Δείτε τι έκανε αυτός ο μπαμπάς στον γιο του που εκφόβιζε παιδιά στο σχολείο

Δείτε τι έκανε αυτός ο μπαμπάς στον γιο του που εκφόβιζε παιδιά στο σχολείο

Για κανέναν γονιό δεν είναι εύκολο να μαθαίνει πως το παιδί του ασκεί bullying σε άλλα παιδιά, στο σχολείο. Αν, μάλιστα, έχει συνείδηση, ο συγκεκριμένος γονιός θα πρέπει να νιώθει χειρότερα από τον γονιό του θύματος, καθώς το παιδί του είναι υπεύθυνο για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ο κάθε γονιός θα αντιμετώπιζε μία τέτοια κατάσταση διαφορετικά, όμως ο τρόπος που βρήκε αυτός ο πατέρας έχει τραβήξει τα φώτα δημοσιότητας.

Ο λόγος για τον Τίμοθι Ρόμπενχορστ, ο οποίος όταν έμαθε ότι ο γιος του Κέιντεν εκφόβιζε έναν συμμαθητή του, του επέβαλλε την εξής τιμωρία και μάλιστα δημόσια: Ανέβασε στο Facebook φωτογραφία στην οποία ο γιος του καλείται να απολογηθεί για την συμπεριφορά του δημόσια στην τάξη του. Επίσης, από εδώ και στο εξής το παιδί θα πρέπει να ξυπνά στις 4.30 το πρωί για να κάνει push ups, να τρέχει και να κάνει δουλειές στο σπίτι.

Δείτε τη φωτογραφία:

Τον ανάγκασε, επίσης, να βάλει αυτή τη φωτογραφία ως προφίλ στην σελίδα του στο Facebook, ενώ και ο ίδιος ο πατέρας στην δική του σελίδα σχολίασε: «Αυτό συμβαίνει όταν ένας πατέρας μαθαίνει ότι ο γιος του είναι ο 'νταής' του σχολείου. Ο πρώτος νόμος που έχω είναι ότι ποτέ δεν αγγίζεις κάποιον εάν πρώτα εκείνος δεν αγγίξει τα χέρια του πάνω σε εσένα. Το ίδιο ισχύει και για το bullying, αν κάποιος δεν σε πειράξει, απλά δεν τον πειράζεις. Νιώστε ελεύθερα και πείτε στον Κέιντεν, πόσο λάθος είναι να είναι κάποιος ο 'νταής' του σχολείου ή μοιραστείτε μαζί του τις δικές σας ιστορίες για να τον βοηθήσετε να καταλάβει πώς μπορεί να νιώθει το θύμα. ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Επίσης, όποιος θέλει μπορεί να μοιραστεί αυτή τη φωτογραφία προς παραδειγματισμό άλλων παιδιών!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v