Φωτογραφίες ζευγαριών που είναι ερωτευμένα εδώ και 50 χρόνια!

Φωτογραφίες ζευγαριών που είναι ερωτευμένα εδώ και 50 χρόνια!

Τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης είναι γεμάτα από φωτογραφίες νέων και όμορφων εραστών. Τι γίνεται, όμως, με εκείνα τα ηλικιωμένα ζευγάρια που μοιράζονται αιώνιους δεσμούς απύθμενης αγάπης, αποτελώντας πρότυπα για όλους τους υπόλοιπους; Αυτά ακριβώς τα ζευγάρια έβαλε μπροστά στον φακό η επαγγελματίας φωτογράφος Lauren Fleishman, δημιουργώντας την έκθεση "The Lovers", αφιερωμένη στις σχέσεις που διατηρούνται δυνατές και ακμαίες ακόμα και ύστερα από μισό αιώνα γάμου! Δείτε τα υπέροχα ζευγάρια και τι είπαν στην Fleishman για την αγάπη τους, κατά την διάρκεια της φωτογράφισης.

 

Η Yevgeniy και ο Lyubov φιλιούνται

«Συναντηθήκαμε σε έναν χορό. Ήταν Ιανουάριος του 1938. Ένας φίλος μου με κάλεσε λέγοντάς μου ότι θα έχει πολλά ωραία κορίτσια. Την προσέγγισε ένας άλλος υποψήφιος πρώτα με ψηλές μπότες, όμως δεν της άρεσαν οι ψηλές μπότες και έτσι του αρνήθηκε. Ήμουν ο δεύτερος που την πλησίασε. Φορούσα διαφορετικά ρούχα, αλλά δεν ξέρω αν ήταν τα ρούχα μου ή το πρόσωπό μου που την τράβηξε σε εμένα.»

Ykov και Mariya Shapirshteyn

«Ποιο είναι το μυστικό; Το μυστικό είναι μυστικό και δεν μαρτυρώ τα μυστικά μου!»

Moses και Tessie Rubenstein

«Κάθε μέρα η γυναίκα μου μού δείχνει ότι με αγαπάει. Μου λέει 'Σου είπα σήμερα πόσο σ'αγαπώ;' Κάθε μέρα – κάθε μέρα μου το λέει».

Leon και Harriett Bolotin

Ήξερα πάντα ότι η Harriett θα ήταν η γυναίκα της ζωής μου.»John και Sherma Campbell

«Όταν ξεκινάς με τον άλλον, πιστεύεις ότι τον αγαπάς όσο θα μπορούσες ποτέ να αγαπήσεις κάποιον, όμως η αγάπη μεγαλώνει –όπως μεγαλώνει και ο εσωτερικός σου κόσμος καθώς περνά ο χρόνος και έχεις περισσότερες εμπειρίες. Και τώρα, σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, τον αγαπώ ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ καν να φανταστώ την ζωή χωρίς αυτόν.»

Joseph και Dorothy Bolotin

«Δεν το σκέφτομαι ποτέ ως προς τα χρόνια. Το σκέφτομαι ως προς τα καλά χρόνια. Στην αγάπη, ο καυτός έρωτας δεν κρατά για πάντα. Έτσι θα έλεγα ότι ναι, νομίζω ότι αγαπώ τις αλλαγές. Θα έλεγα ότι είμαστε ακόμα ερωτευμένοι. Είναι θέμα αφοσίωσης, είναι στα μικρά πράγματα. Είναι ένας εκπληκτικός άνδρας.»

Itig και Golda Pollac

«Γνωριζόμασταν πριν τον πόλεμο αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Ήταν με άλλα κορίτσια, γιατί ήταν πολύ πολύ μεγαλύτερος από εμένα. Ξέρετε –ήταν πολύ όμορφος! Ήταν ράφτης και είχε ένα μαγαζί όπου έφτιαχνε κοστούμια για άνδρες. Όταν γυρίσαμε από τον πόλεμο είχε πάει στο σπίτι της αδερφής μου. Έμενα και εγώ τότε μαζί της. Τον φετινό Αύγουστο κλείνουμε 63 χρόνια γάμου. Θα έλεγα ότι η αγάπη ήρθε λίγο-λίγο. Όχι αμέσως. Ήμασταν νέοι και αυτός ήταν μεγαλύτερος αλλά μου άρεσε. Μου μιλούσε πολύ όμορφα.»

Jake και Mary Jacobs

«Ο Jake μου είπε 'θα ήταν ποτέ δυνατόν για εμένα να σε παντρευτώ;' Και εγώ του είπα 'δυνατόν αλλά όχι πιθανόν' Και έτσι ξεκίνησε. Δεν ήταν βέβαιο ότι θα τον παντρευόμουν και το ήξερα. Έτσι, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, στο Trinidad, οι γονείς μου ανακουφίστηκαν. Αλλά μου έγραφε και μου έλεγε 'σκέφτομαι να επιστρέψω στην Αγγλία'.»

Gino και Angie Terranova

«Δεν σκέφτεσαι ποτέ ότι μεγαλώνεις. Καταρχάς, γερνάτε μαζί και όταν βλέπεις τον άλλον συνέχεια δεν παρατηρείς μεγάλες αλλαγές. Δεν βλέπεις, δηλαδή, μία ρυτίδα τη μία μέρα και μία άλλη ρυτίδα την επόμενη. Όχι, δεν γίνεται έτσι. Δεν τα προσέχεις αυτά τα πράγματα. Δεν τα συνειδητοποιείς. Δεν συνειδητοποιείς ότι είσαι... -θέλω να πω, δεν το σκέφτεσαι κάθε μέρα- 83 ετών. Ο άνδρας μου είναι 83 ετών! Πω πω, είμαι παντρεμένη με έναν γέρο! Ελπίζω κι εκείνος να το βλέπει με τον ίδιο τρόπο.»

Aldo de'Spagnolis και Maria Filiozzi de'Spagnolis

«Όταν την πρωτοείδα ήταν 14 ετών και εγώ 22. Αν προβληματίστηκα ότι είναι πολύ μικρή για εμένα; Όχι! Ακόμα και σήμερα δείχνω σαν παλικαράκι! Ναι, είμαι ακόμα νέος!»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v