Η μόδα για το καλοκαίρι 2015

Η μόδα για το καλοκαίρι 2015

Μήπως πιστεύετε ότι είναι λίγο νωρίς για να ασχοληθείτε με την μόδα για το καλοκαίρι 2015; Καθόλου, αν σκεφτείτε ότι όσο πιο ενημερωμένες είστε τόσο πιο άνετα θα έχετε το χρόνο να πειραματιστείτε με παλιά και νέα σας κομμάτια την άνοιξη, να ανακαλύψετε ευκαιρίες ψάχνοντας στις προσφορές που συναντάτε, να είστε πιο cool όταν το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Ας δούμε λοιπόν τις τάσεις και τις προτάσεις κορυφαίων σχεδιαστών, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015.

-Γίνετε μίνιμαλ και σοφιστικέ, κομψή και αριστοκρατική. Να έχετε υπόψη σας τις ίσιες σιλουέτες, τα ελαφρά ριχτά, τις κομψές ραφές, τα μπλε, λευκά και μπορντό.

 

-Αγαπήστε το αμερικάνικο κομψό σπορ ντύσιμο, συμπεριλαμβάνοντας στην καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα μπλουζάκια πόλο, πλισέ φούστες, κομψά φούτερ.

-Κρατήστε και φέτος τις μιλιτέρ πινελιές που υπάρχουν στην ντουλάπα σας. Μη ξεχνάτε τα cargo παντελόνια και τις μεγάλες τσέπες στις βερμούδες σας, πολλές φορές όλα αυτά διανθισμένα με λεπτομέρειες, ακόμα και λουλούδια.

-Το συμπλήρωμα των παραπάνω είναι το στυλ σαφάρι, κάτι που σημαίνει ρομαντισμό και εικόνες από την παλιά, αγαπημένη ταινία "Πέρα από την Αφρική". Στις πασαρέλες εμφανίστηκαν επίσης khakis συνδυασμένα υπέροχα, με πολυτελή υφάσματα.

-Τα φλοράλ όπως όλες γνωρίζουμε, δεν λείπουν από καμία καλοκαιρινή σεζόν. Θυμηθείτε φέτος τη δεκαετία του '50 και προσαρμόστε ανάλογα τα εμπριμέ φορεματάκια σας ή τις ρομαντικές σας μπλούζες. Σφίξτε τη μέση, φορέστε παντελόνια κάπρι, ίσια σανδάλια.

-Αν το στυλ σας είναι μια πιο ροκ εκδοχή, μην απογοητεύεστε. Το punk και raver στυλ, μικρά τοπ πάνω από φανελάκια, ολόσωμες φόρμες, είναι κι αυτά μέσα στα trend του καλοκαιριού που μας έρχεται.

-Αν αγαπάτε τα παστέλ, αυτό είναι το καλοκαίρι σας. Ουδέτερες και παστέλ δημιουργίες θα σας απογειώσουν και θα αναδείξουν τη ladylike σιλουέτα σας. Φορέστε κομψά εμπριμέ, αλλά και παστέλ καρό μοτίβα, όλα πλαισιωμένα από πολυτελείς λεπτομέρειες.

 

-Φορέστε τα ρομαντικά και θηλυκά σας φορέματα το πρωί, επενδύστε σε καλοραμμένα παντελόνια για τη δουλειά, ψάξτε για ένα λεπτό, ριχτό πανωφόρι ή καμπαρντίνα σε έντονο χρώμα, για την άνοιξη.

-Μιλιτέρ, μπεζ, μαύρο και μπορντό, είναι οι λέξεις που θα πρέπει να θυμάστε.

-Αν έχετε καλές αναλογίες υιοθετήστε τη ψηλόλιγνη φιγούρα, με εφαρμοστά ρούχα που θα αγκαλιάζουν το σώμα σας και θα σας δείχνουν σέξι, συνδυάζοντας πετυχημένα το λευκό με το μαύρο.

 

-Το boho chic εξακολουθεί να κυριαρχεί. Δεκαετία του '60, hippie look και λαμπερές, εντυπωσιακές έως και ακραίες εμφανίσεις στα αξεσουάρ, θα αναδείξουν τη μποέμ διάθεσή σας.

-Από τις φετινές κολεξιόν δεν έλειψαν οι διαφορετικοί πολιτισμοί, τα κιμονό φορέματα ή σακάκια, τα ιαπωνικά σανδάλια με πλατφόρμες, αλλά και το γουέστερν στυλ με φούστες ή τζάκετ από σουέντ, κρόσσια σε ρούχα και τσάντες και ξεθωριασμένα ανοιχτόχρωμα τζιν.

Πηγή: Premium.paratiritis.gr 

v