Οι 9 ομορφότερες πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά!

Οι 9 ομορφότερες πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά!

Με τις δεκάδες τηλεοπτικές διαφημίσεις να έχουν ήδη ξεσηκώσει τα παιδιά, το πιθανότερο είναι ότι και τα δικά σας θα έχουν ήδη αποφασίσει για το σχέδιο που θέλουν να έχει η φετινή τους λαμπάδα! Καμία νονά ή μαμά δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι των παιδιών, όμως μόλις δείτε τα παρακάτω σχέδια είναι σίγουρο ότι θα βρείτε λαμπάδες που θα ενθουσιάσουν το παιδί περισσότερο ίσως από αυτές των μαζικών διαφημίσεων...

(φωτό: Λαμπάδες από το Happy Hippie)

Από τα παιδιά για τα παιδιά με λαμπάδες Unicef

 

Κομψές και οικονομικές, οι λαμπάδες Unicef αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να χαρίσετε χαμόγελα και στα παιδιά που θα τις παραλάβουν, αλλά και στα παιδιά που έχουν ανάγκη από κάθε βοήθειά σας.

Η λαμπάδα της φωτογραφίας κοστίζει 17 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ.

Λαμπάδες με τον καλύτερο σκοπό, από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στηρίξτε το σπουδαίο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού αγοράζοντας για τα παιδιά πασχαλινές λαμπάδες από τη μεγάλη και οικονομική συλλογή του.

Η λαμπάδα της φωτογραφίας, ιδανική για μικρούς μουσικόφιλους, κοστίζει 11 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ.

Λαμπάδα WWF για παιδιά που αγαπούν τα ζωάκια

Οι φετινές λαμπάδες της WWF πραγματικά κλέβουν την παράσταση με τα σούπερ χαριτωμένα σχέδιά τους, από αγαπημένα ζωάκια! Ξεχωρίσαμε το πάντα της φωτογραφίας το οποίο είναι και καρφίτσα, όμως στο site της WWF θα βρείτε και άλλα φανταστικά σχέδια.

Η συγκεκριμένη λαμπάδα κοστίζει 17 ευρώ και μπορείτε να την αγοράσετε είτε online από εδώ, είτε σε αυτά τα φυσικά σημεία πώλησης.

Λαμπάδα και σοκολατένιο αυγό από τα ζαχαροπλαστεία Leonidas

 

(Oι φωτογραφίες προέρχονται από το κατάστημα Leonidas στη Λ. Κηφισίας 56, Μαρούσι -πλησίον Ιατρικού Κέντρου. Τηλ. 210-6100744).

Υπέροχες λαμπάδες για μικρά και μεγάλα παιδιά θα βρείτε στα ζαχαροπλαστεία Leonidas, τις οποίες μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε και με τα πιο λαχταριστά σοκολατένια αυγά! Μάλιστα, αν προμηθευτείτε τα δώρα σας από εκεί μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να μπείτε στον μεγάλο διαγωνισμό που στο τέλος του μήνα κληρώνει ένα τεράστιο αυγό γεμάτο με 250 σοκολατένια αυγουλάκια σε διάφορες γεύσεις!

Οι τιμές των λαμπάδων κυμαίνονται από 12 έως 28 ευρώ και των αυγών από 6 έως 25 ευρώ.

Δείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων Leonidas εδώ.

Πασχαλινά φαναράκια με το όνομα του παιδιού από το Happy Hippie

Αντί για λαμπάδα, μία εναλλακτική αλλά και πρακτική ιδέα, για να μην σβήσει το αναστάσιμο φως, μέχρι να φτάσετε στο σπίτι είναι ένα φαναράκι! Πόσο μάλλον όταν το φαναράκι φέρει και το όνομά του παιδιού, δίπλα σε όμορφα ζωγραφισμένα σχέδια.

Τέτοια υπέροχα φαναράκια θα βρείτε στο Happy Hippie, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε με 19 ευρώ online από εδώ.

Λαμπάδες Έλσα και Άννα: Οι μοδάτες!

Η λαμπάδα που πιθανότατα θα ζητήσουν 9 στα 10 κορίτσια από τη νονά τους το φετινό Πάσχα δεν είναι άλλη από αυτή που θα κοσμείται από τις αγαπημένες Πριγκίπισσες της Disney Έλσα και Άννα, τις πρωταγωνίστριες δηλαδή του Frozen.

Θα τις βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών, σε δύο σχέδια (Έλσα και Άννα) με 17,99 ευρώ.

Λαμπάδα Hot Wheels Εργαστήριο Χρωμοκεραυνών

Το «ουάου!» το έχετε σίγουρο αν στον μικρό βαφτισιμιό σας χαρίσετε αυτήν την παιχνιδολαμπάδα, η οποία, πέρα από το κερί στο οποίο ο μικρός δεν θα δώσει βέβαια ιδιαίτερη σημασία, διαθέτει μία εντυπωσιακή πίστα για τα αυτοκινητάκια Hot Wheels, τα οποία αλλάζουν χρώμα κάθε φορά που μπαίνουν στο νερό.

Θα την βρείτε στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών, με 19,99 ευρώ.

Λαμπάδα Καραγκιόζης, από το Σπίτι της Χαράς

Μία λαμπάδα που αγαπά την παράδοση, για παιδιά που ξεκαρδίζονται κάθε φορά που απολαμβάνουν τον Καραγκιόζη. Η φιγούρα είναι φτιαγμένη στο χέρι, με σκοπό το παιδί να μπορεί να παίξει στην συνέχεια σε κουκλοθέατρο, ενώ στο κατάστημα θα βρείτε και άλλους χαρακτήρες από το Θέατρο Σκιών.

Θα την βρείτε στο κατάστημα Το Σπίτι της Χαράς, με 14 ευρώ.

Ρομαντικές λαμπάδες με μονογράμματα από τη Νεραϊδοχώρα

Οι λαμπάδες της Νεραϊδοχώρας εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο με τα υπέροχα, χειροποίητα σχέδιά τους, τα οποία απευθύνονται σε κάθε ηλικία και σε κάθε γούστο! Στη φετινή συλλογή θα βρείτε και λαμπάδες με ξύλινα μονογράμματα και βαμβακερές κορδέλες, σε διάφορα χρώματα.

Μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ με 18,90 ευρώ.

v