωτογραφίες σε τέτοιους θαλάμους χρόνια τώρα. Αυτή τη φορά, όμως, τον ευτυχή μπαμπά περίμενε μια μεγάλη έκπληξη!

Ένα δώρο επειδή είσαι τόσο σπουδαίος!

Αφού διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και χρειάστηκε να κάνει θεραπεία γονιμότητας για πολλούς μήνες, η γυναίκα αυτή έμεινε επιτέλους έγκυος! Δείτε πώς το ανακοίνωσε στον έκπληκτο σύντροφό της και... μη χάνετε ποτέ την ελπίδα σας!

Το μπουκάλι-έκπληξη!

Ο μελλοντικός μπαμπάς ετοιμάζεται να φύγει για το γυμναστήριο και αναζητά το μπουκάλι με το βιταμινούχο αναψυκτικό του. Η παμπόνηρη μέλλουσα μαμά, όμως, το έχει αντικαταστήσει με κάποιο άλλο μπουκάλι, το οποίο θα του χρειαστεί σίγουρα σε μερικούς μήνες!

Αναγγελία μέσω... Scrabble

Η Stacey λατρεύει να παίζει Scrabble. Για να ανακοινώσει, λοιπόν, στο άνδρα της την εγκυμοσύνη της, την στιγμή που έπαιζαν και εκείνος πήγε για λίγο στην κουζίνα, άλλαξε τα γράμματα στο ταμπλό ώστε να γράφουν...

Τα τρελά μπαλόνια!

Ένα ακόμα ζευγάρι που πάλευε με την υπογονιμότητα για έξι ολόκληρα χρόνια κατάφερε τελικά, με την βοήθεια της εξωσωματικής, να αποκτήσει δύο μωρά! Δείτε πώς το ανακοινώνει η Regina στον σύντροφό της!

v