Η φωτογραφία της λεχώνας που ξεσήκωσε το internet

Η φωτογραφία της λεχώνας που ξεσήκωσε το internet

Από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες νέες μαμάδες, και μάλιστα για αρκετούς μήνες μετά τον τοκετό, είναι η μη απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης. Το πρόβλημα αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως δεν απασχόλησε ούτε στο ελάχιστο την 32χρονη Erin McNaught, μοντέλο και φανατική της άσκησης, η οποία μόλις 4 εβδομάδες μετά την γέννηση του γιου της, «ανέβασε» στο Instagram μία φωτογραφία που ξεσήκωσε αμέτρητα σχόλια.

Ο λόγος; Η McNaught όχι μόνο έχασε τα κιλά της γέννας σε μόλις έναν μήνα, αλλά και επανέφερε πλήρως το γραμμωμένο της κορμί σε... ενοχλητικό, όπως φαίνεται, βαθμό!

Στο κείμενο που συνόδευσε τη φωτογραφία της, η ίδια εξηγεί πως για να επαναφέρει το σώμα της, το μόνο που χρειάστηκε ήταν καλή διατροφή, περπάτημα και μία παραλλαγή των κοιλιακών της, καθώς ακόμα δεν μπορεί να κάνει τους κλασικούς.

H McNaught κατά την εγκυμοσύνη της

Η φωτογραφία προκάλεσε και θετικά και αρνητικά σχόλια, με πολλές νέες μαμάδες να την θαυμάζουν και άλλες να την κατηγορούν γράφοντας είτε ότι δεν έτρωγε τίποτα κατά την εγκυμοσύνη και μετά την γέννα, είτε ότι λέει ψέματα και πιθανότατα έκανε πλαστική.

Εσείς τι γνώμη έχετε;

v