Gadgets νέας γενιάς για μωρά

Gadgets νέας γενιάς για μωρά

Η τεχνολογική επανάσταση χτυπά την πόρτα των σύγχρονων μαμάδων! Απίστευτα gadgets υψηλής τεχνολογίας για μωρά, κυκλοφορούν στην αγορά για να λύσουν τα χέρια των μαμάδων. Γνωρίστε πέντε από τις πιο έξυπνες συσκευές νέας γενιάς που απευθύνονται σε πολύ μικρούς χρήστες -και, αν διαθέτε τα χρήματα, μπορείτε να τις παραγγείλετε online.

Έξυπνη κάλτσα 

Το Owlet Smart Sock είναι ένα μικροσκοπικό gadget που μοιάζει με κάλτσα από το μέλλον και εφαρμόζει στο πατουσάκι του μωρού. Μετράει τους παλμούς της καρδιάς του και τα επίπεδα οξυγόνου. Είναι κατάλληλο για βρέφη που αντιμετώπισαν επιπλοκές υγείας κατά τις πρώτες μέρες της ζωής τους. Είναι επίσης κατάλληλο για αγχώδεις μαμάδες!

Τιμή: 223€ 

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

Έξυπνο μπιμπερό

 

Το Baby Glgl ελέγχει πόσο γάλα πίνει το μωρό σας και με ποια ταχύτητα! Αυτό το μπιμπερό νέας γενιάς, παρέχει ακόμη και πληροφορίες για το πώς να ταΐσετε σωστά το μωρό, ώστε να αποφευχθούν κολικοί, αέρια κ.λ.π. Διαθέτει και έγχρωμη βάση τοποθέτησης. Οι πληροφορίες που συλλέγει το έξυπνο μπιμπερό, στέλνονται αυτόματα στο κινητό της μητέρας.

Σύντομα στην αγορά. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Θερμόμετρο-πιπίλα

Κυκλοφορούν πολλά high-tech θερμόμετρα, αλλά αυτό είναι η εξυπνότερη ιδέα που εντοπίσαμε! Είναι μια πιπίλα με ενσωματωμένους αισθητήρες θερμοκρασίας! Η Pacif-i pacifier thermometer στέλνει σε Αndroid κινητά τα αποτελέσματα των μετρήσεών της και καθησυχάζει τους πανικόβλητους γονείς. 

Τιμή: 33€.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

Ενδοεπικοινωνία νέας γενιάς

Η συσκευή αυτή απευθύνεται ξεκάθαρα σε ανθρώπους άνευ οικονομικών προβλημάτων - είναι όμως η πιο προηγμένη συσκευή ενδοεπικοινωνίας που κυκλοφορεί! Μέσω του Smart Baby Monitor μπορείτε να δείτε, να ακούσετε και να μιλήσετε στο μωρό σας όποτε το θέλετε και όπου κι αν βρίσκεστε –το μόνιτορ τοποθετείται στην κούνια του μωρού και «επικοινωνεί» με κινητά τηλέφωνα της Αpple. Μεταξύ άλλων, δίνει πολλαπλές δυνατότητες στο γονιό, όπως το να κάνει zoom, να βάλει μουσική ή να ανάψει ένα φωτάκι στο μωρό του! 

Τιμή: 223 €.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

Φωτιζόμενος θερμοστάτης

Το ζήτημα της σωστής θερμοκρασίας του χώρου του μωρού αγχώνει αρκετούς νέους γονείς -«Μήπως ν’ ανοίξουμε λίγο το παράθυρο;», «Μήπως να δυναμώσουμε το καλοριφέρ;». To Gro-Egg Room Thermometer είναι ένας φωτιζόμενος θερμοστάτης, που αλλάζει χρώμα όταν η θερμοκρασία είναι ακατάλληλη για το μωρό!

Τιμή: 35 €

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

v