Τι πρέπει να κάνω για να χάνω 1 κιλό την εβδομάδα;

Τι πρέπει να κάνω για να χάνω 1 κιλό την εβδομάδα;

Ερώτηση:
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες θερμίδες πρέπει να παίρνω, για να χάνω 1 κιλό την εβδομάδα (δεδομένου ότι κάνω αερόβια άσκηση καθημερινά για μία ώρα). Επίσης, θα μπορούσατε να μου παρουσιάσετε ένα ενδεικτικό μενού για την προσπάθειά μου αυτή; Ευχαριστώ. 
Απάντηση:

Γεια σας! Σε αρκετά γενικές γραμμές, μιας και η θερμιδική πρόσληψη για απώλεια βάρους ποικίλλει για κάθε άτομο ξεχωριστά, για να χάσετε ένα κιλό μέσα σε μια εβδομάδα θα πρέπει να καταναλώσετε περίπου 1271 θερμίδες ανά ημέρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον διατροφολόγο για να σας προτείνει ένα εξατομικευμένο διατροφικό μενού ώστε να πετύχετε τον στόχο σας.

*Ο Νικόλας Γεωργιακώδης είναι Personal Trainer και Fitness Editor.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v