Υπέροχα φορέματα για γάμους ή βαφτίσεις μέχρι 50€

Υπέροχα φορέματα για γάμους ή βαφτίσεις μέχρι 50€

Στον καιρό του online shopping τίποτα δεν είναι ακριβό! Με μια καλή έρευνα, μπορεί κανείς να ανακαλύψει διαμάντια. Αν, λοιπόν, ψάχνετε ένα "καλό" καλοκαιρινό φόρεμα, αλλά δεν βρίσκετε τίποτα οικονομικό, ρίξτε μια ματιά παρακάτω. Εντοπίσαμε δέκα πολύ κομψές και εντυπωσιακές επιλογές για κάθε γούστο που δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 50 ευρώ!

Ρομαντικό midi φόρεμα σε ροζ-παλ, 50€

Με κάτι περισσότερο από 50 ευρώ, μπορεί να γίνει δικό σας αυτό το ρομαντικό, καλοκαιρνό φόρεμα απ' το οnline κατάστημα Αsos. 

Αγοράστε το online από εδώ.

Μαύρο vintage, 27€

Αν είστε φίλες των ρετρό, τότε θα συμφωνήσετε ότι αυτό το φόρεμα είναι μοναδική ευκαιρία! Είναι μαύρο (άρα κλασικό) είναι μεσάτο (άρα κολακευτικό) και θυμίζει παλιότερες δεκαετίες. Συνδυάστε στο με tip toe παπούτσια της επιλογής σας. 

Αγοράστε το online από εδώ

Στενό σομόν-παλ με δαντέλα, 27,95€

Κομψό και με δαντέλα σε γλυκά χρώματα, αυτό το φόρεμα ταιριάζει απόλυτα σε περιστάσεις όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Αγοράστε το online από εδώ απ' το e-shop των Celestino.

Κίτρινο σε γραμμή Άλφα, 49,31€

Αν η περίσταση για την οποία ψάχνετε φόρεμα πρόκειται να λάβει χώρα σε προχωρημένη καλοκαιρινή ημερομηνία, τότε το κίτρινο θα αναδείξει το μαύρισμά σας. Ταυτόχρονα, η γραμμή του υπόσχεται να κρύψει τα έξτρα κιλάκια στους γοφούς.

Αγοράστε το online από εδώ.

Γαλάζιο-παλ αέρινο, 49,95€

Απλό, σε γλυκιά απόχρωση του γαλάζιου και αέρινο, το φόρεμα αυτό είναι κατάλληλο για νησί -και, ας το παραδεχτούμε, για ψηλές.

 Αγοράστε το online από εδώ.

Vintage φλοράλ, 17,40€

Αν πρόκειται να πάτε σε γάμο, κινδυνεύετε να κάνετε τη νύφη να ζηλέψει. Αν δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος ή αν ακόμη κι αν υπάρχει, είστε διατεθιμένες να τον παρακάμψετε αγοράστε αυτό το φόρεμα! Είναι ανοιξιάτικο, εντυπωσιακό και πολύ φτηνό!

Αγοράστε το online από εδώ.

Στυλάτο μπλε ηλεκτρίκ, 30€

Επιλογή κομψή και ίσως "σοβαρότερη" από τις προηγούμενες. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το φόρεμα της Μango με ψηλά πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρήκια. 

Aγοράστε το online από εδώ.

Ριχτό φλοράλ, 52€

Πολύ καλοκαιρινό και σημαντικά κολακευτικό, το φόρεμα της Αsos υπόσχεται να κρύψει τα περιττά κιλά και να φωτίσει το πρόσωπό σας! 

Αγοράστε το online από εδώ.

Πουά 40's, 25,84€

Αν η αισθητική σας ανέχεται μια τόσο ρετρό επιλογή, μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το μπλέ πουά φόρεμα απ' το Rosegal.

Αγοράστε το online από εδώ.

Κόκκινο μάξι, 38,35€

Απ' τις προτάσεις μας δεν θα μπορούσε να λείπει ένα μάξι ή ένα κόκκινο φόρεμα. Εδώ, συνδυάζονται και τα δύο χαρακτηριστικά σε ένα φόρεμα που θα τραβήξει τα βλέμματα αλλά δεν θα σας κάνει φτωχότερες.

Αγοράστε το online από εδώ.

 

v