Οι ομορφότερες φωτογραφίες θηλασμού που έχετε δει ποτέ

Οι ομορφότερες φωτογραφίες θηλασμού που έχετε δει ποτέ

Παρόλο που σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα βροντοφωνάζει τα οφέλη του θηλασμού, είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας αντιμετωπίζει την εικόνα μιας μητέρας που θηλάζει ως ταμπού. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τα social media έχουν αφαιρέσει τέτοιες φωτογραφίες, ενώ στον αντίποδα αμέτρητοι είναι και εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο δημόσιος θηλασμός θα έπρεπε να είναι αυτονόητος, καθώς πρόκειται για ιερή πράξη μεταξύ μητέρας και νεογέννητου.

Μέσα από το νέο πρότζεκτ της «I Breastfeed my Toddler» (Θηλάζω το Παιδί μου), η φωτογράφος Ivette Ivens σκοπό έχει να διαμαρτυρηθεί για την κριτική που ασκείται στις γυναίκες που θηλάζουν δημόσια. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει, λοιπόν, στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook βλέπουμε γυναίκες να θηλάζουν σε ειδυλλιακά τοπία.

«Ο θηλασμός μπορεί να είναι άβολος, ακόμη και επώδυνος κάποιες φορές», δηλώνει η Ivens σε συνέντευξή της στην Daily Mail, τονίζοντας, όμως ταυτόχρονα ότι πρόκειται για την πιο υγιή και δυνατή πράξη αγάπης μεταξύ της μητέρας και του μωρού της.

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της:

 

v