Άντρας κριτικάρει μαμά που θηλάζει δημόσια: Τι του απαντά η ίδια

Άντρας κριτικάρει μαμά που θηλάζει δημόσια: Τι του απαντά η ίδια

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένας άντρας φωτογράφισε μια μητέρα, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, την ώρα που θήλαζε το μωρό της. Έπειτα ανέβασε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook και συνόδεψε αυτή του την ανάρτηση με ένα σχόλιο για τη μητέρα επειδή «τόλμησε» να θηλάσει δημόσια το μωρό της. Η γυναίκα ανακάλυψε τυχαία την φωτογραφία της στο Facebook και έγινε έξω φρενών.

Ο άντρας είχε πάει να φάει μαζί με τη μικρή του κόρη στα TGI Fridays της Ιντιάνα. Το σχόλιο κάτω από την αναρτημένη φωτογραφία έχει ως εξής:

«Εντάξει λοιπόν μητέρες.. Γνωρίζω πως όταν ένα μωρό πεινάει, πρέπει να το ταΐσουν. Θέλω να μάθω εάν αυτό (η εικόνα της συγκεκριμένης μητέρας να θηλάζει) είναι κατάλληλο ή ακατάλληλο θέαμα, τη στιγμή που τρώω στα Fridays και λαμβάνοντας υπόψιν ότι υπάρχουν και παιδιά τριγύρω.. Κατανοώ την αναγκαιότητα να ταϊστεί δημοσίως ένα μωρό, όμως μπορείς τουλάχιστον να καλύψεις το στήθος σου; Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας!»

Το post διαγράφηκε σύντομα από το Facebook. Ρίξτε μια ματιά στην απάντηση που έδωσε η μητέρα σχετικά με το συμβάν.

«Αγαπητέ κύριε (παραλείπω το όνομά του, γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω όπως έκανε αυτός). Θέλω απλά να σας ενημερώσω ότι είμαι η μητέρα που θήλαζε το παιδί στα Fridays σήμερα. Είμαι η γυναίκα που σας έκανε να νιώσετε την ανάγκη να τραβήξετε τη φωτογραφία εκείνης της στιγμής. Παρόλο που σε καμία περίπτωση δεν σας οφείλω εξηγήσεις, επιθυμώ ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα. Μάλιστα, θέλω να σας ευχαριστήσω μου δώσατε αφορμή να μιλήσω για κάτι που έχει εξέχουσα σημασία για μένα, την παραβίαση της ιδιωτικής μου σφαίρας, αλλά και αυτής του παιδιού μου.

Δεν έκανα τίποτα κακό. Τάισα το γιο μου, κούμπωσα ξανά τη μπλούζα μου όταν σταμάτησε να θηλάζει και κέρδισα το θαυμασμό όλων στο εστιατόριο. Δεν χρησιμοποιώ κάποιου είδους κάλυμμα επειδή όσες φορές το έχω προσπαθήσει, το παιδί μου φωνάζει και δεν τρώει καθόλου. Θα ήμουν κακή μητέρα εάν δεν τάιζα το γιο μου επειδή φώναζε. Δεν πήρα μπιμπερό διότι δεν αρέσει στο παιδί μου και επειδή είναι δικαίωμά μου να το ταΐζω οπουδήποτε θεωρώ πως αρμόζει. Τάισα το μωρό μου στο σπίτι, αλλά είχαν περάσει 3 ώρες από τότε και το παιδί μου πεινούσε. Επίσης, δεν μπορούσα να θηλάσω το γιο μου σε κάποιο άλλο μέρος, καθώς είχα παρκάρει μακριά και δεν θα διάνυα τόση απόσταση μόνο και μόνο για να μη με δει κανείς να ταΐζω το μωρό. Ακόμα και εγώ η ίδια έτρωγα! Δεν επρόκειτο να αφήσω μόνη την παρέα που με συνόδευε. Θα θηλάσω το παιδί μου στο μπάνιο, μόνο την ημέρα που κάθε ενήλικος θα τρώει εκεί μέσα σαν να ήταν φυσιολογικό».

Παρά το γεγονός ότι ο άντρας ζήτησε μια σύντομη συγνώμη από την Kendall, η ίδια αναφέρει πως η κίνησή του δεν της φάνηκε ειλικρινής.

Η απάντηση της μητέρας έκανε το γύρο του κόσμου και συγκέντρωσε πολλά μηνύματα υποστήριξης μέσα από likes και shares στο Facebook.

Ιδανικά, αυτό το παράδειγμα να λειτουργήσει ως πρότυπο και για άλλες μαμάδες, ώστε κάποτε καμία γυναίκα να μην ντρέπεται να θηλάσει δημόσια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v