Οικογενειακές διακοπές: 4 προτάσεις σε όλη την Έλλαδα

Οικογενειακές διακοπές: 4 προτάσεις σε όλη την Έλλαδα

Το καλοκαίρι απέχει πλέον μόνο λίγες ημέρες, τα σχολεία σύντομα κλείνουν και έχει έρθει η ώρα να αρχίσετε να προγραμματίζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, οι οποίες -δεδομένου ότι πλέον είστε γονείς!- περιλαμβάνουν συγκεκριμένες παραμέτρους: Το πώς θα περάσουν καλά τα παιδιά είναι το πρώτο κριτήριο για να επιλέξετε προορισμό, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί το πόσα δύνασθε να ξοδέψετε. Το ιδανικό «πακέτο» διακοπών θα συμπληρώσει ένα όμορφο και σχετικά ήσυχο μέρος, προς δικήν σας τέρψιν, σε έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό.

Γνωρίζοντας καλά τι πραγματικά χρειάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, συγκεντρώσαμε 4 διαφορετικές μεταξύ τους, όμως εξίσου ελκυστικές, προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι, σε τιμές που απευθύνονται σε κάθε budget!

Grecotel Rhodos Royal: All-inclusive διαμονή στη Ρόδο

Το πολυτελές all-inclusive ξενοδοχείο διαθέτει άνετα, δίχωρα δωμάτια για οικογένειες 4 ατόμων, με θέα. Στις παροχές περιλαμβάνονται καθημερινός καθαρισμός δωματίου, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμός, μουσική, πετσέτες θαλάσσης και πισίνας, προϊόντα περιποίησης μπάνιου, στεγνωτήρας, ψυγειάκι.

Στις all-inclusive παροχές περιλαμβάνονται ποτά, παγωτά, σνακ, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Επιπλέον, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν σε όλες τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, με πολλά παιχνίδια στις πισίνες και στους κήπους (κάποια εκ των οποίων και εκπαιδευτικά), ενώ οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους ή να απασχολούνται στα γήπεδα ή τα γυμναστήρια του ξενοδοχείου.

 

Και όλα αυτά, ενώ βρίσκεστε στο εκπάγλου ομορφιάς νησί της Ρόδου, με τις αμέτρητες δυνατότητες για βόλτες, αξιοθέατα και βουτιές σε μαγευτικές παραλίες.

Τιμή: 200 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για 2 ενήλικες και 2 παιδιά.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Mina's Studios: Ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Νάξο

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Mina's απέχουν μόλις 20 μέτρα από την εντυπωσιακή παραλία του Αγ. Προκοπίου στη Νάξο. Περιβάλλονται από κήπο με φοινικόδεντρα και διαθέτουν εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν μικρή αλλά εξοπλισμένη κουζίνα, όμως όλα διαθέτουν επιπλωμένη βεράντα με θέα στην θάλασσα. Εφόσον το επιθυμείτε, πάντως, με επιπλέον χρέωση σερβίρεται καθημερινά πρωινό σε διπλανό μπαρ-εστιατόριο.

Η Νάξος, και δη η παραλία του Αγ. Προκόπη, προσφέρεται ιδανικά για οικογενειακές διακοπές, καθώς είναι ένα νησί που συνδυάζει υπέροχες αμμουδερές παραλίες, δραστηριότητες στη φύση, όμορφα ορεινά χωριά και μία κουκλίστικη Χώρα για τις βραδινές σας βόλτες και όλα αυτά σε λογικές, για ένα τόσο δημοφιλές νησί, τιμές.

Τιμή: 100 ευρώ ανά διανυκτέρευση, για 2 ενήλικες και 2 παιδιά (μέσω Booking).

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μalaxiana guest houses: Ενοικίαση σπιτιού στα Χανιά

Σε απόσταση 14χλμ. από την πόλη των Χανίων βρίσκεται το πανέμορφο χωριό Μαλάξα και η εν λόγω παραδοσιακή, πετρόκτιστη κατοικία. Το σπίτι έχει ευρύχωρο καθιστικό με μαγευτική θέα στα Λευκά Όρη, δύο υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς και πισίνα! Επίσης, διαθέσιμα για τους ενοίκους είναι δύο ποδήλατα βουνού. Το πρωινό και τα γεύματα παρέχονται έπειτα από δικό σας αίτημα, ενώ αλλαγή κλινοσκεπασμάτων γίνεται δύο φορές την εβδομάδα.

Κατά την διαμονή σας στην υπέροχη πόλη των Χανίων μπορείτε να επιδοθείτε σε αμέτρητες δραστηριότητες και βόλτες με τα παιδιά, με φυσιολατρικό ή ιστορικό ενδιαφέρον. Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε ότι τα Χανιά διαθέτουν και αεροδρόμιο, για ευκολότερη μετάβασή σας.

Τιμή ενοικίασης σπιτιού: 105 ευρώ ανά βραδιά για 4 άτομα.

Μάθετε περισσότερα για το σπίτι ή δείτε άλλα ενοικιαζόμενα σπίτια εδώ.

Thalatta Kalamitsi Village Camp: Για οικογενειακό κάμπινγκ στην Χαλκιδική

Μία εκπληκτική παραλία γεμάτη beach sport, γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, beach volley, μία μεγάλη πισίνα, παιδική χαρά, σάουνα, γυμναστήριο, αλλά και εστιατόρια, bars, super market, κατάστημα με είδη λαϊκής τέχνης, internet café. Και όλα αυτά σε μία τεράστια έκταση, πνιγμένη στο πράσινο, στην οποία μάλιστα ακολουθείται και οικολογική φιλοσοφία. Τι παραπάνω να ζητήσετε από ένα κάμπινγκ;

Αν δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει, σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Το κάμπινγκ προσφέρεται για πραγματικά χαλαρές και ξεκούραστες διακοπές, με τα παιδιά να απολαμβάνουν παιχνίδι στην θάλασσα και εσάς να κυκλοφορείτε όλη την ημέρα με μαγιό και σαγιονάρες. Όσο για την Χαλκιδική, τα λόγια περιττεύουν αναφορικά με τις φυσικές ομορφιές της και τις μαγευτικές παραλίες της.

Τιμή ενοικίασης θέσης για μεγάλη σκηνή και αυτοκίνητο: Από 32 ευρώ την ημέρα, για 2 ενήλικες και 2 παιδιά.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

v