Η βουβή κραυγή ενός αγοριού-θύματος bullying: Θα αντέξετε να δείτε το βίντεο;

Η βουβή κραυγή ενός αγοριού-θύματος bullying: Θα αντέξετε να δείτε το βίντεο;

Για 7 συνεχόμενα χρόνια ο έφηβος Jonah Mowry έπεφτε θύμα bullying. Πολλές φορές σκέφτηκε ότι η μόνη λύση στο πρόβλημά του θα ήταν να αυτοκτονήσει. Δεν το έκανε, όμως. Αποφάσισε ότι έχει περισσότερους λόγους για να ζει. Το παρακάτω βίντεο δημιουργήθηκε από ένα αγόρι, το οποίο θα μπορούσε να είναι γιος σας, με σκοπό να δείξει πώς πραγματικά νιώθει ένα παιδί που υποφέρει καθημερινά και αναίτια εξαιτίας κάποιων ανόητων παιδιών. Έχει, όμως, και έναν ακόμα σκοπό –πολύ σημαντικότερο. Και γι'αυτό πρέπει να το δείτε, τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας.

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφει ο Jonah στις κάρτες του, είναι θύμα bullying από την Πρώτη Δημοτικού. Μπορεί να χαμογελάει αλλά μέσα του θέλει να ουρλιάξει. «Δεν είμαι χαρούμενος. Ό,τι βλέπετε από μένα είναι ψεύτικο», λέει και συνεχίζει: «Έχω κάνει πράγματα για τα οποία δεν είμαι υπερήφανος. Έχω κοπεί... έχω σημάδια επάνω μου. Η αυτοκτονία μου φαινόταν συχνά ως μια λύση. Την πρώτη φορά που την επιχείρησα ήμουν στη Δευτέρα Δημοτικού.»

Κάποια στιγμή, όμως, ο Jonah αποφάσισε ότι δεν αντέχει άλλο να τον περιγελούν, να τον κοροϊδεύουν και να τον χτυπούν. Αρχίζει να δακρύζει. Εξομολογείται ότι φοβάται. Και μετά... κάτι μαγικό συμβαίνει!

Δείτε το βίντεο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v