Πώς να στολίσετε όμορφα το σπίτι με λουλούδια

Πώς να στολίσετε όμορφα το σπίτι με λουλούδια

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης που μας δίνει έμπνευση με τα άπειρα σαγηνευτικά χρώματά της και το μεθυστικό άρωμα των λουλουδιών της για να αρχίσουμε με φόρα την δημιουργία νέας ατμόσφαιρας στο σπίτι. Δείτε πώς να το στολίσετε υπέροχα με λουλούδια παντού!

Στεφάνια από διάφορα υλικά

Κλωστούλες διάφορες σε πολλά πολλά χρώματα, υφάσματα σε συνδυασμό μεταξύ τους και πολύ φαντασία για να συνθέσετε κάτι που θα κοσμίσει όμορφα ανοιξιάτικα και διακριτικά...

Εάν δεν σας βρίσκονται εύκολα τέτοιου τύπου υλικά ψάξτε από την φύση και κάτι θα βρείτε για να το συνθέσετε το στεφάνι σας...

Βάλτε μαξιλαράκια πολύχρωμα

Στα καθίσματα του μπαλκονιού ή του κήπου σας ανανεώστε τα μαξιλαράκια με έγχρωμη και χαρούμενη διάθεση

...είναι βέβαιο ότι θα αισθανθείτε την Άνοιξη να εισβάλλει στο σπίτι και στον ψυχισμό σας.

Πολύχρωμα καλάθια

Άπειρες είναι οι επιλογές στο εμπόριο, μαζί με φυτά που θα μπορούσαν να κοσμίσουν τις γλάστρες και τα παρτέρια σας...

Πολλοί και διαφορετικοί, οι τρόποι για να τοποθετήσετε τα λουλούδια μέσα στο σπίτι...

αλλά για να νιώθετε την θετική τους ενέργεια μπαίνοντας, ξεκινήστε από έξω:

Ξετυλίξτε την φαντασία σας δίνοντας την προσωπική σας πινελιά

Η επανάληψη είναι ένα ακόμα μικρό τρικ, το οποίο θα δώσει χαρακτήρα στις συνθέσεις σας αφού τα πολλά έντονα και διαφορετικά χρώματα των λουλουδιών κουράζουν, πολλές φορές, το μάτι.

Στολίζοντας με vintage διάθεση

Ακόμα και τα μεταλλικά κουβαδάκια είναι καλαίσθητα, με λουλούδια στο εσωτερικό τους, και θα διαμορφώσουν πολλές άχρωμες γωνιές του σπιτιού σας. Καφάσια, παλέττες, χαρτόκουτα με μια πρασινάδα μέσα φαίνονται σαν το καλύτερο διακοσμητικό που σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Εκμεταλλευτείτε μπουκάλια, σπάγκους, χαρτιά, εφημερίδες...

Και ας είναι το γλαστράκι σας το αδιάφορο, άχρωμο, πλαστικό της λαϊκής. Βάζοντας μέσα σε ένα δισκάκι πολλά σε επανάληψη θα αναδειχτούν αμέσως.

Φτιάξτε ακόμα και μικρά μπουκετάκια για τους καλεσμένους σας με πολύ φαντασία και θα τους κληροδοτήσετε σίγουρα το ανοιξιάτικο πνεύμα και το χαμόγελο στα χείλη.

Τέλος, λαχανικά της εποχής...

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό σας και να κοσμίσουν τον χώρο της κουζίνας αφού έχουν και αυτά έντονα χρώματα και μυρωδιές. Βάλτε τα φρέσκα μπαχαρικά και μυρωδικά σας σε βαζάκια και τα λεμόνια, τα πορτοκάλια, ή τα λαιμ σε μεγάλες γυάλλες με νερό επάνω στο τραπέζι! Ο χώρος θα μεταμορφωθεί...

Χρώματα, χρώματα, χρώματα, τόσο πολλά, τόσο διαφορετικά, τόσο φωτεινά, στους κήπους στους αγρούς στις γλάστρες... αλλά το καλύτερο απ'όλα, μέσα στο σπιτικό σας το οποίο θα πλημμυρίσει με την λάμψη τους και την θετική τους ενέργεια. Θα σας απογειώσουν την διάθεση και θα μετατραπούν στο απόλυτο ανοιξιάτικο διακοσμητικό.
Δώστε τους το βήμα να υπηρετήσουν την φαντασία σας και να καλύψουν την ανάγκη σας για δημιουργία. Το αποτέλεσμα... θα σας αποζημειώσει σίγουρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Καλή σας επιτυχία!

v