Πώς να κάνετε εντυπωσιακά καλοκαιρινά χτενίσματα στην κόρη σας

Πώς να κάνετε εντυπωσιακά καλοκαιρινά χτενίσματα στην κόρη σας

Έχει φτάσει η περίοδος των βαπτίσεων, των γάμων, αλλά και των σχολικών εκδηλώσεων. Δείτε, λοιπόν, τέσσερα εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας στην κόρη σας, όπως οι μαμάδες στα παρακάτω βίντεο. Φαίνονται περίπλοκα, αλλά αν "πιάσετε το νόημα", είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε. 

Πλεξούδες-καρδιά

Χωρίστε στη μέση τα μαλλιά της κόρης σας και, στη συνέχεια, ξεχωρίστε μια τούφα περίπου στην κορυφή του κεφαλιού για να πλέξετε την πρώτη πλεξούδα. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο πώς να το κάνετε:

Αλογουρά με κόμπους 

Κάντε στην κόρη σας μια ψηλή αλογοουρά και βρέξτε την με νερό σε σπρέι μέχρι να γίνει νωπή. Από την "μέσα" πλευρά της αλογοουράς ξεχωρίστε δύο λεπτές τούφες και δέστε τις σε χαλαρό κόμπλο πάνω στην κοτσίδα. Σταθεροποιήστε τις άκρες που περισσεύουν με δύο κλιπς. Δείτε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί -η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή απ' αυτό που φαίνεται.

Κινέζικη "σκαλωτή" πλεξούδα

Φτιάξτε μια σφιχτή αλογοουρά στο πλάι του κεφαλιού της κόρης σας. Στη συνέχεια, πάρτε μια λεπτή τούφα από την αριστερή μεριά της κοτσίδας και τυλίξτε την δεξιόστροφα γύρω απ' την αλογοουρά δύο φορές. Ενώστε την άκρη της τούφας που τυλίξατε με μια ακόμη τούφα της κοτσίδας και δείτε στο βίντεο πώς ακριβώς να κάνετε τον εντυπωσιακό κόμπο.

Πολλά κοτσάκια... ενωμένα

Κάντε την κόρη σας "τρελοκοτσιδού", χωρίζοντας τα μαλλάκια της σε πέντε μέρη, προσέχοντας να είναι καλοσχηματισμένες οι χωρίστρες. Δείτε στο αναλυτικό βίντεο πώς ακριβώς να φτιάξετε τα κοτσάκια και τις ενώσεις τους.

v