5 καυτές στάσεις για να έρθετε πιο εύκολα σε οργασμό

5 καυτές στάσεις για να έρθετε πιο εύκολα σε οργασμό

Όσο ζεις μαθαίνεις (για το σεξ). Μπορεί η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού να είναι ικανοποιητική, αλλά ποιος είπε ότι το "ικανοποιητικό" είναι αρκετό; Όπως σε κάθε τομέα, έτσι και στο σεξ, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αν οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σας πτοούν, αλλά αντίθετα είστε πάντοτε διαθέσιμοι για νέες (ερωτικές) περιπέτειες, μελετήστε προσεκτικά τις παρακάτω (σ)εξαιρετικές στάσεις και πάρτε ιδέες!

Γέφυρα

Ας πούμε ότι αυτή η στάση είναι μια παραλλαγή της κλασικής στάσης με την γυναίκα από πάνω. Μόνο που, για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ερωτικού κόλπου, πρέπει να γυρίσετε την πλάτη σας στον σύντροφό σας. Με τα πέλματα σας στο στρώμα και τα χέρια σας δεξιά και αριστερά του κορμού του συντρόφου σας, κάντε... γέφυρα και απολαύστε την κάθετη γωνία διείσδυσης.

Ορθή γωνία

Η πολυθρόνα της φωτογραφίας δεν είναι αξεσουάρ απαραίτητο για να γίνει αυτή η στάση! Αυτό που χρειάζεται, είναι να ξαπλώσετε στην άκρη ενός κρεβατιού, μιας καρέκλας ή ενός καναπέ, με τους γλουτούς σας να εξέχουν απ' το στρώμα/κάθισμα και τα πέλματά σας στο πάτωμα. Ζητήστε απ' τον καλό σας να γονατίσει μπροστά σας και να διεισδύσει μέσα σας, καθορίζοντας ο ίδιος τον ρυθμό. Η θέση του σώματός του, επιτρέπει την συνεχόμενη διέργερση της κλειτορίδας σας, καθιστώντας έτσι τον οργασμό (ακόμη πιο) εύκολο!

Στην πολυθρόνα/καρέκλα 

Ίσως η στάση αυτή δεν είναι ο ορισμός της εργονομίας και της άνεσης, είναι ωστόσο πολύ σέξι και πολύ ατμοσφαιρική! Βάλτε τον παρτενέρ σας να καθίσει σε ένα οποιουδήποτε τύπου κάθισμα και ανεβείτε πάνω του. Ρίχνοντας όλο σας το βάρος στις γάμπες σας, λικνιστείτε πάνω-κάτω, διεγείροντας κόλπο και κλειτορίδα ταυτόχρονα, μέσω της τριβής. 

Διατάσεις... 

Με μια μικρή παραλλαγή στο κλασικό ιεραποστολικό, μπορούν να γίνουν θαύματα! Όσο ο σύντροφός σας είναι μέσα σας, σηκώστε ένα από τα δύο πόδια σας στο ύψος των ώμων σας. Κατ' αρχάς, σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να διαθέτε την ευλυγισία της εικονιζόμενης κυρίας -μπορείτε απλά, να στηρίξετε το πόδια σας στον ώμο του καλού σας. Η στάση αυτή έχει το εξής... οργασμικό effect: το ορθωμένο σας πόδι θα στενέψει τον κόλπο σας, κάνοντας έτσι την διείσδυση πιο αισθητή και τον ερεθισμό του σημείου G πιο εύκολο.

Μία πόρτα έχει η ζωή

Αυτή η πρόταση απευθύνεται σε ζευγάρια με ιδιαίτερο μεράκι, καθώς απαιτεί να μεταφέρετε τη σεξουαλικότητά σας απ' την άνεση του κρεβατιού σας, στο κοντινότερο κούφωμα! Ο άνδρας, στηρίζει την πλάτη του στην κάσα της πόρτας και λυγίζει τα γόνατά του έτσι, ώστε να σχηματίζουν όρθή γωνία με τον κορμό του. Η θέση των μηρών του είναι που θα κάνει για εσάς τον οργασμό παιχνιδάκι! Με πλάτη σε εκείνον, ξαπλώστε πάνω στα πόδια του, στηρίζοντας το βάρος σας στα πέλματά και στα χέρια σας, που κρατούν αντίσταση στην απέναντι κάσα. Η γωνία της διείσδυσης θα δημιουργήσει τον απαραίτητο ερεθισμό στα τοιχώματα του κόλπου σας και η τριβή στα πόδια του θα διεγείρει την κλειτορίδα σας.

Πηγή: cosmopolitan.com

v